O zman daha var benimde baya oldu hala koyulaşma yokDün yaptım cok cok silikti bugün gene yapsammi 9. Gün yoksa 1 2 beklim mi
Canım benim fsh ım bi ara 5 56 idi doktor bir demedi bunla ilgili. Ben sonra 3 4 ay kadar testere dişli aslan pençesi ile hayıt kullandım 3.85 düşmüş. 5 6 aydan fazladır kullanmıyordum geri 4.59 olmuş. Düşürmek istiyorsan aslan pençesi işe yarıyor. İspatlu
Seninki 2 güne çıkar kuzuO zman daha var benimde baya oldu hala koyulaşma yokerken başladım nerde ne olur kaçar mı bilemedim testlerim bitecek az almıştım
Kızlar ben cevat hocayla görüştüm. Kendisi filmin eski teknoloji ile çekildiğini kaliteli sonuç göstermediğini sol tüpümün açık olduğunu söyledi. Önümüzdeki ay gidip onda çekileceğim Türkiye’de en yeni teknoloji oradaymış araştırdım baya. Kapalı tüpleri selektif ile açıyormuş. Sağ tüpümde sıvı olduğu için onu kurtarmak zor gibi ama en azından sol için umudum oldu. Zaten doktorum da sol için çok kötü durumda değil diğeri kadar demişti. Belki tıkalıysa bile açılır. Cevat hoca açık diyor gerçi. Umut dünyası denemedik demek istemiyorum. Cevat hoca ile ilgili dün konuşmuştuk o yüzden yazmak istedim size de :)
Genelleme 14-15 gün yumrtlamam olur ama belirtilerini yaşadım şuan yokSeninki 2 güne çıkar kuzu
Evet aslan pençesi düşürüyor diyolar canim hormon yaptırınca bakıcam kaç cikicak bakalimCanım benim fsh ım bi ara 5 56 idi doktor bir demedi bunla ilgili. Ben sonra 3 4 ay kadar testere dişli aslan pençesi ile hayıt kullandım 3.85 düşmüş. 5 6 aydan fazladır kullanmıyordum geri 4.59 olmuş. Düşürmek istiyorsan aslan pençesi işe yarıyor. İspatlu
Yaa çok sevindim canım inşallah en kolay yoldan olumlu sonuçlar alırsınKızlar ben cevat hocayla görüştüm. Kendisi filmin eski teknoloji ile çekildiğini kaliteli sonuç göstermediğini sol tüpümün açık olduğunu söyledi. Önümüzdeki ay gidip onda çekileceğim Türkiye’de en yeni teknoloji oradaymış araştırdım baya. Kapalı tüpleri selektif ile açıyormuş. Sağ tüpümde sıvı olduğu için onu kurtarmak zor gibi ama en azından sol için umudum oldu. Zaten doktorum da sol için çok kötü durumda değil diğeri kadar demişti. Belki tıkalıysa bile açılır. Cevat hoca açık diyor gerçi. Umut dünyası denemedik demek istemiyorum. Cevat hoca ile ilgili dün konuşmuştuk o yüzden yazmak istedim size de :)
15 adet var benimde bir iki beklim yaparım yarın geneO zman daha var benimde baya oldu hala koyulaşma yokerken başladım nerde ne olur kaçar mı bilemedim testlerim bitecek az almıştım
Benim ne olduğum cidden belli değil çok zorlamıcam test bitene kadar oldu oldu olmadı ne hali varsa görsün tüm umudum aşılama15 adet var benimde bir iki beklim yaparım yarın gene
Tabi canim Allah yazdıysa ovulasyon a ne gerek var of valla en güzeli aşılama dene zateb zamanı gelmiş inşllah ilk seferde olur onun ücreti ne canim ozeldemi.olcanBenim ne olduğum cidden belli değil çok zorlamıcam test bitene kadar oldu oldu olmadı ne hali varsa görsün tüm umudum aşılamacidden artık sıkıldım bu işlerden yaa. Ovulasyna da çok güvenmiyorum ben tutarsız o da olabiliyor.
Canım çok sevindim benim de 1 tanesi kapalı sorun olmaz diyorlar valla içime su serptin hadi hayırlı haberler verirsin inşallahKızlar ben cevat hocayla görüştüm. Kendisi filmin eski teknoloji ile çekildiğini kaliteli sonuç göstermediğini sol tüpümün açık olduğunu söyledi. Önümüzdeki ay gidip onda çekileceğim Türkiye’de en yeni teknoloji oradaymış araştırdım baya. Kapalı tüpleri selektif ile açıyormuş. Sağ tüpümde sıvı olduğu için onu kurtarmak zor gibi ama en azından sol için umudum oldu. Zaten doktorum da sol için çok kötü durumda değil diğeri kadar demişti. Belki tıkalıysa bile açılır. Cevat hoca açık diyor gerçi. Umut dünyası denemedik demek istemiyorum. Cevat hoca ile ilgili dün konuşmuştuk o yüzden yazmak istedim size de :)
Özel klinik canım doktorumla goruscem bugün sorcam o zaman teşekkür ederimBazı hastaneler cumartesi çalışıyor bi sor bakalım
Ben de gördüm hayırlı olsun:)Yusra-61 Bakabilir misin simdi yaptim 10 dk dolmadan cektim fotografi cok cok silik ama zor gorunuyo
Yok araştırmada olacağım ücret filan bildiğim yokTabi canim Allah yazdıysa ovulasyon a ne gerek var of valla en güzeli aşılama dene zateb zamanı gelmiş inşllah ilk seferde olur onun ücreti ne canim ozeldemi.olcan
Belli şartları varmı aşılama için canim devlet hastanesi yani 1 sene sonra mi 3 sene sonra mi acaba aşılama için şartYok araştırmada olacağım ücret filan bildiğim yokşuanlık birşey demedi doktor. İkametgahını al gel dedi. Artık ne olursa ilaç iğne olursa parasını istiyorlarmış.
Nerden aldın kız, laboquick de öyle yaşamadım hiçGenelleme 14-15 gün yumrtlamam olur ama belirtilerini yaşadım şuan yokondan ben ovulasyon testinden de korkuyorum o da bazen manyak işler yapıyor. Ayy birde testlerim beğenmedim içlerinde damlatma şeyi yok kimisinin salaklar karışık koymuşlar bilerek birini birinde kullan der gibi şimdi gel ne yap bunları
Gittigidiyordan aldım daha önce de almıştım ben firma farklıydı bu sefer ki aldığım. Markası surelab daha önce kullanmıştım sorun olmamıştı. Şuan iki tane böyle birşey çıktı. Birde erken başladım ne olur olmaz diye testim bitebilir devam edeyim olduğu yere kadar artıkNerden aldın kız, laboquick de öyle yaşamadım hiç
Bekle atayım sana canımBelli şartları varmı aşılama için canim devlet hastanesi yani 1 sene sonra mi 3 sene sonra mi acaba aşılama için şart
Tamam canım ❤Bekle atayım sana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?