Benim kızken 3.6 di ama en son hormon testlerinde 4.8 cıktı gebelik için yüksek demişti doktor 2 civarı olmalı dedi şuan düştü çok şükür daha da düşerCanım benim tsh 3.68 çıkmıştı, doktor normal dedi. Gebe kalmaya engel değilmiş tsh. Sadece gebelik olunca 2 civarında tutmak gerekiyor dedi.
Valla artık yarını değerlendirir gün aşırı olmuş olur nasip kısmet inş haziranda da bu takvimleri siler gebelik takibi indiririz inşYaaa bunu bende yaptımüç tane var bakalım hangisi uyuyor hepsi saçmalıyor genelleme
Her doktor farklı birşey söylüyor, acaba benimde mi ilaç kullanmam gerekir.Benim kızken 3.6 di ama en son hormon testlerinde 4.8 cıktı gebelik için yüksek demişti doktor 2 civarı olmalı dedi şuan düştü çok şükür daha da düşer
Aslında en mantıklısı ovü testi ilk ay olunca almadım bide ikinci çocuk için düşünmeye başladık çok şükür bir kızım var artık nezaman olursa diye biraz deneyelim dedik Rabbim inş sizlere de yaşatır yine 2. 3. Çocuklar için burada toplaşırız
Benim 3.6 iken hic ilaç vermedi doktor ama kadın doğumcu 4.8 görünce hemen ilaç verdi düşmeyince dahiliyeye gönderdi bugün hatta gebelik olursa bile kontrol amaclı gelicen tiroitim 2 ye sabitlememiş lazım dedi çok yüksek değil benimki ama çok yüksek olunca gebelik düşükle sonuçlanıyormuşHer doktor farklı birşey söylüyor, acaba benimde mi ilaç kullanmam gerekir.
Gebeliğe engel kadında her hangi bir kısırlık belirtisi ve sebebi var ise tiroid işte bu noktada etkili olur ve o kısırlık sebebinin etkisini artırır.bu durumda düşürülmesi herzman iyidir. Bir aranda hamilelikde düşürülmez ki o da süre istiyorCanım benim tsh 3.68 çıkmıştı, doktor normal dedi. Gebe kalmaya engel değilmiş tsh. Sadece gebelik olunca 2 civarında tutmak gerekiyor dedi.
Ekliydim bende ondan bi sorayım dedim canım sorun değil hayırlısı olsun
İyi hormonların ama sen yinede yaptır canımHormon testi icin gidicem ama regl olunca canim bu ay bayrama geldi yaptıramadım bakalim istanbulda yaptırdım doktor burda da yaptır demişti fsh 5.2 lh 2.13 cikmisti
Aminnnnnn inşallahValla artık yarını değerlendirir gün aşırı olmuş olur nasip kısmet inş haziranda da bu takvimleri siler gebelik takibi indiririz inş
Kendi doktorum yapsın birde bakalim maalesef mecburi yaptırıyoz dilemiş biter insalahİyi hormonların ama sen yinede yaptır canımben 6 ayda bir yaptırıyorum genelde
Yaa en son bile olsa geliyor mu geliyorKendi doktorum yapsın birde bakalim maalesef mecburi yaptırıyoz dilemiş biter insalahkaç gündür o kadar yoğun tempodayimki aklıma çocuk en son geliyor çalışmalara baslim bari
Ben ilk kez bu ay indirdim bu uygulamaları o yüzden hiç bilmiyorum hangisi tutarAminnnnnn inşallah
Hangisi tutuyor sende peki? Uygulama canım tutan var mı?
Gebeliğe engel kadında her hangi bir kısırlık belirtisi ve sebebi var ise tiroid işte bu noktada etkili olur ve o kısırlık sebebinin etkisini artırır.bu durumda düşürülmesi herzman iyidir. Bir aranda hamilelikde düşürülmez ki o da süre istiyorhamile kalınca düşük ve zehirleme etkisi artıyor o sebeble yüksek ise bazı uzman doktorlar düşürüyor beni çok doktor normal diyerek yolladı. bir uzman doktorm ilaç verdi bana düşürdü çok iyi oldu herşeyi normal seviyede tutmak iyidir...
Ay bakayım benim kaçmışBenim 3.6 iken hic ilaç vermedi doktor ama kadın doğumcu 4.8 görünce hemen ilaç verdi düşmeyince dahiliyeye gönderdi bugün hatta gebelik olursa bile kontrol amaclı gelicen tiroitim 2 ye sabitlememiş lazım dedi çok yüksek değil benimki ama çok yüksek olunca gebelik düşükle sonuçlanıyormuş
27 mayıs kuzu hayırlısı olsun inşallahHadi dediğin gibi olsunbat ne zaman senin ki?
Ben gördüm ya sanırım hamilesinizYusra-61 Bakabilir misin simdi yaptim 10 dk dolmadan cektim fotografi cok cok silik ama zor gorunuyo
bende gördüm var cnmYusra-61 Bakabilir misin simdi yaptim 10 dk dolmadan cektim fotografi cok cok silik ama zor gorunuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?