Canım düşmesin siz doktorlara güvenin onların bildiği vardır hep. Duphaston geniş kapsamlı çok iyi ilaç uygun gördüğü şekilde kullan seniçime kurt düştü şimdi aradım yarından itibaren kutu bitene kadar kullan dedi bakalım bende ne etki yapacak cnm
Tabi öyle doktorların tecrübeleri var o kadar en iyisini bilirlerHer doktor farklı bakış açısıyla veriyor ben engel diye duydum bir kaç yerde araştırdım engel değilmiş yumrtlamayaşimdi her doktorun bir verme amacı sebebi var ezber konuşmamız yalan olurdu@shtc doktorun bildiği vardır iç inşallah güzel sonuçlar alırız senden duphaston çok faydalı birşey kullanıldığı yere göre
Benim silinmedi ama düne göre silik testim gamzeO değil de benim dünkü yumurta nereye gitti? (Tarihsiz olanı dünkü)
Ay bilmiyorum dün 4.30 da yapmıştım çayları falan içtikten sonra bugün aç karnıma ondan mı oldı kiBenim silinmedi ama düne göre silik testim gamzeama benim yumrtlamam oldu sankim yaa testler delirdi. Lh inip çıkarmış ya acaba onu mu yaşıyorsun?
merhaba canım, sen duphastonu fitil şeklinde kullandın değil mi? doktor ilaçtan kaç gün sonra test yapabilirsin dedi? Ben de bu ilacın yerine geçen bir iğne kullandım ondan soruyorum.İnşallahhduphaston biteli 2 gün oldu adet bekliyorum henüz gelmedi günüm de geldi beklemedeyim
Bilemedim ki bende öyle yaptım şimdi böyle deyince mantıklı geldiAy bilmiyorum dün 4.30 da yapmıştım çayları falan içtikten sonra bugün aç karnıma ondan mı oldı ki
Fitil değil oral tablet olanı kullandım. Bitince ertesi gün test yaptır dedi. 2 gün önce bitti Ben henüz teste gitmedim tam gidecektim karnıma ağrı girince regli olacağım sandım ama kanama gelmedi idrar testlerim de negatif çıkmıştı kararsız kaldım gidip gitmemeklemerhaba canım, sen duphastonu fitil şeklinde kullandın değil mi? doktor ilaçtan kaç gün sonra test yapabilirsin dedi? Ben de bu ilacın yerine geçen bir iğne kullandım ondan soruyorum.
Öyle yapayım bari 6 7 gibi deneyeyim bu seferdeBilemedim ki bende öyle yaptım şimdi böyle deyince mantıklı geldibu testler hassas ya aslında aynı saatte yapmak lazım. Herkesin dediği gibi olmuyor. Beni yanıltıyor bunlar. Doktora gittim yumrtlamam filan güzelken bile bu bana manyak işler yaptı birde yedikten sonra dene. Benim testim yok pek deneyemicem.
Dene canım çok da önemi yok salla nasılsa ilişki yapıyorsun senÖyle yapayım bari 6 7 gibi deneyeyim bu seferde
Dene canım çok da önemi yok salla nasılsa ilişki yapıyorsun sen
Aa ne ilginç... ne zaman test yaptınız, yumurtlamadan sonra kaçıncı gününüz?Fitil değil oral tablet olanı kullandım. Bitince ertesi gün test yaptır dedi. 2 gün önce bitti Ben henüz teste gitmedim tam gidecektim karnıma ağrı girince regli olacağım sandım ama kanama gelmedi idrar testlerim de negatif çıkmıştı kararsız kaldım gidip gitmemekle
Görmediğim zamanda teste doktora gitmiştim sağlı sollu yumrtan var demiştiYooouuu görmek istiyorum aha yumurtam bak demek istiyorum sırf ondan eğlenceye döndü iş
Görmediğim zamanda teste doktora gitmiştim sağlı sollu yumrtan var demiştibir daha test alırsam minnak kurabiyelerden alacağım marka seviyor benimki
Dün yaptım ilk idrarla. Ovitrelle iğne kullandım bugün 15. Günü. yumurtlamanında 15. Günü oluyor muhtemelenAa ne ilginç... ne zaman test yaptınız, yumurtlamadan sonra kaçıncı gününüz?
Ah öyle mi ben de yazdım da aynısını..Yok diyen kadın hamileydidevam ediyor o Amerikada'ydı adamların mantığı değişik acaba bizimkiler neden böyle
Sonlara doğru yumurtanız olur da tutarsa hemen belli olmaz diye düşünüyorum en azından 14 gün gün geçmesi lazım yumurtlamadanKızlar benim adetim 4 gun sürüyor bittikten sonra 6.gun yumurtlama görüyorum. Adete yakın yine yumurtlama görüyor olsam hamilelik olsa ne zaman anlarım.(ilk yumurtlamadan sonra test yapmadım olasılık olarak söylüyorum 2.yumurtlamayi) adetim 2 gün gecikti ve pek gecikme olmaz bende test yaptım sabah negatif .
Adete yakın yumurtlama olmuşsa ve değerlendirmişsen regl olmazsın, tahmini hangi gün yumurtlama olduğunu biliyorsan o tarihten itibaren 10-14. günlerde test belli olur.Kızlar benim adetim 4 gun sürüyor bittikten sonra 6.gun yumurtlama görüyorum. Adete yakın yine yumurtlama görüyor olsam hamilelik olsa ne zaman anlarım.(ilk yumurtlamadan sonra test yapmadım olasılık olarak söylüyorum 2.yumurtlamayi) adetim 2 gün gecikti ve pek gecikme olmaz bende test yaptım sabah negatif .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?