Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar öncelikle merhaba bayadır forma giremiyorum tlfnum bozuktu gebelik testimde böyle belli belirsiz bişe çıktı doktora gittim ve sadece alttan muayene ederek kimyasal gebelik dedi ne demek oluyor
Canım döllenme olmuş rahme yerleşmiş ama tutunamamış demek. Yani düşük olmuş. Bir miktar hcg salgılanıyor testlerde çıkıyor sonrasında embriyo tutunamadığı için hcg de vücuttan atılıyor. Atılım Tamamlanınca adet olacaksın

Aynen öyle. Benimde kalbi durdu bebeğin. Normalde zaten haşimatom var levotiron kullanıyorum. TSH 5,5 felanmış. Ondan bile olabilir. 2,5 altına inmemiz lazım diye dozu artırdı
Bende kullandım levitron hamileyken 4.4 müş bende ona bağladım kalbi durdu benimde şuan levitron ile 1.30 şuan çok şükür her doktor bunu ciddiye almıyor sebebini bilmiyorm. Daha çıkmıyor ama troidim gitti benden.

Gerçi benim bide kan pıhtılaşma varmış. Muhtemelen %90ondan oldu. Ama tabi bütün ihtimalleri bertaraf etmek zorundayız. Şuanda durum stabil

Yusra-61 canım senin bat ne zaman yumurtlama ne durumda
Canım ben yumrtlama belirtilerini dibine kadar yaşadım pazar takvime göre pikti ilişkim oldu pazartesi benden salı günü sabah sıvı geldi su gibi sprem sandım çatladı yumurtam sanırsam. Ama ovulasyon testinde koyulaşma olmadı. Yani geçti yumrtlama günüm teste koyulaşma yok hala devam ediyorm 4 testim kaldı
Ben 2 haziran adet olurum diye düşünüyorum. Testlerimi sevmedim kiminin içinde idrar tutan şeyi yok. Ucuz deyip aldım daha onlara da tövbe Ben artık aşılama adayıyım yeter valla bezdum bezduuum...

Sanırım çok ciddiye almıyolar bizi mesela panik yapma gebe kalırsın diyo ama bugün negatifi görünce geçen bahsettiğim kariyerimin için önemli olan işide redettim kapandım yine içime
Asla işini red etme canım herşey olur biter. İşine engel olmasın hiçbirşey öyle fırsatım olsa asla engel olmazdım öyle içe kapanma filan yapma.

İçine kapanman bi çözüm değil ki kuzum. Bi psikologla konuşmanı öneririm. Normal hayat akışını etkiliyorsa bazı şeyler sorun yaratmaya başlamıştır. Çözüme odaklanmakta fayda var
Sanırım çok ciddiye almıyolar bizi mesela panik yapma gebe kalırsın diyo ama bugün negatifi görünce geçen bahsettiğim kariyerimin için önemli olan işide redettim kapandım yine içime

Asla işini red etme canım herşey olur biter. İşine engel olmasın hiçbirşey öyle fırsatım olsa asla engel olmazdım öyle içe kapanma filan yapma.
İçine kapanman bi çözüm değil ki kuzum. Bi psikologla konuşmanı öneririm. Normal hayat akışını etkiliyorsa bazı şeyler sorun yaratmaya başlamıştır. Çözüme odaklanmakta fayda var
Benim bu aydan bi beklentim yoktu zaten kendimi hazırlamıştım hazirana falan niye böyle oldum anlamadım o negatifi görünce kaldım öyle . Psikolog olabilir bikaç yıl önce destek almıştım ve iyi gelmişti . Yine kapattım kendimi şuan bile bunu yazarken gözlerim dolu dolu yazıyorum

Arkadaşlar merhaba , ovulasyon testi nasıl kullanılıyor bu ay denemek istiyorum ama pek anlamayamadim.. pik dediğiniz ne demek iki koyu kırmızı çizgi yumurtlamami oluyor ..silik olunca noluyor .. beni biraz aydınlatırsaniz sevinirim

Ahh canım ilaç kullandın mı peki sen? Duygusal yoğunluk var buna sadce negatif etkili olmuyor

Olabilir böyle kapanmalar ama çözüm aramak en iyisi. Sayılı günümüz var hayatı askıya almak onlardan çalmak aslında. allah dayanma gücü versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…