Ben erken yumurtluyom galiba geçen ay 12 günde yumurtladım 13 de pik oldu. Bide alerjim tuttu iğne yedim inşallah etkilemez2 3 güne yumurtlarsın artııııık :)
Ahh hele ben hele benKocaya herşey denmez heran hazır ol ilişki olablr iğne sonrası denir ne bilecekler onlar doktor dedi debenim ki çok kolay ikna olur birde ilişki de adamla uğraşmak zor birde benim kadar sen bilemezsin bitti bu neyin inadı tövbe laa. Ben yoruldum o inat ediyor derken ben aşırı inatçıyım gerçi ondan inadını anlıyorm ama kötü onunki bu konuda tam bilgisi yokken. Kocacım o işler senin bildiğin kadar basit değil de öyle olsa herkes hamile gezerdi de
Devam bakalım ne zaman olacak yumrtlama.Ovulasyon testi canim regl 11 mayıs 1 sayarsak bugün 9. GünYusra-61
Sende başka olan da varsa tabi yapma..Ben bu ay yapsaydım düşünemiyorum ama olsun daha yapmam. Tarçın süt arttırıyormuş o sebeble prolaktinimle oynamak istemiyorumbana bu kadar şaşkınlık yeter. Bunu kullanıp adeti geçiken kadın sayısı da var kk de araştırdım. Normalde çoğu erken adet olurken geçiktiren de varmış. Ben gözardı edemicem bu kadarı kafi sana başarılar dilerim inşllah daha güzel şeyler olur.
Tsh düşmesi lazım bunu doktorun görmedi mi?Kızlar
Amh 2.01
Prolaktin 21,46
Tsh 3,49
Ben çok anlamıyorum da yorum yaparmısınız sizce nasıl sonuçlar
Bakalım haber veririm canim yumurtlama olunca 2 gun once yaptım silik çıktı gözle zor görülenden bakalim sol kasigimda ağrı var kacirmim erken olursamDevam bakalım ne zaman olacak yumrtlama.Bende böyle oldu sonra olur dedim bir ışık görülmedi Dahalık görülürse es geçmem ama benim yumrtlamam oldu belirtileri dikkate al canım
Sende başka olan da varsa tabi yapma..
Zaten her kürün faydası farklı.. Senin yumurtaların normal gelişiyorsa hormonların normale bal tarçın çöreotu nun sana faydası olmaz zaten. Normal çalışan sistemi bozarsın..
Ve birden fazla kürü de aynı anda yapmamak Lazım.. Çok dikkatli kullanmak gerekiyor
Tsh 2 civarına inmesi lazım diyor doktor benim 4.8 di ilaçla 2.7 olduKızlar
Amh 2.01
Prolaktin 21,46
Tsh 3,49
Ben çok anlamıyorum da yorum yaparmısınız sizce nasıl sonuçlar
Kaçmaz sağlıklı düzenli ilişki olursaBakalım haber veririm canim yumurtlama olunca 2 gun once yaptım silik çıktı gözle zor görülenden bakalim sol kasigimda ağrı var kacirmim erken olursam
Ben doktorumdan hiç bişi anlamadım ki yaaa güleryüzlü ve istediğim zaman arayabiliyorum falan diye dr dan çok memnundum ama sanırım değiştiricem . Ben geçen ay yaptırdım ve herşey çok güzel dedi bide hormon testimi adetin 11. Günü yaptı ama burdan öğrendiğime göre 3. Gün yapılmalıymış . İlaç falan vermedi bile sadece folik kullanıyorumTsh düşmesi lazım bunu doktorun görmedi mi?
Yaaaa eğer öyleyse yüksek benimki de bayaTsh 2 civarına inmesi lazım diyor doktor benim 4.8 di ilaçla 2.7 oldu
Bazen öyle de yapılınca normal çıkıyorsa 3.gün gel demiyor bazısı. Hepsi farklı bakış açısında en sağlıklı 3.gün yaptırmak bence güler yüzlü olması kadar insanı bilgisiyle cezbetmesi lazım öyle düşünerek 1 yılım gitti bir doktorla şimdiki doktorumun yanında o hiçmiş.Ben doktorumdan hiç bişi anlamadım ki yaaa güleryüzlü ve istediğim zaman arayabiliyorum falan diye dr dan çok memnundum ama sanırım değiştiricem . Ben geçen ay yaptırdım ve herşey çok güzel dedi bide hormon testimi adetin 11. Günü yaptı ama burdan öğrendiğime göre 3. Gün yapılmalıymış . İlaç falan vermedi bile sadece folik kullanıyorum
Tsh çok önemli bebekte zeka gerkiğine kadar kötü sonuxu var 2 altında kalmalı yüksekse ilaç veriliyorYaaaa eğer öyleyse yüksek benimki de baya
Adetlerim çok düzenli . Aslında bizim jinekolog akrabamız var ve Amerika da çalışıyordu şimdi yaşadığımız şehre geldi ona gitmekten çekinmiştim akraba ve her özelimizi anlatamam diye . Ona gitmeye karar verdim . Benimde bu konularda bilgim olmadığı için doktorumu iyi sanıyodum etrafımdakilere öneriyodum. Eşimde varikosel var 2.8 doktorum ameliyat olmasın gebe kalırsın dedi . Sanırım doktorumda 5 ay boşuna zaman kaybı yaşadımBazen öyle de yapılınca normal çıkıyorsa 3.gün gel demiyor bazısı. Hepsi farklı bakış açısında en sağlıklı 3.gün yaptırmak bence güler yüzlü olması kadar insanı bilgisiyle cezbetmesi lazım öyle düşünerek 1 yılım gitti bir doktorla şimdiki doktorumun yanında o hiçmiş.Peki adet düzenin nasıl bu düzensizlik yapıyor bazen? Tsh herkes ilaç vermiyor ama işinin ehli olan doktorlar ilaç kesinlikle veriyor. Tsh için dahiliyeden de destek alabilirsin canım hatta daha iyi olur.
Hiç bunlardan bahsetmedi bana dr teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinTsh çok önemli bebekte zeka gerkiğine kadar kötü sonuxu var 2 altında kalmalı yüksekse ilaç veriliyor
İnşallah hakkında hayırlısı olur canım. Nasıl istersen bir yol seç akraba olmasa bile değişiklik iyidir.Adetlerim çok düzenli . Aslında bizim jinekolog akrabamız var ve Amerika da çalışıyordu şimdi yaşadığımız şehre geldi ona gitmekten çekinmiştim akraba ve her özelimizi anlatamam diye . Ona gitmeye karar verdim . Benimde bu konularda bilgim olmadığı için doktorumu iyi sanıyodum etrafımdakilere öneriyodum. Eşimde varikosel var 2.8 doktorum ameliyat olmasın gebe kalırsın dedi . Sanırım doktorumda 5 ay boşuna zaman kaybı yaşadım
Bence bu geceyi değerlendir sabaha karşıŞimdi ben dün ve bugün pik gördüm dün degerlendirdim ama az önce pembe akıntı geldi bence çatladı yumurtam şimdi ben bu akşamı da degerlendireyim mi yoksa bu akşam boş geçip yarın mı devam edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?