- 1 Temmuz 2020
- 208
- 169
- 23
- 40
Ben cuma doktora gitmiştim pazartesi yada salı çatlatma iğnesi yaparız o yüzden cumartesi gecesi ilşki olsun demişti bana. Bekledikçe kalitesindüşüyor diye biliyorum sanırım en kalitelisi 2-3 günlük olmasıYa evet 6 7 günlük olacak. Eşimin sperm testleri güzel bi sorun yok aslında ama. Çoğu erkek gibi o da ne kadar beklerse o kadar çok sperm olur kafasında. Araştırdım o kadar dün akşam için dedim değerlendirelim diye yok anam adam bildiğinden şaşmıyor. Bende takmıyorum artık ya bu ay olmazsa bidahaki ay da farklı deneriz diye saldım.
Evet aramızda 15 yaş var. Ben hep isterdim kardeşim olsun diye hiç şikayetçi olmadım
Yazıcam cmrt gidebilicem o da kendi dr um değil ama olsun çok sağol uğurlu geldi bana burası herkese iyi gelsin uğurlu gelsinİnşallah güzel haberlerle gelirsin doktordan yaz durumunu çok mutluyum senin adına Allah ol deyince oluyor sağlıklı sıhhatli devam etsin
Ben ilk kızımı 23 betahcg ile öğrenmiştim 2 gün sonra testi tekrarla mümkünse aynı hastanede iki kat artış olması gerekiyor. Hayırlı olsun benim için de dua et olur muKızlaar bu akşam acile gittim kan verdim 107 çıktı pozitif şu an şoktayım değer düşük mü nasıl hiç bilmiyorum dr uma da randevu alamıyorum dolmuş başka dr a gidicem cmrtsi
Olsun git bir görsün değerlendirme yapsın yine kendi doktoruna alırsınYazıcam cmrt gidebilicem o da kendi dr um değil ama olsun çok sağol uğurlu geldi bana burası herkese iyi gelsin uğurlu gelsinBurdan ayrılmam artık
5 mayısta ovulasyon testi silikleşti.hayır adetin ilk günü kahverengi akıntıdan şüphelendim ucuz testlerden aldım silik çıktı ama 1 saat sonra .2 gün sonra hala olamadım bir daha ucuzlardan yaptım yine silik.en son bugün ucuz ve pahalı olanla yaptım bariz pozitf sonra acile kan vermeye girtim.Yumurtlaman ne zamandı canım? Bir de öncesinde hiç test yapıp negatif gördüğün oldu mu ?
Bebeğim ben eğer hamile kalırsam asla yazmadan durmam biz burda hep birlikte kader ortağıyızOlsun git bir görsün değerlendirme yapsın yine kendi doktoruna alırsıninşllah gitmezsin kim hamiş olsa alıyor başını gidiyor bize destek olmuyorlar
Hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlaar bu akşam acile gittim kan verdim 107 çıktı pozitif şu an şoktayım değer düşük mü nasıl hiç bilmiyorum dr uma da randevu alamıyorum dolmuş başka dr a gidicem cmrtsi
Edicem canım hepinizeBen ilk kızımı 23 betahcg ile öğrenmiştim 2 gün sonra testi tekrarla mümkünse aynı hastanede iki kat artış olması gerekiyor. Hayırlı olsun benim için de dua et olur mu
Yok yok gitmem hamilelik netleşsin bir kaç taktik vericemOlsun git bir görsün değerlendirme yapsın yine kendi doktoruna alırsıninşllah gitmezsin kim hamiş olsa alıyor başını gidiyor bize destek olmuyorlar
Tebrik ederimm inşallah sağlıkla kucağına alırsınKızlaar bu akşam acile gittim kan verdim 107 çıktı pozitif şu an şoktayım değer düşük mü nasıl hiç bilmiyorum dr uma da randevu alamıyorum dolmuş başka dr a gidicem cmrtsi
İnşallah canımmHayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Varya bilirsin bu konuda bir nisandan ponciğim var Allah kalbine göre versin o kadar destek oldu ki bana ben onaBebeğim ben eğer hamile kalırsam asla yazmadan durmam biz burda hep birlikte kader ortağıyız
İnşallah darısı sizlere olsunTebrik ederimm inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Kaç gün gecikti adetinizKızlar ya ben çok fenayım göğüslerime dokunamıyorum çok şiş aşırı ağrıyor. Bir saattir de rahmime sok alt taraftan ağrı giriyor elim ayağım yanıyor ateş gibi her tarafım şişkinliğim var adet de olmadım berbat haldeyim
İnşallah canım benimYok yok gitmem hamilelik netleşsin bir kaç taktik vericemhatta ayaklarım bu ay hep havadaydı dikdim 20 dkka yoruldum ama olsun yastığı beceremedim pek
Aminnn aminnn aminnnnİnşallah darısı sizlere olsun
Hamilelik testi tekrarladın mı sen canım?Kızlar ya ben çok fenayım göğüslerime dokunamıyorum çok şiş aşırı ağrıyor. Bir saattir de rahmime sok alt taraftan ağrı giriyor elim ayağım yanıyor ateş gibi her tarafım şişkinliğim var adet de olmadım berbat haldeyim
Yok canım estağfurullah ama zamanında deneseydim keşke diyorm aradaYok canım zaten sen kadın doğum hamilelik üzerine tez yazacaksın artık az kaldı
Değmem keyfinizeBenden yama sıkıntı yok ama eşten kaynaklı galiba ama oda ağır değil hani belki ultrosan da hic bise çıkmayacak bakalim inşallah hepimiz için güzel seyler olsun ❤eşime macun aldım zaten kullanıyor o takviyeler de ise yararsa değme keyfimize
İyi akşamlar canımHerkese iyi akşamlaaar
Evet canım biliyorum hamilelik haberini vermişti bize ovü testi yoğun çıkmıştı çok şükürVarya bilirsin bu konuda bir nisandan ponciğim var Allah kalbine göre versin o kadar destek oldu ki bana ben onaArsoney şimdi hamile aynı kendim kadar seviniyorum ona. Vefa herkes de olmuyor. Tabi herkes vefasız demiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?