Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım valla Ogün de dedim sana ben o parayı verip eski makina altına insanı yatırıyorlar ona şaşırdım bazı doktorlar acımasız. O parayı verince acıbademe gitseydin en azından doktorlar da makinalarda muazzamdır.parasında değilim ama senden piyasa üstü ücret alındı. Kendisini çok değerlendirmiş adam. Filmi başka yer çekti birde o ayrı mesele. Ne diyim Allahım bunların ellerine düşürdü bizi denize düşen yılana sarılır meselesi sana ve tüm herkese daha fazla aratmadan yok yerden nasip etsin inşallah. Biz arayanlar çook zorlu süreçlerden geçiyoruz bunların inşallah birgün mükafatı olur.
sol tüp açıkken kapalı diyen kim sana filmi çeken mi yoksam doktorun mu? Sonuçta filmi doktorun çekmesi lazım orayı görmüş olmalı? Bu adam kesin açık diyor. Şimdi herkes herşey der sen cevat dediğine git bakalım başla bir yerden neler olacak her anını yaz bizlere csnım.

Seninki 2 güne çıkar kuzu
Genelleme 14-15 gün yumrtlamam olur ama belirtilerini yaşadım şuan yok ondan ben ovulasyon testinden de korkuyorum o da bazen manyak işler yapıyor. Ayy birde testlerim beğenmedim içlerinde damlatma şeyi yok kimisinin salaklar karışık koymuşlar bilerek birini birinde kullan der gibi şimdi gel ne yap bunları

Evet aslan pençesi düşürüyor diyolar canim hormon yaptırınca bakıcam kaç cikicak bakalim

Yaa çok sevindim canım inşallah en kolay yoldan olumlu sonuçlar alırsın

15 adet var benimde bir iki beklim yaparım yarın gene
Benim ne olduğum cidden belli değil çok zorlamıcam test bitene kadar oldu oldu olmadı ne hali varsa görsün tüm umudum aşılama cidden artık sıkıldım bu işlerden yaa. Ovulasyna da çok güvenmiyorum ben tutarsız o da olabiliyor.

Tabi canim Allah yazdıysa ovulasyon a ne gerek var of valla en güzeli aşılama dene zateb zamanı gelmiş inşllah ilk seferde olur onun ücreti ne canim ozeldemi.olcan

Canım çok sevindim benim de 1 tanesi kapalı sorun olmaz diyorlar valla içime su serptin hadi hayırlı haberler verirsin inşallah

Tabi canim Allah yazdıysa ovulasyon a ne gerek var of valla en güzeli aşılama dene zateb zamanı gelmiş inşllah ilk seferde olur onun ücreti ne canim ozeldemi.olcan
Yok araştırmada olacağım ücret filan bildiğim yok şuanlık birşey demedi doktor. İkametgahını al gel dedi. Artık ne olursa ilaç iğne olursa parasını istiyorlarmış.

Yok araştırmada olacağım ücret filan bildiğim yok şuanlık birşey demedi doktor. İkametgahını al gel dedi. Artık ne olursa ilaç iğne olursa parasını istiyorlarmış.
Belli şartları varmı aşılama için canim devlet hastanesi yani 1 sene sonra mi 3 sene sonra mi acaba aşılama için şart

Nerden aldın kız, laboquick de öyle yaşamadım hiç

Nerden aldın kız, laboquick de öyle yaşamadım hiç
Gittigidiyordan aldım daha önce de almıştım ben firma farklıydı bu sefer ki aldığım. Markası surelab daha önce kullanmıştım sorun olmamıştı. Şuan iki tane böyle birşey çıktı. Birde erken başladım ne olur olmaz diye testim bitebilir devam edeyim olduğu yere kadar artık

merhabalar kızlar dünki test sonuçlarıma göre doktor duphaston yazdı 2 aydır geç adet oluyorum kist yok dedi gebelik düşünüyorum dedim bu ilacı kullandınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…