Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu doktorlara hayret ediyorum valla. Bu ne demek şimdi? Daha İyi olabilirdi ama kötü de değil. Yani???? Gebe kalabilir miyim kalamaz mıyım hacı dayı bana onu söyle ya değerlerin iyi kuzum bu arada benimkiler bundan yüksek ama doktor ilaç başlamaya gerek yok gayet iyisin dedi yolladı

Ya kizlar kisti olanlar ozellikle. Benim kac aydir yumrtlamadan once sol yumrtlagimda hareketlenme basliyor cok hafif hafif regl bitene kadar suruyor. Kist olma ihtimali varmi

Sol kasğığım aşırı ağrıyor, off tam şu sırada bir yumurtlama testi olacak ki gerçekten yumurtluyor muyum şu ağrı olunca anlayacam keşke alsaydım
Kist sol tarafta mıydı kuzu? Benim de yumurtlamaya yakın normalde soldan yumurtlamam lazım ama sağ taraf(kist tarafı) ağrıyor.

Ya kizlar kisti olanlar ozellikle. Benim kac aydir yumrtlamadan once sol yumrtlagimda hareketlenme basliyor cok hafif hafif regl bitene kadar suruyor. Kist olma ihtimali varmi
Canım şuan sağ tarafta kist var. Şuan yumurtlamaya yakınım hem batma oluyor o tarafta hem de vajina içinde 3 4 kere çekme oldu dün

Say say bitmiyor

Yahu bu eltilerin gorumcelerin derdi ne ? Asiri sinirleeim bozuluyor. Benimde eltim var cok yakin degiliz oyle cok yakinlikta. Hoslanmiyor :) dert degil ama yakin olalim isterdim o ayri yinede bi gun gormedim oyle seylee yaptigini canimi skitigini. Herkesin evi ayri barki ayri . Pof ne kotu yahu. Bende gorumceyim ama gelinime yapmam yani boyle seyler

Kist sol tarafta mıydı kuzu? Benim de yumurtlamaya yakın normalde soldan yumurtlamam lazım ama sağ taraf(kist tarafı) ağrıyor.
Yok canım benim kist sağ taraftaydı, soldan yumurtlamam lazım sol ağrıyor. Ama benşm solda hiç yumurta yoktu, senin femeradan sonra iki tarafta da yumurta olduysa yine kist olan taraftan da yumurtlamış olabilirsin

Ayyy bunu duyunca bende anlam veremedim teşekkür ederim cnm inş bu ay bu topikte hepimiz hamiş kalırız

Yok canım benim kist sağ taraftaydı, soldan yumurtlamam lazım sol ağrıyor. Ama benşm solda hiç yumurta yoktu, senin femeradan sonra iki tarafta da yumurta olduysa yine kist olan taraftan da yumurtlamış olabilirsin
Yok kuzu hepsi sağdaydı. Al işte bir benzerlik dahaaaaa Solda çok çok küçük 3 4 mmlik bi yumurta vardı. O da atılmış heralde vücuttan. Doktor bir şey demedi. O zaman yumurtan büyüdüğü için ağrıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…