Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama benim sağda da batmalar oluyor ara ara, ama soldaki künt ağrı her ay yumurtlama döneminde yaşadığım cinsten

İnternetten alsana
Ya alacaktım zaten bayram öncesi sipariş verince hep teslimat 3 hafta sonra çıktı bende aman kalsın dedim. Sonra eczaneye gittim 5 tanesine 75 deyince sinirlendim almadım. Bugün de kasık ağrım olunca acaba yumurtluyor muyum diye merak etmiştim

Ama benim sağda da batmalar oluyor ara ara, ama soldaki künt ağrı her ay yumurtlama döneminde yaşadığım cinsten
E o bende de ara ara oluyor kuzu. Ama yoğun olan sağda. Ara ara da solda oluyor. Ben sağdaki ağrıyı kiste yoruyorum. Soldaki ara ara batmalar da yumurtadan dır diyorum

Ben hala regl olmamı bekliyorum belirti de yok yA göğüslerim çok hassas sadece geçeli 2 gün oldu sabah test yaptım negatif hani Bebiş yoksa da olsam bir an önce

Ya arkadaşım 3 tane gebelik testi yapıyor hepsi negatif erken gebelik bile yapıyor ama belirti de yok sonra kan vereyim ne kaybedicem diyor sonuç 244 nasıl oluyor anlamıyorum
Kuzum bazılarında idrara çok geç geçiyor. Bazılarıbda 5 hcg iken geçiyor bazılarında dediğin gibi 200 ken geçmiyor. Bu her bünyenin farklı olmasından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…