Yok kuzu hepsi sağdaydı. Al işte bir benzerlik dahaaaaaSolda çok çok küçük 3 4 mmlik bi yumurta vardı. O da atılmış heralde vücuttan. Doktor bir şey demedi. O zaman yumurtan büyüdüğü için ağrıyordur
Ya alacaktım zaten bayram öncesi sipariş verince hep teslimat 3 hafta sonra çıktı bende aman kalsın dedim. Sonra eczaneye gittim 5 tanesine 75 deyince sinirlendim almadım. Bugün de kasık ağrım olunca acaba yumurtluyor muyum diye merak etmiştimİnternetten alsana
E o bende de ara ara oluyor kuzu. Ama yoğun olan sağda. Ara ara da solda oluyor. Ben sağdaki ağrıyı kiste yoruyorum. Soldaki ara ara batmalar da yumurtadan dır diyorumAma benim sağda da batmalar oluyor ara ara, ama soldaki künt ağrı her ay yumurtlama döneminde yaşadığım cinsten
Utanmıyorum sararım kocamdırAy valla öyle, önce anaları sonra biz utanmasak pamuklara saracağız
Seviştikten sonra sola dönelimE o bende de ara ara oluyor kuzu. Ama yoğun olan sağda. Ara ara da solda oluyor. Ben sağdaki ağrıyı kiste yoruyorum. Soldaki ara ara batmalar da yumurtadan dır diyorum
Sıcak su ile uzun bi duş al canım. OlursunBen hala regl olmamı bekliyorum belirti de yok yA göğüslerim çok hassas sadece geçeli 2 gün oldu sabah test yaptım negatif hani Bebiş yoksa da olsam bir an önce
Hangi konudasın,Ay bu mügeyi izlerken sinirlerim geriliyor yavalla birine saldıracağım
Tüpler zaten kendi çekiyor hüüüüp diye, dümdüz yatalım belki 2 tarafta da büyümüştür yumurta. Sonuçta hala hem ilaç etkisi hem de hayıt etkisi varSeviştikten sonra sola dönelim
Ya arkadaşım 3 tane gebelik testi yapıyor hepsi negatif erken gebelik bile yapıyor ama belirti de yok sonra kan vereyim ne kaybedicem diyor sonuç 244 nasıl oluyor anlamıyorumSıcak su ile uzun bi duş al canım. Olursun
17 mayıs yayınını izliyorum şuan. Durana mavi varil sıkıştırması yapıyorlarHangi konudasın,
Tamam o zaman Jülide olçunnnnTüpler zaten kendi çekiyor hüüüüp diye, dümdüz yatalım belki 2 tarafta da büyümüştür yumurta. Sonuçta hala hem ilaç etkisi hem de hayıt etkisi var
Ayyy ne güzel aklım bu arkadaşımız da kaldı benimde naptı doktor sonradan ne dedi acabakaraca3443 canım bak laporoskopiyi araştırırken denk geldiğim mesaj
Kuzum bazılarında idrara çok geç geçiyor. Bazılarıbda 5 hcg iken geçiyor bazılarında dediğin gibi 200 ken geçmiyor. Bu her bünyenin farklı olmasından.Ya arkadaşım 3 tane gebelik testi yapıyor hepsi negatif erken gebelik bile yapıyor ama belirti de yok sonra kan vereyim ne kaybedicem diyor sonuç 244 nasıl oluyor anlamıyorum
HahAa o duranı bana versinler ben onu iyi bir dövsem ne stresim kalır ne derdim17 mayıs yayınını izliyorum şuan. Durana mavi varil sıkıştırması yapıyorlar
Ne garip yAKuzum bazılarında idrara çok geç geçiyor. Bazılarıbda 5 hcg iken geçiyor bazılarında dediğin gibi 200 ken geçmiyor. Bu her bünyenin farklı olmasından.
Valla benimde aklım onda ne yalan söyleyeyim ama Bnde gitmeyi planlıyorumAyyy ne güzel aklım bu arkadaşımız da kaldı benimde naptı doktor sonradan ne dedi acabakaraca3443
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?