0,45 çıktı. Normal değer 0,046 - 0,38 yazıyorKaç çıktı ki sizin?
Eşimin kendi doktoru yarın gel ameliyat yapalım demişti ilaç vermedi benim doktorumda eşinin doktoru senin muayene sonucunu göremiyo şuan gebeliğe engel durum yok ameliyat için acele etmeyin dedi aynı hastanenin doktorları bu arada. Eşimde ameliyat olmadı araştırdık varikosel 3 ün altındaysa doğal yollada gebe kalınır dediler . Eşimde macun falan hiç bişi yemiyo ki deli ediyo beni yediği an midesini bulandırıp kusuyo bende zorlayamıyorum . Umarım macunlar eşinde işe yarar ve yarın doktordan güzel sonuçlar alırsınızCanım esim ameliyat yada herhangi bi takviye kullanliyomu benim esime de olabilir dediler yarın randevumuz var ama ultrosan a girmesi lazım ona gün alcaz bakalim ben bu ay ona naturellen ginseng etkili macun aldım 1 haftadır kullanıyor nasip inşallah
Bu çok değilki bence. Benimki daha yüksekti.0,45 çıktı. Normal değer 0,046 - 0,38 yazıyor
Aaa bu çok iyi fikir. Yediklerimin artışa sebep olabileceği aklıma gelmemişti, tamamen ilaca odaklanmışımBu çok değilki bence. Benimki daha yüksekti.Ben özel birşey yapmadım doktor normal dedi daha sonra ihlamur çayının faydalarını araştırırken cinsel isteksizlik yaptığını okudum sonra bende sürekli içtim testesterona iyi geleceğini düşündüm. İyi de geldiğiini düşünüyorm. Yükseltecek şeyler belli zeytinyağdan uzak durmak lazım ben kendim özel birşey almadım ama arttıran şeylerden uzak durdum kendinizi tanısanız bu çok iyi olur. Neyi çok aldığınıza dikkat edin.
18,22 civarı iğne yapıyorlar canım, kendi çatlayacağı zaman 24 falan oluyor heralde, çatlamazsa zaten daha büyüğü kistleşiyorKızlar internette yumurta çatlaması 22-24 mm arası olur yazıyor bu konuda bilgisi olan var mı?
Ne dmeek. Ben yağ düşmanıyımAaa bu çok iyi fikir. Yediklerimin artışa sebep olabileceği aklıma gelmemişti, tamamen ilaca odaklanmışımGerçekten zeytinyağını çok tüketirim. Teşekkür ederim
Çoook doğru bir açıklama herzamanki gibi18,22 civarı iğne yapıyorlar canım, kendi çatlayacağı zaman 24 falan oluyor heralde, çatlamazsa zaten daha büyüğü kistleşiyor
Benim bat daha 15 gün var@Khaleesi1 @Ayvegece @cccilemm
@Elifserkan @Melekkanat @feruzecerci
Denoom @Elifece20
Batlarınız ne durumda acaba arkadaşlar hiç hamiş haberleri alamıyoruz verin güzel haberler bizlere
MaviliGizem sana sormak da ne bilim çok anlamsız olurdu ama sormamak da istemedim bat kaç onu sorayım barim
Bu bat bilginiz yanlış mıydı?Benim bat daha 15 gün var
En güzeli acilden ver kanını 1 saate çıkar sonuç.Kızlar bana yardımcı olur musunuz?
reglim 1 hafta gecikti. 2.gününde gebelik testim negatif çıktı. Sizce hastaneye gidip kan vermeli miyim?
birde devlet hastanesine gidip ne diyeceğim nasıl bir yol izleyeceğim? Sonuç ne zaman çıkıyor
Canım genelde 14 de yeme içmeyi bırakıyorum 16.30 17.00 gibi test yapıyorum. Bi 19unda testi 13.30 da yaptım onda da yine 2 saat yeme içme yoktu. O günü ve sonrasını değerlendirdim ama muhtemelen bu ay 2. Yumurtlama olacak çok erken oldu çünkü. 24 25i gibi bi yumurta daha bekliyorum ben18 i degerlendirdinmi peki canim ozaman yumurtlama gözüküyor sende çünkü sey sorcam idrar saati ve su almamaya özen gösterdin mi test yaparken. Ramazan bitti ya ben 2 saat su yada sivi bise içmiyorum ilk idrar değilsde öğleden sonra kahvaltidan sonra yani test için saat bekliyorum bakalim yarın ne cikicak atarim yine
Değil mi ya ben de öyle düşünüyorum ama 15 mayısta da tekrar koyuluğun artması beni düşündürdüSanki.11 ve 12 Mayıs yumurtlama gibiçok koyu çıkmış
Biraz daha bekleyin ozaman canim kabak çekirdeği ceviz falan yedir bari. Amin canim insallah hepimize güzel sonuçlar gelsin takviyeli takviyesiz hepimiz sevinç haberleri alalimEşimin kendi doktoru yarın gel ameliyat yapalım demişti ilaç vermedi benim doktorumda eşinin doktoru senin muayene sonucunu göremiyo şuan gebeliğe engel durum yok ameliyat için acele etmeyin dedi aynı hastanenin doktorları bu arada. Eşimde ameliyat olmadı araştırdık varikosel 3 ün altındaysa doğal yollada gebe kalınır dediler . Eşimde macun falan hiç bişi yemiyo ki deli ediyo beni yediği an midesini bulandırıp kusuyo bende zorlayamıyorum . Umarım macunlar eşinde işe yarar ve yarın doktordan güzel sonuçlar alırsınız
Ozaman testlere devam etceksin yada gün aşırı değerlendirme yapıcaksın canim galiba 24 25 de çift yumurtlama diye bişey var. geçen ben catlmadan sonra kestim arada 1 2 kere yaptım silik çizgi idi yani ilk basladigim gün gibiydi devam etmedim.Canım genelde 14 de yeme içmeyi bırakıyorum 16.30 17.00 gibi test yapıyorum. Bi 19unda testi 13.30 da yaptım onda da yine 2 saat yeme içme yoktu. O günü ve sonrasını değerlendirdim ama muhtemelen bu ay 2. Yumurtlama olacak çok erken oldu çünkü. 24 25i gibi bi yumurta daha bekliyoeum ben
benimde sürekli ağrım oluyor ama adet belirtisiyle aynı olduğu için anlayamıyorum. başka hiç bir belirtim yok canım.Merhaba ben 13 mayısta çatlama gördüm 2 gündür sol kasık ağrım var. Senin var mı bir belirtin?
Bazen lh yükselip düşebilir. Yükselince koyu çıkıyor, 2 defa da yumurtlamış olabilirsin. Benim öyle oldu bu ayDeğil mi ya ben de öyle düşünüyorum ama 15 mayısta da tekrar koyuluğun artması beni düşündürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?