- 13 Temmuz 2019
- 88
- 155
- 43
Ben gördüm ya sanırım hamilesiniz
Çok tesekkur ederimmm yorumlariniz icinbende gördüm var cnm
Adetken yaptırdım doktorumu degıstırıdm yenı doktorum istediAdetin bitmiş miydi bunu dediğinde doktor?
Mesajınızı geç fark ettim kusura bakmayın.. ben antibiyotik kullanımı ve lekelenme ile ilgili soru soracaktım.. benim 3 gün önce çekindim hala hafif lekelenme olabiliyorBen çektirdim canım Kasım gibi
lekelenme benim de o şekilde devam etti canım. üç dört gün az az. antibiyotik sanki üç günlük vermişti.Mesajınızı geç fark ettim kusura bakmayın.. ben antibiyotik kullanımı ve lekelenme ile ilgili soru soracaktım.. benim 3 gün önce çekindim hala hafif lekelenme olabiliyor
Var bence yinede kan verip sonuca varmak daha iyi olacak diye düşünüyorum canımYusra-61 Bakabilir misin simdi yaptim 10 dk dolmadan cektim fotografi cok cok silik ama zor gorunuyo
Yazmıyor mu testin kağıdında canım son kullunması. Birde yeni almışsın bnce bozulma olmamıştırKızlar hamilelik testinin bozulma süresi var mıdır yaklaşık 4 ay önce falan aldığım test doğru sonucu verir mi
Adetimin 2. Günü olması gerekiyordu bugün olmadım hala. test negatif gecikme pek olmaz bende. hangi günse bat günüm sabahına olurum .doktora gitcem adetin 2. Günü gel dedi gidemiyorum da kaldım böyleYazmıyor mu testin kağıdında canım son kullunması. Birde yeni almışsın bnce bozulma olmamıştır
İnşalalh hafta sonuna denk gelmez olmanAdetimin 2. Günü olması gerekiyordu bugün olmadım hala. test negatif gecikme pek olmaz bende. hangi günse bat günüm sabahına olurum .doktora gitcem adetin 2. Günü gel dedi gidemiyorum da kaldım böyle
Senin kac canimAy bakayım benim kaçmış
Fsh 5 olmasi lazim diyolar ama çok ta yüksek degilBenim tsh 2,25 fsh 7,44 müş
Dün yaptım cok cok silikti bugün gene yapsammi 9. Gün yoksa 1 2 beklim miYaa en son bile olsa geliyor mu geliyoryaptın mı test peki ovulasyon?
Benim şansıma hafta sonu olur .özeller açık olmuyor mu onu sormadım doktoraİnşalalh hafta sonuna denk gelmez olmangenelde ben böyle saçma şeylerle karşılaşıyorum
Canım benim fsh ım bi ara 5 56 idi doktor bir demedi bunla ilgili. Ben sonra 3 4 ay kadar testere dişli aslan pençesi ile hayıt kullandım 3.85 düşmüş. 5 6 aydan fazladır kullanmıyordum geri 4.59 olmuş. Düşürmek istiyorsan aslan pençesi işe yarıyor. İspatluFs
Fsh 5 olmasi lazim diyolar ama çok ta yüksek degil
Çok sevindim kuzum her şey gönlünce olsunKızlar ben cevat hocayla görüştüm. Kendisi filmin eski teknoloji ile çekildiğini kaliteli sonuç göstermediğini sol tüpümün açık olduğunu söyledi. Önümüzdeki ay gidip onda çekileceğim Türkiye’de en yeni teknoloji oradaymış araştırdım baya. Kapalı tüpleri selektif ile açıyormuş. Sağ tüpümde sıvı olduğu için onu kurtarmak zor gibi ama en azından sol için umudum oldu. Zaten doktorum da sol için çok kötü durumda değil diğeri kadar demişti. Belki tıkalıysa bile açılır. Cevat hoca açık diyor gerçi. Umut dünyası denemedik demek istemiyorum. Cevat hoca ile ilgili dün konuşmuştuk o yüzden yazmak istedim size de :)
Bazı hastaneler cumartesi çalışıyor bi sor bakalımBenim şansıma hafta sonu olur .özeller açık olmuyor mu onu sormadım doktorabugün mesaj atarım
Kız sana yazmam lazımmış asıl. Testere dişli aslan pençesini zorla içircem sanaBenim tsh 2,25 fsh 7,44 müş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?