Kan testi artmayınca kimyasal diyolar beta hcg artması lazım gebelikte 2 günde birYa ben birkaç test yaptım bazılarında çıktı bazılarında çıkmadı doktora gittim oda böyle söyledi anlamadım
Canım döllenme olmuş rahme yerleşmiş ama tutunamamış demek. Yani düşük olmuş. Bir miktar hcg salgılanıyor testlerde çıkıyor sonrasında embriyo tutunamadığı için hcg de vücuttan atılıyor. Atılım Tamamlanınca adet olacaksınKızlar öncelikle merhaba bayadır forma giremiyorum tlfnum bozuktu gebelik testimde böyle belli belirsiz bişe çıktı doktora gittim ve sadece alttan muayene ederek kimyasal gebelik dedi ne demek oluyor
Bende kullandım levitron hamileyken 4.4 müş bende ona bağladım kalbi durdu benimdeAynen öyle. Benimde kalbi durdu bebeğin. Normalde zaten haşimatom var levotiron kullanıyorum. TSH 5,5 felanmış. Ondan bile olabilir. 2,5 altına inmemiz lazım diye dozu artırdı
Dünki nasıldı atar mısın bi10. Günde hakkaten yumurtalamışım ve ertesi gün çatlamış sanırım. Yine bembeyaz bir ovuluasyon testi
İlkinde ayı yanlış yazmışım.Dünki nasıldı atar mısın bi
Hangi bahsediyor ki zatennadir buna dikkat eden
Sanırım çok ciddiye almıyolar bizi mesela panik yapma gebe kalırsın diyo ama bugün negatifi görünce geçen bahsettiğim kariyerimin için önemli olan işide redettim kapandım yine içimeHangi bahsediyor ki zatennadir buna dikkat eden
Insallah canim pazartesi ancak gidebilirim daha adetim 2 gün var
Gerçi benim bide kan pıhtılaşma varmış. Muhtemelen %90ondan oldu. Ama tabi bütün ihtimalleri bertaraf etmek zorundayız. Şuanda durum stabilBende kullandım levitron hamileyken 4.4 müş bende ona bağladım kalbi durdu benimdeşuan levitron ile 1.30 şuan çok şükür her doktor bunu ciddiye almıyor sebebini bilmiyorm. Daha çıkmıyor ama troidim gitti benden.
Bende 4 gün kala yaptigimda negatif çıkmıştı canim belirtin varsa 2 gun sonra tekrarla veya erken gebelik testi deneKızlar bat 24 mayıs bugün test yaptım negatif çıktı teste bakar mısınız yok dimi çizgi
Ben mayısı kabullemeyince aylar hep yanlış olmuşDünki nasıldı atar mısın bi
Canım ben yumrtlama belirtilerini dibine kadar yaşadım pazar takvime göre piktiYusra-61 canım senin bat ne zaman yumurtlama ne durumda
Rica ederim sormak istediğiniz başka hormon vs varsa sorabilirsiniz zira baya bi test yaptırdım dr gittimmeraktan zırtp pırt gittim dr sıkıldı
Asla işini red etme canımSanırım çok ciddiye almıyolar bizi mesela panik yapma gebe kalırsın diyo ama bugün negatifi görünce geçen bahsettiğim kariyerimin için önemli olan işide redettim kapandım yine içime
Sanırım çok ciddiye almıyolar bizi mesela panik yapma gebe kalırsın diyo ama bugün negatifi görünce geçen bahsettiğim kariyerimin için önemli olan işide redettim kapandım yine içime
Daha yumurtlama olmamış kuşumİlkinde ayı yanlış yazmışım.
Asla işini red etme canımherşey olur biter. İşine engel olmasın hiçbirşey öyle fırsatım olsa asla engel olmazdım öyle içe kapanma filan yapma.
Benim bu aydan bi beklentim yoktu zaten kendimi hazırlamıştım hazirana falan niye böyle oldum anlamadım o negatifi görünce kaldım öyle . Psikolog olabilir bikaç yıl önce destek almıştım ve iyi gelmişti . Yine kapattım kendimi şuan bile bunu yazarken gözlerim dolu dolu yazıyorumİçine kapanman bi çözüm değil ki kuzum. Bi psikologla konuşmanı öneririm. Normal hayat akışını etkiliyorsa bazı şeyler sorun yaratmaya başlamıştır. Çözüme odaklanmakta fayda var
Ahh canım ilaç kullandın mı peki sen? Duygusal yoğunluk var buna sadce negatif etkili olmuyorBenim bu aydan bi beklentim yoktu zaten kendimi hazırlamıştım hazirana falan niye böyle oldum anlamadım o negatifi görünce kaldım öyle . Psikolog olabilir bikaç yıl önce destek almıştım ve iyi gelmişti . Yine kapattım kendimi şuan bile bunu yazarken gözlerim dolu dolu yazıyorum
Olabilir böyle kapanmalar ama çözüm aramak en iyisi. Sayılı günümüz var hayatı askıya almak onlardan çalmak aslında. allah dayanma gücü versinBenim bu aydan bi beklentim yoktu zaten kendimi hazırlamıştım hazirana falan niye böyle oldum anlamadım o negatifi görünce kaldım öyle . Psikolog olabilir bikaç yıl önce destek almıştım ve iyi gelmişti . Yine kapattım kendimi şuan bile bunu yazarken gözlerim dolu dolu yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?