Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahah valla öylee

10. Günde hakkaten yumurtalamışım ve ertesi gün çatlamış sanırım. Yine bembeyaz bir ovuluasyon testi

Eklentiler

• IMG_20210520_183622.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 66
İyice kafam karıştı , jinekolog akrabamız var onada danışayım bence. Sağol bilgi verdiğin için canım

Kızlar merhaba idrar testi ile hamile olduğumu öğrendim yarın doktora gideceğiz hem kan tahlili için hem ultrason kese görünür mü sizce ? Son adetim 20 Nisandı.
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinilk gebeliğimde bende tam senin gibi bat tan 31 gün sonra gitmiştim doktora kese görünmüştü. İnşallah siz de hemen görürsünüz

İnşallah çok heyecanlıyım keseyi görmediğim için herhalde içimde bir tedirginlik var ya hamile değilsem diye

Herkese merhaba kızlar maalesef dün regl oldum bugünde hormon testi yaptı doktorum.
anlayanlar yorum yapabilir misiniz sonuçlar iyimi sizce?
Tahlilleriniz normal çıkmış fsh lh gayet iyi östrojen de Ultrasonla alttan da baktırsaydınız folikül saysına

Aynen öyle. Benimde kalbi durdu bebeğin. Normalde zaten haşimatom var levotiron kullanıyorum. TSH 5,5 felanmış. Ondan bile olabilir. 2,5 altına inmemiz lazım diye dozu artırdı

Aynen öyle. Benimde kalbi durdu bebeğin. Normalde zaten haşimatom var levotiron kullanıyorum. TSH 5,5 felanmış. Ondan bile olabilir. 2,5 altına inmemiz lazım diye dozu artırdı
Evet hamileyken 2.5 altı olması gerekiyormuş ama gebe kalabilmek için 2.5 altı olması şart değilmiş. Yani danıştığım 2 doktor böyle söylüyorlar. Ama doktorların görüşü farklı olabiliyor bu konuda. Çok üzüldüm canım, Rabbim tez zamanda yeniden nasip etsin inşallah

Kızlar öncelikle merhaba bayadır forma giremiyorum tlfnum bozuktu gebelik testimde böyle belli belirsiz bişe çıktı doktora gittim ve sadece alttan muayene ederek kimyasal gebelik dedi ne demek oluyor

Eklentiler

• image.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 54
  • image.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar öncelikle merhaba bayadır forma giremiyorum tlfnum bozuktu gebelik testimde böyle belli belirsiz bişe çıktı doktora gittim ve sadece alttan muayene ederek kimyasal gebelik dedi ne demek oluyor
Cok silik bi çizgi var kimyasal boş oluyor ama burda yaşayanlar var onlara sormak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…