Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim tsh 3.68 çıkmıştı, doktor normal dedi. Gebe kalmaya engel değilmiş tsh. Sadece gebelik olunca 2 civarında tutmak gerekiyor dedi.
Benim kızken 3.6 di ama en son hormon testlerinde 4.8 cıktı gebelik için yüksek demişti doktor 2 civarı olmalı dedi şuan düştü çok şükür daha da düşer

E esem-15 canım bende de 3 uygulama var, hepsi farklı gösteriyor diye ovulasyon testi aldım, kullanıyorum.En mantıklısı ovulasyon çünkü yumurtlama günleri Sabit değil. 4 aydır deniyorum.
İlk ay 15 ve 16.gün
2.ay 18.gün
3.ay 20-21.gün
4.ay ise 18 ve 19.gün yumurtlama gördüm.

Aslında en mantıklısı ovü testi ilk ay olunca almadım bide ikinci çocuk için düşünmeye başladık çok şükür bir kızım var artık nezaman olursa diye biraz deneyelim dedik Rabbim inş sizlere de yaşatır yine 2. 3. Çocuklar için burada toplaşırız

Her doktor farklı birşey söylüyor, acaba benimde mi ilaç kullanmam gerekir.
Benim 3.6 iken hic ilaç vermedi doktor ama kadın doğumcu 4.8 görünce hemen ilaç verdi düşmeyince dahiliyeye gönderdi bugün hatta gebelik olursa bile kontrol amaclı gelicen tiroitim 2 ye sabitlememiş lazım dedi çok yüksek değil benimki ama çok yüksek olunca gebelik düşükle sonuçlanıyormuş

Canım benim tsh 3.68 çıkmıştı, doktor normal dedi. Gebe kalmaya engel değilmiş tsh. Sadece gebelik olunca 2 civarında tutmak gerekiyor dedi.
Gebeliğe engel kadında her hangi bir kısırlık belirtisi ve sebebi var ise tiroid işte bu noktada etkili olur ve o kısırlık sebebinin etkisini artırır.bu durumda düşürülmesi herzman iyidir. Bir aranda hamilelikde düşürülmez ki o da süre istiyor hamile kalınca düşük ve zehirleme etkisi artıyor o sebeble yüksek ise bazı uzman doktorlar düşürüyor beni çok doktor normal diyerek yolladı. bir uzman doktorm ilaç verdi bana düşürdü çok iyi oldu herşeyi normal seviyede tutmak iyidir...

İyi hormonların ama sen yinede yaptır canım ben 6 ayda bir yaptırıyorum genelde
Kendi doktorum yapsın birde bakalim maalesef mecburi yaptırıyoz dilemiş biter insalah kaç gündür o kadar yoğun tempodayimki aklıma çocuk en son geliyor çalışmalara baslim bari

Aminnnnnn inşallah
Hangisi tutuyor sende peki? Uygulama canım tutan var mı?
Ben ilk kez bu ay indirdim bu uygulamaları o yüzden hiç bilmiyorum hangisi tutar geçmiş adet tarihlerimi girdim hepsinde aynı gün olarak ama yumurtlama farklı gün çıktı

Ay bakayım benim kaçmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…