- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Ya ben en çok şu hapisteki arkadaşa sinirleniyorum. Şuram apla şuram izin vermiyor dediği kalbine ayakkabımın topuğunu batırasım geliyor. Yalancı dolandırıcı. Adam gasptan ve açıllayamadığı şeylerden girmiş içeri kesin bu da p... Venk. Ordaki kadında diyor ki benim komşum hayatta yalan söylemez. Hadi len ordan ne söylemeyecek. Her haltı yer bunlarHahAa o duranı bana versinler ben onu iyi bir dövsem ne stresim kalır ne derdim
Eczaneler biraz pahalı satıyor, sürekli kullanmak istemiyorsan da al yine de evde bulunsun. Daha önce hiç kullandın mı ovulasyon? Ben ınstagramda bir gebenin günlüğünden aldım, her soruma cevapta veriyor sağolsun 30 tane ovulasyon ve 2 tane gebelik testi 80 TL. Bazen paylaşıyor, testin pozitif gösterdiği gün doktora gidenler gerçekten de yumurtlama olduğunu söylüyormuş.Ya alacaktım zaten bayram öncesi sipariş verince hep teslimat 3 hafta sonra çıktı bende aman kalsın dedim. Sonra eczaneye gittim 5 tanesine 75 deyince sinirlendim almadım. Bugün de kasık ağrım olunca acaba yumurtluyor muyum diye merak etmiştim
Ahahahahahha hayır omaşııınnnn
Garip gerçekten.Ne garip yA
Yaaaa ben de bakayım bari, hiç ovuluasyon testi kullanmadım,Eczaneler biraz pahalı satıyor, sürekli kullanmak istemiyorsan da al yine de evde bulunsun. Daha önce hiç kullandın mı ovulasyon? Ben ınstagramda bir gebenin günlüğünden aldım, her soruma cevapta veriyor sağolsun 30 tane ovulasyon ve 2 tane gebelik testi 80 TL. Bazen paylaşıyor, testin pozitif gösterdiği gün doktora gidenler gerçekten de yumurtlama olduğunu söylüyormuş.
İnşallahhhhhhh şöyle tatlı dilliAhahahahahha hayır omaşııınnnnyaaa bundan yapalım yaaa çok tatlııııı. Ya çocuk aşkım depreşti allahım bundan verrrr
Artık bu ay alma ya hamile kalcaz ya bu ayYaaaa ben de bakayım bari, hiç ovuluasyon testi kullanmadım,
Aynen kız alır mıyım aşkolsonArtık bu ay alma ya hamile kalcaz ya bu ay
Aaaah amin amin ikiz kız çocukları istiyorum ben. Kahve saçlı beyaz tenli bi de gözler renkli olursaaa boncuk bocuk baksaa ahhhh yaaaİnşallahhhhhhh şöyle tatlı dilli
Aynen kız alır mıyım aşkolson
Yaaaaa ben deeeee hatta klomenden sonra 3 yumurta görünceye ikiz olacak diye çok heveslenmiştimAaaah amin amin ikiz kız çocukları istiyorum ben. Kahve saçlı beyaz tenli bi de gözler renkli olursaaa boncuk bocuk baksaa ahhhh yaaa
Ay ikiz olsun da bi daha uğraşmayalım ayYaaaaa ben deeeee hatta klomenden sonra 3 yumurta görünceye ikiz olacak diye çok heveslenmiştim
Almasan da o sayfayı takip et, güzel bilgiler var. Ya niye almadın bu zamana kadar, belki de yumurtlamayı kaçırıyorsunYaaaa ben de bakayım bari, hiç ovuluasyon testi kullanmadım,
Akıntın da devam etmiş olabilir kuzu sperm de olabilir. 72 saat yaşıyor ya. İçinde kalmış olabilir hala. 3 4 günde anca atılıyorKızlar biz en son 2 gün önce değerlendirmiştik. Bugün tekrar ovulasyon yapayım dedim, önce ped bardağa koyuyorum alacağım örneği. Baktım içi minik minik parçacıklarla dolu, bunlar sperm mi? Çünkü ne zaman ilişkiden sonra ertesi gün ovulasyon için örnek alsam bunu görüyorum. Ama bu sefer 2 gün geçti.
Aynen sayfa güzelAlmasan da o sayfayı takip et, güzel bilgiler var. Ya niye almadın bu zamana kadar, belki de yumurtlamayı kaçırıyorsun
Bu ay kalbim çok heyecanlanıyor biliyor musun böyle kalbim pır pır atıyorAkıntın da devam etmiş olabilir kuzu sperm de olabilir. 72 saat yaşıyor ya. İçinde kalmış olabilir hala. 3 4 günde anca atılıyor
Ay ne kadar güzeeeeellllBu ay kalbim çok heyecanlanıyor biliyor musun böyle kalbim pır pır atıyor
Ne bilim olur heralde diye bekledimAlmasan da o sayfayı takip et, güzel bilgiler var. Ya niye almadın bu zamana kadar, belki de yumurtlamayı kaçırıyorsun
Evett aynı giydiririz badi badi yürürlerAy ikiz olsun da bi daha uğraşmayalım aybi de birbirlerine arkadaş olurlar ne güzel gelişimleri de hızlı olur. Sosyal gelişim alanları geniş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?