Gecen yumurtlamaya göre 3 gun erken oldum bu sefer de takvim erken gosteriyor 7 haziran diyor canimKaçmaz sağlıklı düzenli ilişki olursa
Ben yumrtlama ovulasyonda ararkenadet günüm geliyor bat ne zamandı senin 11 haziran mıydı?
Bekarken 3.7 çıkmıştı ozaman ilaç önermedi doktor ama evlenince gebelik düşünüyorsan tsh 2 civarı olcak dedi canim onu bi daniş sen kadın doğuma yada dahiliyeyeYaaaa eğer öyleyse yüksek benimki de baya
Sen takvime göre mi oldun peki?Gecen yumurtlamaya göre 3 gun erken oldum bu sefer de takvim erken gosteriyor 7 haziran diyor canim
İnşallah hakkında hayırlısı olur canım. Nasıl istersen bir yol seç akraba olmasa bile değişiklik iyidir.Aynı doktorla kalmak da iyi değil doktorların farklı bakış açısını almak çok iyi oluyor.
Bence bu geceyi değerlendir sabaha karşıyarın akşama bekleme derim canım.
Doktorumu değiştirme kararı aldım zaten canım sağolBeka
Bekarken 3.7 çıkmıştı ozaman ilaç önermedi doktor ama evlenince gebelik düşünüyorsan tsh 2 civarı olcak dedi canim onu bi daniş sen kadın doğuma yada dahiliyeye
çok mutlu oldum adına darısı başımıza inşallahKızlar merhaba idrar testi ile hamile olduğumu öğrendim yarın doktora gideceğiz hem kan tahlili için hem ultrason kese görünür mü sizce ? Son adetim 20 Nisandı.
Allah razı olsun canım benim dualarım hep sizinle rabbim bu duyguyu herkese tattırsın en kısa ve hayırlı zamanda inşallahçok mutlu oldum adına darısı başımıza inşallah
Takvim 14 diyordu ama ben 11 mayıs oldum yumurtlamadan 15 gun sonra tam adet oldum canimSen takvime göre mi oldun peki?
Aminnn Rabbim Sağlıkla, Hayırlısıyla Kucağınıza almayı nasip etsin..Allah razı olsun canım benim dualarım hep sizinle rabbim bu duyguyu herkese tattırsın en kısa ve hayırlı zamanda inşallah
Anladım birde ilaçlar alıyorsun yaTakvim 14 diyordu ama ben 11 mayıs oldum yumurtlamadan 15 gun sonra tam adet oldum canim
İnşallahAminnn Rabbim Sağlıkla, Hayırlısıyla Kucağınıza almayı nasip etsin..
Hepsi güzel görünüyorHerkese merhaba kızlar maalesef dün regl oldum bugünde hormon testi yaptı doktorum.
anlayanlar yorum yapabilir misiniz sonuçlar iyimi sizce?
Çok teşekkür ederim canım benim içimi rahatlattın.Hepsi güzel görünüyor
Canım benim de 3.68 falan çıkmıştı sanırım tsh. Bulunduğum şehirdeki en iyi kadın doğumculardan biri doktorum, normal ilaca gerek yok dedi. Burda herkes 2 civarında olması gerekiyor diyince yine bulunduğum şehirde çok ünlü olan bi doktora sordum Instagram'da. Verdiği cevabı yüklüyorum.Doktorumu değiştirme kararı aldım zaten canım sağol
O zaman neymiş bahaneler tükenmezmişKızlar bi topicte @lotuscicek bir paylaşım yapmış. Aynen paylaşıyorum.
"Korunmayı bıraktığım ilk aydan hamile kaldımözel bir şey yapmadım gerçekten . Öncesi ve sonrasında korunmadık sadece . Hatta ben hemen duşa bile girdim"
Yani anlaşılan o ki ne yaparsan yap nasip olmayınca olmuyor, bakın ilk denemede duşa girdiği halde hamile kalmış. Biz amuda bile kalktık@Selizay @Gizemsu07 Ankalinka Yusra-61 Maviesra
Yok canım zaten sen kadın doğum hamilelik üzerine tez yazacaksın artık az kaldıGittiğin yere bağlı ben şimdi tek karar vermicem eşimle konuşup sana dicem. O daha gezente ve daha iyi görüşlü bu konuda
Bizimde yaylamız var
Yine bekleriz nasipse buralara ben pandemi de çok mahrum kaldım bütün havalardan ama yaz geldi kimse tutamaz
Evet canımne yazılar var bunun üzerine ben merak saldım okuya okuya alim olacam şeyden
Valla çok haklısın lakin en doğrusu eşine bunu diyerek yapmışsın ben seni çok iyi anladım. Herkes işine geldiği gibidir hep.Keşke bizlerin baktığı açıyla baksalar ama nerde bundan sonra götürmeyin en azından her yere görsünler. Bazende eşin görmesi lazım bunları sürekli demek erkeklere işlemiyor. Yok teklif etseler ne çıkar anlamam ki. Bende çok böyle şeyler gördüm en iyi aile uzak olanı miss kafam rahat şuan. Yaptığım bişey yok arkadaşım vardı sohbet muhabbet ettim şimdi buraya girebildim.
Evet hatırlıyorum canım birazcık deyince daha iyi aşına oldum. Çok hızlı gitmişbende vereceğim birazcık daha 58 olmam lazım. Yürüyüşe başladım daha da verirsin inşlh. İlişkiyi doktorun söylemedi mi sana peki?
Benden yama sıkıntı yok ama eşten kaynaklı galiba ama oda ağır değil hani belki ultrosan da hic bise çıkmayacak bakalim inşallah hepimiz için güzel seyler olsun ❤eşime macun aldım zaten kullanıyor o takviyeler de ise yararsa değme keyfimizeAnladım birde ilaçlar alıyorsun yaonlar etkili oluyor ileri geri bende olmuştum levitron kullandım bende Troid için güzel şeyler olacak ya sen devan bir gayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?