Canım 6 gün gecikti ama iki ay önce 26 günlük gecikmede hamile olmadığım anlaşılınca ona bağlamayı bıraktımKaç gün gecikti adetinizinşallah bebiştendir
Canım en son 3 gün önce yapmıştım negatifHamilelik testi tekrarladın mı sen canım?
Olsun kuzum geç olsun güç olmasın sen tezini yüksek lisansını burda yapıyorsunYok canım estağfurullah ama zamanında deneseydim keşke diyorm arada
Değmem keyfinizeyeterki olsun yeterki
İyi akşamlar canım
Kızlar gün aşırı ne oluyor ya her gün mü yoksa birer gün arayla mıÇiçeklerim az ebru ceylan la yazıştım kesinlikle diz dirsek öneriyor yumurtlama dönemi gün aşırı ve diz dirsek dedi . Sizinle de paylaşıyım dedim
*Az önceÇiçeklerim az ebru ceylan la yazıştım kesinlikle diz dirsek öneriyor yumurtlama dönemi gün aşırı ve diz dirsek dedi . Sizinle de paylaşıyım dedim
Diz dirsek ne demekÇiçeklerim az ebru ceylan la yazıştım kesinlikle diz dirsek öneriyor yumurtlama dönemi gün aşırı ve diz dirsek dedi . Sizinle de paylaşıyım dedim
1 gün arayla ve erkekte sperm kalitesinde falan sorun varsa sabahları ilişkiye girin dedi .Kızlar gün aşırı ne oluyor ya her gün mü yoksa birer gün arayla mıbenim takip ettiğim sayfada da hamile bayanlar hep diz dirsekle hamile kaldım falan yazmışlar
Ben sabahın körü işe gidiyorum o bana biraz ters oluyor ya1 gün arayla ve erkekte sperm kalitesinde falan sorun varsa sabahları ilişkiye girin dedi .
Bu şekilde kuzum ilişkiden sonra bu şekilde bikaç dk bekleyip sonrada yarım saat falan yüzüstü yatmak gerekiyomuşDiz dirsek ne demek
Ben sabahın körü işe gidiyorum o bana biraz ters oluyor yaama gün aşırı en kalitelisi bencede
Çiçeklerim az ebru ceylan la yazıştım kesinlikle diz dirsek öneriyor yumurtlama dönemi gün aşırı ve diz dirsek dedi . Sizinle de paylaşıyım dedim
Öyle yapacağım artık bir de bu şekilde olsun bakalımo zaman sabaha karşı değerlendir uyumaya devam et gece yapma bari
Yüzdürme tekniği mikroskopta görünmeyen için değil. Ölü ve kalitesiz olanlar elendikten sonra kalan spermler için bi yöntem ve evet tüp bebek ya da aşılamada kullanılıyor genelde. Uygun sıvı içinde spermler kalitesine göre farklı zonlarda yer alır, ona göre ayrıştırılıyor. Yoksa hepsi mikroskopta görünüyor.Yok canım o en alttakinde yüzdürme tekniği uygulamışlar. Benim anladığım mikroskop altında görülmemiş başka teknik uygulamışlar ki bunu sanıyorum aşılama ve tüp bebek için yapiyorlar. Orada sonuç yüzde 20
Aynen bende bu ay herşeyi denicem eğer olmazsa artık aşılama falan yaptırırımÖyle yapacağım artık bir de bu şekilde olsun bakalım
Teşekkür ederim canım sonradan çözdük bunu aynı şeylermişYüzdürme tekniği mikroskopta görünmeyen için değil. Ölü ve kalitesiz olanlar elendikten sonra kalan spermler için bi yöntem ve evet tüp bebek ya da aşılamada kullanılıyor genelde. Uygun sıvı içinde spermler kalitesine göre farklı zonlarda yer alır, ona göre ayrıştırılıyor. Yoksa hepsi mikroskopta görünüyor.Yusra-61 da merak etmiş açıklayayım dedim
Geçen ay full onu denedim ama olmadı.Kızlar gün aşırı ne oluyor ya her gün mü yoksa birer gün arayla mıbenim takip ettiğim sayfada da hamile bayanlar hep diz dirsekle hamile kaldım falan yazmışlar
Hımmm teşekkür ederim birgünde böyle denerizBu şekilde kuzum ilişkiden sonra bu şekilde bikaç dk bekleyip sonrada yarım saat falan yüzüstü yatmak gerekiyomuş
Yaa ben seniiii yerim yerimmm kalbi gönlü güzelim biz senle yoldaş olduk dost olduk bacı olduk herşey olduk her zaman yanındayım sende benim yanımdasın iyiki tanımışım seni Rabbim seni ve tüm isteyen arkadaşları tez zamanda güzel haberler ile müjdelesin inş rabbim selamete eriştirsin inşVarya bilirsin bu konuda bir nisandan ponciğim var Allah kalbine göre versin o kadar destek oldu ki bana ben onaArsoney şimdi hamile aynı kendim kadar seviniyorum ona. Vefa herkes de olmuyor. Tabi herkes vefasız demiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?