- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Çok şükür teşekkür ederimBunlar normal gözün aydın
Bu doktorlara hayret ediyorum valla. Bu ne demek şimdi? Daha İyi olabilirdi ama kötü de değil. Yani???? Gebe kalabilir miyim kalamaz mıyım hacı dayı bana onu söyle yaMerhaba kızlar bugün doktora gittim geç adet ve lekelenme için ama 2 aydır çoçuk düşünüyorum dedim bazı testler istedi bu değerlerden anlayanınız varmı çünkü sonuçlardan sonra görüşemedim yarına kaldı pko değilsin dedi ama yumurtalıklarında daha da iyi olabilirdi ama kötüde değil dediEki Görüntüle 2851960
Ahahahaahnisanekim yok allah iyiliğini versin. Keske öyle olsa. Adete kadar kahve rengi akıntı olmazsa. Neyi neye yorcamı şaşırdım
Kist sol tarafta mıydı kuzu? Benim de yumurtlamaya yakın normalde soldan yumurtlamam lazım ama sağ taraf(kist tarafı) ağrıyor.Sol kasğığım aşırı ağrıyor, off tam şu sırada bir yumurtlama testi olacak ki gerçekten yumurtluyor muyum şu ağrı olunca anlayacam keşke alsaydım
Canım şuan sağ tarafta kist var. Şuan yumurtlamaya yakınım hem batma oluyor o tarafta hem de vajina içinde 3 4 kere çekme oldu dünYa kizlar kisti olanlar ozellikle. Benim kac aydir yumrtlamadan once sol yumrtlagimda hareketlenme basliyor cok hafif hafif regl bitene kadar suruyor. Kist olma ihtimali varmi
Say say bitmiyorBenim dün yumurtlama akıntım geldi ama ovuluasyon henüz kıpkırmızı olmadı dün değerlendirdik inşallah yarın kıpkırmızı olur yarında degerlendirip sonra sına 2.3 günde bir adete kadar degerlendircem 3 haziran adet tarihi bakalım ne çıkacak. Olmazsa bende eşimi sperm testine göndercemi saysınlar onunkileride
Yahu bu eltilerin gorumcelerin derdi ne ? Asiri sinirleeim bozuluyor. Benimde eltim var cok yakin degiliz oyle cok yakinlikta. Hoslanmiyor :) dert degil ama yakin olalim isterdim o ayri yinede bi gun gormedim oyle seylee yaptigini canimi skitigini. Herkesin evi ayri barki ayri . Pof ne kotu yahu. Bende gorumceyim ama gelinime yapmam yani boyle seylerAllahım inşallah nasip etsin de sağlıklı nasip etsin ben pozitif görünce artık sevinemiyorum bile içim bir hoş olup korku sariyor aynı şeyleri yaşayacağım diye , çünkü 4 kere pozitif gördüm ve kimyasal oldu hepsi, daha o pıt pıt kalp sesini bile duymak nasip olmadı ,rabbimin vardır bi bildigi dedim ve bir kere bile gözyaşı dokmedim isyan etmek gibi olmasın diye ama artik dayanamıyorum, yaş oldu 32 , eltim 3.ye hamile kalmış bayramda konuştukları çok canımı yaktı , baktım senin dogurasin yok ben dogurayim senin yerine dedi hala düşündükce nefesim kesiliyor alamıyorum kendimi tutmaktan
Yok canım benim kist sağ taraftaydı, soldan yumurtlamam lazım sol ağrıyor. Ama benşm solda hiç yumurta yoktu, senin femeradan sonra iki tarafta da yumurta olduysa yine kist olan taraftan da yumurtlamış olabilirsinKist sol tarafta mıydı kuzu? Benim de yumurtlamaya yakın normalde soldan yumurtlamam lazım ama sağ taraf(kist tarafı) ağrıyor.
Ayyy bunu duyunca bende anlam veremedimBu doktorlara hayret ediyorum valla. Bu ne demek şimdi? Daha İyi olabilirdi ama kötü de değil. Yani???? Gebe kalabilir miyim kalamaz mıyım hacı dayı bana onu söyle yadeğerlerin iyi kuzum bu arada benimkiler bundan yüksek ama doktor ilaç başlamaya gerek yok gayet iyisin dedi yolladı
Yok kuzu hepsi sağdaydı. Al işte bir benzerlik dahaaaaaYok canım benim kist sağ taraftaydı, soldan yumurtlamam lazım sol ağrıyor. Ama benşm solda hiç yumurta yoktu, senin femeradan sonra iki tarafta da yumurta olduysa yine kist olan taraftan da yumurtlamış olabilirsin
Hayırlısı kuzum inşallah, hayırlı, sağlıklı, mutlu çocuklar versin Allah. O zamana kadar allah sabır versinAyyy bunu duyunca bende anlam veremedimteşekkür ederim cnm inş bu ay bu topikte hepimiz hamiş kalırız
Bende izlicem onu az masumlar var bu akşam onu izlicem
Bizim sayemizde nazlı nuzlu oluyorlarE işte hepimizde bir tane olan nazlı nuzlu koca beyler
Doktora gittiysen söyler kuzu, söylemediyse yok. Kistin olup olmadığını bilemem ama bende ki durumu paylaşıyorum kıyas yap diye. Şüpheleniyorsan doktora gitmen en sağlıklısıKistim yok diye biliyorm cnm. Acaba kist mi die soruyorm aslnda
Cekme derken agri mi. Sadece yumrtlama doneminde miCanım şuan sağ tarafta kist var. Şuan yumurtlamaya yakınım hem batma oluyor o tarafta hem de vajina içinde 3 4 kere çekme oldu dün
Ay valla öyle, önce anaları sonra biz utanmasak pamuklara saracağızBizim sayemizde nazlı nuzlu oluyorlar
İnternetten alsanaYaaa kocacım ovulasyon testi almaya gitmiş gerçektennnamaaaaaa yokmuş bulamamış kıyamam yaaa Yusra-61
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?