Hahahah valla öyleeO zaman neymiş bahaneler tükenmezmişbu kadar zor olduğunu bilmiyordum ya hemen kalınır sanıyordum millet hemen kalıyor çatır çatır doğuruyor tabi Allah bağışlasın o ayrı bizim yatakta yaptığımız hareketi akrobatlar yapıyordur herhalde ne hâle geldik
İyice kafam karıştı , jinekolog akrabamız var onada danışayım bence. Sağol bilgi verdiğin için canımCanım benim de 3.68 falan çıkmıştı sanırım tsh. Bulunduğum şehirdeki en iyi kadın doğumculardan biri doktorum, normal ilaca gerek yok dedi. Burda herkes 2 civarında olması gerekiyor diyince yine bulunduğum şehirde çok ünlü olan bi doktora sordum Instagram'da. Verdiği cevabı yüklüyorum.
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar merhaba idrar testi ile hamile olduğumu öğrendim yarın doktora gideceğiz hem kan tahlili için hem ultrason kese görünür mü sizce ? Son adetim 20 Nisandı.
İnşallah çok heyecanlıyımHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinilk gebeliğimde bende tam senin gibi bat tan 31 gün sonra gitmiştim doktora kese görünmüştü. İnşallah siz de hemen görürsünüz
İçini ferah tut hamilesin bence öyle hissediyorum buradan yazarsın tekrar güzel haberleriniİnşallah çok heyecanlıyımkeseyi görmediğim için herhalde içimde bir tedirginlik var ya hamile değilsem diye
Çok teşekkür ederim yazarım inşallah rabbim size de herşeyin en güzelini nasip etsin inşallahİçini ferah tut hamilesin bence öyle hissediyorum buradan yazarsın tekrar güzel haberlerini
Amin aminÇok teşekkür ederim yazarım inşallah rabbim size de herşeyin en güzelini nasip etsin inşallah
Rica ederim sormak istediğiniz başka hormon vs varsa sorabilirsiniz zira baya bi test yaptırdım dr gittimHiç bunlardan bahsetmedi bana dr teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
Tahlilleriniz normal çıkmış fsh lh gayet iyi östrojen deHerkese merhaba kızlar maalesef dün regl oldum bugünde hormon testi yaptı doktorum.
anlayanlar yorum yapabilir misiniz sonuçlar iyimi sizce?
Aynen öyle. Benimde kalbi durdu bebeğin. Normalde zaten haşimatom var levotiron kullanıyorum. TSH 5,5 felanmış. Ondan bile olabilir. 2,5 altına inmemiz lazım diye dozu artırdıCanım benim de 3.68 falan çıkmıştı sanırım tsh. Bulunduğum şehirdeki en iyi kadın doğumculardan biri doktorum, normal ilaca gerek yok dedi. Burda herkes 2 civarında olması gerekiyor diyince yine bulunduğum şehirde çok ünlü olan bi doktora sordum Instagram'da. Verdiği cevabı yüklüyorum.
Evet hamileyken 2.5 altı olması gerekiyormuş ama gebe kalabilmek için 2.5 altı olması şart değilmiş. Yani danıştığım 2 doktor böyle söylüyorlar. Ama doktorların görüşü farklı olabiliyor bu konuda. Çok üzüldüm canım, Rabbim tez zamanda yeniden nasip etsin inşallahAynen öyle. Benimde kalbi durdu bebeğin. Normalde zaten haşimatom var levotiron kullanıyorum. TSH 5,5 felanmış. Ondan bile olabilir. 2,5 altına inmemiz lazım diye dozu artırdı
Hangi bahsediyor ki zatenHiç bunlardan bahsetmedi bana dr teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
Hayda devam et belki yine yumurtlama olur canim testler ne marka senin10. Günde hakkaten yumurtalamışım ve ertesi gün çatlamış sanırım. Yine bembeyaz bir ovuluasyon testi
Laboquick canım. 8 10 tane kaldı onları da yapayım da bitsin.H
Hayda devam et belki yine yumurtlama olur canim testler ne marka senin
Bende alacaktım ama yorumları beğenmemiştim onunLaboquick canım. 8 10 tane kaldı onları da yapayım da bitsin.
Cok silik bi çizgi var kimyasal boş oluyor ama burda yaşayanlar var onlara sormak lazımKızlar öncelikle merhaba bayadır forma giremiyorum tlfnum bozuktu gebelik testimde böyle belli belirsiz bişe çıktı doktora gittim ve sadece alttan muayene ederek kimyasal gebelik dedi ne demek oluyor
Ya ben birkaç test yaptım bazılarında çıktı bazılarında çıkmadı doktora gittim oda böyle söyledi anlamadımCok silik bi çizgi var kimyasal boş oluyor ama burda yaşayanlar var onlara sormak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?