Evet ben sevmiyorm onu. Türkiye sanırsın fuhuş ülkesi hep altından kadın ticareti çıkıyor bütün olayların.Ay aleyna davasını hatırlıyor musun? Onda da bu hayat kadınlarının hoşuna gidiyor bu pavyonlarda çalışmak demişti. Nefret etmiştim o zaman
Ya yazık bu kadınlara her alanda sömürülüyor vallaEvet ben sevmiyorm onu. Türkiye sanırsın fuhuş ülkesi hep altından kadın ticareti çıkıyor bütün olayların.Ne hallere kaldık ya
Canım geçtiyse kan tahlili falan verebilirsin aslındaKızlar hala regl olmadım kahverengi akıntım geldi 3 gün geçti test yapmak istemiyorum negatif çıkıp sinir olacağım çünkü ne kadar daha bekleyeyim gelmezse ne zaman gideyim dr.a ? 1 hafta falan yazıyor internette ama bilemedim ya
Çok şükür sigara kullanmıyor ama ben onları yapıyorum bir artma gözlemlemedim.Varikosel için ameliyat demediler ise eşiniz sigara içiyorsa bıraksın ve iyi beslensin.ceviz basem evitamini selenyum içebilir.kalite ve sayısına 3 ay düzenli kullanımda etkisi varmış
Erkeklerimiz erkek gibi olsa kadının istediği şey belli de artık erkekler kadınlar karıştı kim nerde kiminle belli değil bilmiyorm Allah sonumuzu hayır etsinYa yazık bu kadınlara her alanda sömürülüyor valla
Amin valla. Çocuk yapıyorduk müge anlı da kayboldukErkeklerimiz erkek gibi olsa kadının istediği şey belli de artık erkekler kadınlar karıştı kim nerde kiminle belli değil bilmiyorm Allah sonumuzu hayır etsin
25-30 gün arası. Yaptım da C bile silik çıktı. Demekki günü gelmemiş dahaAklında kalacağına yap bugün yapmadıysan.
Kaç günde bir adet görüyorsun sen?
Bazen onu izlerken başım çok ağrıyor, ya bıdı bıdı susmuyorlar hiç. Bugün açtım Nezen davası vardı, ay üzüntümüz stresimiz yetiyor bi de onu hiç izleyemem diyip kapadımAmin valla. Çocuk yapıyorduk müge anlı da kaybolduk
Ya ben bi de nevşehirliyim çıldırtıyor beni iyice. İnsanlar konuşurken nefret ettiriyorlwrBazen onu izlerken başım çok ağrıyor, ya bıdı bıdı susmuyorlar hiç. Bugün açtım Nezen davası vardı, ay üzüntümüz stresimiz yetiyor bi de onu hiç izleyemem diyip kapadım
Tiroit için ilaç kullanıyorum 4.8 den 2.7 ye düştü ilaca devam ediyorum 1 ay sonra yine kan vericem daha da düşer ama ilaç bırakınca inşallah çıkmaz canim hangi diğer test canim?Triod için ilaç verir belki bakalım ne olacak diğer testlerin ne zamana olacak canım.
Kaçırmamak için yinede sen gündüz 13.00-18.00 arası yap canım daha uygun saatler o saatler.25-30 gün arası. Yaptım da C bile silik çıktı. Demekki günü gelmemiş daha
Dedin yine başka gideceğim doktora demiştin de onu sordum. İcın var demekki baya düşmüş benim ilaçla düştü 1.30 daha sonradan 1 yıl oldu çıkmıyor. Doktor bazılarına sürekli ömür boyu kullandırtıyormuşTiroit için ilaç kullanıyorum 4.8 den 2.7 ye düştü ilaca devam ediyorum 1 ay sonra yine kan vericem daha da düşer ama ilaç bırakınca inşallah çıkmaz canim hangi diğer test canim?
A. S. Canım Hayır ben seni listeye eklemedim senden bana ekle diye msj gelmedi etiket. Seni zaten tanıyorm eklemiş olsam hatırlarım. Ekle msjını görmedim ben.Selam kızlar demin listeye baktım kimler hamile diye hamile olanları tebrik ederim hayirli olsun inşallahlistede ekliydim çıkartılmışm neden ki üzüldüm @Yusra30
Yaaa bunu bende yaptımKızlar bişey soracam ben ovulasyon testi kullanmıyorum ilk bu ay bebek düşünmeye başladık play storeden 3 farklı uygulama indirdim her uygulama yumurtlamayı farklı günler gösteriyor biri dünü biri bugünü biri yarını dünü değerlendirdik ama bugünü değerlendiremedik sizin uygulama olarak memnun kaldığınız varmı
Canım benim tsh 3.68 çıkmıştı, doktor normal dedi. Gebe kalmaya engel değilmiş tsh. Sadece gebelik olunca 2 civarında tutmak gerekiyor dedi.Tiroit için ilaç kullanıyorum 4.8 den 2.7 ye düştü ilaca devam ediyorum 1 ay sonra yine kan vericem daha da düşer ama ilaç bırakınca inşallah çıkmaz canim hangi diğer test canim?
Ekliydim bende ondan bi sorayım dedim canım sorun değil hayırlısı olsunA. S. Canım Hayır ben seni listeye eklemedim senden bana ekle diye msj gelmedi etiket. Seni zaten tanıyorm eklemiş olsam hatırlarım. Ekle msjını görmedim ben.Yani listede adı olanı hiç sormadan silmedim ben. Bir kişi sildim o da isim benzerliği bir karışıklık olmuştu.
Hormon testi icin gidicem ama regl olunca canim bu ay bayrama geldi yaptıramadım bakalim istanbulda yaptırdım doktor burda da yaptır demişti fsh 5.2 lh 2.13 cikmistiDedin yine başka gideceğim doktora demiştin de onu sordum. İcın var demekki baya düşmüş benim ilaçla düştü 1.30 daha sonradan 1 yıl oldu çıkmıyor. Doktor bazılarına sürekli ömür boyu kullandırtıyormuşbakalım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?