Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çiçeklerim az ebru ceylan la yazıştım kesinlikle diz dirsek öneriyor yumurtlama dönemi gün aşırı ve diz dirsek dedi . Sizinle de paylaşıyım dedim
Kızlar gün aşırı ne oluyor ya her gün mü yoksa birer gün arayla mı benim takip ettiğim sayfada da hamile bayanlar hep diz dirsekle hamile kaldım falan yazmışlar

Kızlar gün aşırı ne oluyor ya her gün mü yoksa birer gün arayla mı benim takip ettiğim sayfada da hamile bayanlar hep diz dirsekle hamile kaldım falan yazmışlar
1 gün arayla ve erkekte sperm kalitesinde falan sorun varsa sabahları ilişkiye girin dedi .

Yüzdürme tekniği mikroskopta görünmeyen için değil. Ölü ve kalitesiz olanlar elendikten sonra kalan spermler için bi yöntem ve evet tüp bebek ya da aşılamada kullanılıyor genelde. Uygun sıvı içinde spermler kalitesine göre farklı zonlarda yer alır, ona göre ayrıştırılıyor. Yoksa hepsi mikroskopta görünüyor. Yusra-61 da merak etmiş açıklayayım dedim

Teşekkür ederim canım sonradan çözdük bunu aynı şeylermiş ama yinede sağolasın

Geçen ay full onu denedim ama olmadı.
Gün aşırı da şöyle mesela pazartesi, çarşamba gibi

Bu ay paso diz dirsek diye tabir ettiğiniz pozisyon denedim, günaşırı ve iki gün üst üste şeklinde yaptım. Hiç kalkmadan sabaha kadar yattım. Bakalım neler olacak olumlu sonuç olursa 13 gün sonra buraya bayrağımı dikerim diz dirsek mi doggy mi her neyse pozisyona şiirler sözler yazarım

Yaa ben seniiii yerim yerimmm kalbi gönlü güzelim biz senle yoldaş olduk dost olduk bacı olduk herşey olduk her zaman yanındayım sende benim yanımdasın iyiki tanımışım seni Rabbim seni ve tüm isteyen arkadaşları tez zamanda güzel haberler ile müjdelesin inş rabbim selamete eriştirsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…