Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hamilelik testinin bozulma süresi var mıdır yaklaşık 4 ay önce falan aldığım test doğru sonucu verir mi

Yazmıyor mu testin kağıdında canım son kullunması. Birde yeni almışsın bnce bozulma olmamıştır
Adetimin 2. Günü olması gerekiyordu bugün olmadım hala. test negatif gecikme pek olmaz bende. hangi günse bat günüm sabahına olurum .doktora gitcem adetin 2. Günü gel dedi gidemiyorum da kaldım böyle

Adetimin 2. Günü olması gerekiyordu bugün olmadım hala. test negatif gecikme pek olmaz bende. hangi günse bat günüm sabahına olurum .doktora gitcem adetin 2. Günü gel dedi gidemiyorum da kaldım böyle
İnşalalh hafta sonuna denk gelmez olman genelde ben böyle saçma şeylerle karşılaşıyorum

Kızlar ben cevat hocayla görüştüm. Kendisi filmin eski teknoloji ile çekildiğini kaliteli sonuç göstermediğini sol tüpümün açık olduğunu söyledi. Önümüzdeki ay gidip onda çekileceğim Türkiye’de en yeni teknoloji oradaymış araştırdım baya. Kapalı tüpleri selektif ile açıyormuş. Sağ tüpümde sıvı olduğu için onu kurtarmak zor gibi ama en azından sol için umudum oldu. Zaten doktorum da sol için çok kötü durumda değil diğeri kadar demişti. Belki tıkalıysa bile açılır. Cevat hoca açık diyor gerçi. Umut dünyası denemedik demek istemiyorum. Cevat hoca ile ilgili dün konuşmuştuk o yüzden yazmak istedim size de :)

Eklentiler

• D9C0D1AB-E6C1-40B9-A27B-4494141A0FA8.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 49
Fs
Fsh 5 olmasi lazim diyolar ama çok ta yüksek degil
Canım benim fsh ım bi ara 5 56 idi doktor bir demedi bunla ilgili. Ben sonra 3 4 ay kadar testere dişli aslan pençesi ile hayıt kullandım 3.85 düşmüş. 5 6 aydan fazladır kullanmıyordum geri 4.59 olmuş. Düşürmek istiyorsan aslan pençesi işe yarıyor. İspatlu

Eklentiler

• Screenshot_20210519_114729_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 46
Çok sevindim kuzum her şey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…