Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
HahAa o duranı bana versinler ben onu iyi bir dövsem ne stresim kalır ne derdim
Ya ben en çok şu hapisteki arkadaşa sinirleniyorum. Şuram apla şuram izin vermiyor dediği kalbine ayakkabımın topuğunu batırasım geliyor. Yalancı dolandırıcı. Adam gasptan ve açıllayamadığı şeylerden girmiş içeri kesin bu da p... Venk. Ordaki kadında diyor ki benim komşum hayatta yalan söylemez. Hadi len ordan ne söylemeyecek. Her haltı yer bunlar

Eczaneler biraz pahalı satıyor, sürekli kullanmak istemiyorsan da al yine de evde bulunsun. Daha önce hiç kullandın mı ovulasyon? Ben ınstagramda bir gebenin günlüğünden aldım, her soruma cevapta veriyor sağolsun 30 tane ovulasyon ve 2 tane gebelik testi 80 TL. Bazen paylaşıyor, testin pozitif gösterdiği gün doktora gidenler gerçekten de yumurtlama olduğunu söylüyormuş.

Yaaaa ben de bakayım bari, hiç ovuluasyon testi kullanmadım,

Kızlar biz en son 2 gün önce değerlendirmiştik. Bugün tekrar ovulasyon yapayım dedim, önce ped bardağa koyuyorum alacağım örneği. Baktım içi minik minik parçacıklarla dolu, bunlar sperm mi? Çünkü ne zaman ilişkiden sonra ertesi gün ovulasyon için örnek alsam bunu görüyorum. Ama bu sefer 2 gün geçti.

Akıntın da devam etmiş olabilir kuzu sperm de olabilir. 72 saat yaşıyor ya. İçinde kalmış olabilir hala. 3 4 günde anca atılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…