Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaçmaz sağlıklı düzenli ilişki olursa
Ben yumrtlama ovulasyonda ararken adet günüm geliyor bat ne zamandı senin 11 haziran mıydı?
Gecen yumurtlamaya göre 3 gun erken oldum bu sefer de takvim erken gosteriyor 7 haziran diyor canim

Alarm kurayım ben en iyisi

Kızlar merhaba idrar testi ile hamile olduğumu öğrendim yarın doktora gideceğiz hem kan tahlili için hem ultrason kese görünür mü sizce ? Son adetim 20 Nisandı.

Herkese merhaba kızlar maalesef dün regl oldum bugünde hormon testi yaptı doktorum.
anlayanlar yorum yapabilir misiniz sonuçlar iyimi sizce?

Eklentiler

• Screenshot_1.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar yumurta kalitesi için çok iyimis bunlar bakalim tam yumurtlama zamanım belki öbur aya etki eder yarın başlıcam bunlara ekstra

Eklentiler

• 20210520_181506.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 55
Doktorumu değiştirme kararı aldım zaten canım sağol
Canım benim de 3.68 falan çıkmıştı sanırım tsh. Bulunduğum şehirdeki en iyi kadın doğumculardan biri doktorum, normal ilaca gerek yok dedi. Burda herkes 2 civarında olması gerekiyor diyince yine bulunduğum şehirde çok ünlü olan bi doktora sordum Instagram'da. Verdiği cevabı yüklüyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20210520-182303_Instagram.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 65
O zaman neymiş bahaneler tükenmezmiş bu kadar zor olduğunu bilmiyordum ya hemen kalınır sanıyordum millet hemen kalıyor çatır çatır doğuruyor tabi Allah bağışlasın o ayrı bizim yatakta yaptığımız hareketi akrobatlar yapıyordur herhalde ne hâle geldik

Yok canım zaten sen kadın doğum hamilelik üzerine tez yazacaksın artık az kaldı

Anladım birde ilaçlar alıyorsun ya onlar etkili oluyor ileri geri bende olmuştum levitron kullandım bende Troid için güzel şeyler olacak ya sen devan bir gayret
Benden yama sıkıntı yok ama eşten kaynaklı galiba ama oda ağır değil hani belki ultrosan da hic bise çıkmayacak bakalim inşallah hepimiz için güzel seyler olsun ❤eşime macun aldım zaten kullanıyor o takviyeler de ise yararsa değme keyfimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…