Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşimin kendi doktoru yarın gel ameliyat yapalım demişti ilaç vermedi benim doktorumda eşinin doktoru senin muayene sonucunu göremiyo şuan gebeliğe engel durum yok ameliyat için acele etmeyin dedi aynı hastanenin doktorları bu arada. Eşimde ameliyat olmadı araştırdık varikosel 3 ün altındaysa doğal yollada gebe kalınır dediler . Eşimde macun falan hiç bişi yemiyo ki deli ediyo beni yediği an midesini bulandırıp kusuyo bende zorlayamıyorum . Umarım macunlar eşinde işe yarar ve yarın doktordan güzel sonuçlar alırsınız

Kızlar internette yumurta çatlaması 22-24 mm arası olur yazıyor bu konuda bilgisi olan var mı?

0,45 çıktı. Normal değer 0,046 - 0,38 yazıyor
Bu çok değilki bence. Benimki daha yüksekti. Ben özel birşey yapmadım doktor normal dedi daha sonra ihlamur çayının faydalarını araştırırken cinsel isteksizlik yaptığını okudum sonra bende sürekli içtim testesterona iyi geleceğini düşündüm. İyi de geldiğiini düşünüyorm. Yükseltecek şeyler belli zeytinyağdan uzak durmak lazım ben kendim özel birşey almadım ama arttıran şeylerden uzak durdum kendinizi tanısanız bu çok iyi olur. Neyi çok aldığınıza dikkat edin.

Aaa bu çok iyi fikir. Yediklerimin artışa sebep olabileceği aklıma gelmemişti, tamamen ilaca odaklanmışım Gerçekten zeytinyağını çok tüketirim. Teşekkür ederim

Aaa bu çok iyi fikir. Yediklerimin artışa sebep olabileceği aklıma gelmemişti, tamamen ilaca odaklanmışım Gerçekten zeytinyağını çok tüketirim. Teşekkür ederim
Ne dmeek. Ben yağ düşmanıyım yinede demek istedim o da bize düşman olabiliyor
Yanii birçok şey de artış nedeni oluyor bizlerde tüketiyoruz farkında olmadan birde çikolata buna düşman aşırı yerim. Ben burada tüketmeyin demem ama aşırısı zararlı

Güzel gadınlar regli uğurladım gitti bana bu ay için şans dileyin dua edin noldur herkes bebek sormaya başladı eşimin anneannesi Hadi bakam koca nene olam gari diyo ya herkes sordukça ben daha çok stres olmaya başladım iyice nolur dua edin de bu ay güzel haberler gelsin ben de yatıp kalkıp hepinize dua ediyorum Allahım bu ay hep birlikte hamiş olalım diye

Kızlar bana yardımcı olur musunuz?
reglim 1 hafta gecikti. 2.gününde gebelik testim negatif çıktı. Sizce hastaneye gidip kan vermeli miyim?
birde devlet hastanesine gidip ne diyeceğim nasıl bir yol izleyeceğim? Sonuç ne zaman çıkıyor

En güzeli acilden ver kanını 1 saate çıkar sonuç.
Yoksam sabah veriyorsun 14.30 dan sonra çıkıyor.

Canım genelde 14 de yeme içmeyi bırakıyorum 16.30 17.00 gibi test yapıyorum. Bi 19unda testi 13.30 da yaptım onda da yine 2 saat yeme içme yoktu. O günü ve sonrasını değerlendirdim ama muhtemelen bu ay 2. Yumurtlama olacak çok erken oldu çünkü. 24 25i gibi bi yumurta daha bekliyorum ben

Biraz daha bekleyin ozaman canim kabak çekirdeği ceviz falan yedir bari. Amin canim insallah hepimize güzel sonuçlar gelsin takviyeli takviyesiz hepimiz sevinç haberleri alalim

Ozaman testlere devam etceksin yada gün aşırı değerlendirme yapıcaksın canim galiba 24 25 de çift yumurtlama diye bişey var. geçen ben catlmadan sonra kestim arada 1 2 kere yaptım silik çizgi idi yani ilk basladigim gün gibiydi devam etmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…