Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dik canım inşallah bende bundan mutluluk duyarım ben onu çok değerlendirmeye alamıyorum gıcık birşey ya helal sana

Bendeee seni iyi ki tanımışım seni öpüyorum kocaman Allah razı olsun
Aminnnnn inşallah rüyanın gerçek olacağı günü bekliyorm sabırsızlıklabu arada nasılsın bakayım dinlenmeler nasıl gidiyor

Kizlar ben şimdi bugün testte pik gördüm bugünden itibaren mi 14 gün sayicam yoksa catlamayi gördükten sonra mı 14 gün sayicam adet günüm için.

Ama bebişi göstermedib bana tek olsun fotoda yeter bana napim hayırlısı ile inşallah sağlıkla ben yatıyorum kuzum geçen haftadan beri çok şükür leke gelmedi inş gelmezde yiyip içip yatıryorum napim

ben bu ay bıraktım solda yumurtam vardı paso sol tarafıma yatıyorum

Ben mayısı kabullemeyince aylar hep yanlış olmuş
18 i degerlendirdinmi peki canim ozaman yumurtlama gözüküyor sende çünkü sey sorcam idrar saati ve su almamaya özen gösterdin mi test yaparken. Ramazan bitti ya ben 2 saat su yada sivi bise içmiyorum ilk idrar değilsde öğleden sonra kahvaltidan sonra yani test için saat bekliyorum bakalim yarın ne cikicak atarim yine

Canım esim ameliyat yada herhangi bi takviye kullanliyomu benim esime de olabilir dediler yarın randevumuz var ama ultrosan a girmesi lazım ona gün alcaz bakalim ben bu ay ona naturellen ginseng etkili macun aldım 1 haftadır kullanıyor nasip inşallah

Ya bizi öyle uyarmadı bilgilendirmedi doktor öncesinde isteğe bağlı dedi eşimde tam tersi düşünüyordu ne kadar beklerse o kadar çok olur gibi. Aradım bu gün sorun olmaz sonrasında da gün aşırı değerlendirmeye devam edeceksiniz zaten dedi. Hayırlısı bakalım ya Rabbim nasip edecekse her türlü eder bence. Senin bat ne zaman kaç gün oldu iğne olalı?

Açıklama için teşekkürler aslında bu swim up sonucunda epey ileri hareketli çıkması gerekiyordu dimiii? Yüzde 20 hızlı ve 80 yavaş. Çok düşük değil mi?

Şimdi geri sayım sayacıma baktım, adet günüme tam 4 gün 9 saat kalmış, hiçbir belirti yok en iyisi gidip yatayım bu ayda olmadı büyük ihtimalle

Şimdi geri sayım sayacıma baktım, adet günüme tam 4 gün 9 saat kalmış, hiçbir belirti yok en iyisi gidip yatayım bu ayda olmadı büyük ihtimalle
Eğer ki belirti yoksa regl geliyor demektir özelikle yumurtlama zamani sisen göğüsler adet zamanı iniyorsa

Eğer ki belirti yoksa regl geliyor demektir özelikle yumurtlama zamani sisen göğüsler adet zamanı iniyorsa
Benim göğüslerim hiç şişmez zaten regl zamanında bile. Bu ay 2 kez yumurtladım, bakalım hayırlısı neyse o olsun. Eminim Rabbim enn doğru zamanda nasip edecek

Ama bebişi göstermedib bana tek olsun fotoda yeter bana napim hayırlısı ile inşallah sağlıkla ben yatıyorum kuzum geçen haftadan beri çok şükür leke gelmedi inş gelmezde yiyip içip yatıryorum napim
Yat karpuz yata yataa sende yataa yata doğuracaksın inşallah gelmesin lekecik rahat dursun asla kötü birşey olmasın bana da ağır olur Allahım korusun boncuğumuzu

Bende su içemeyen biriyim.Ben diyete başladığımda bu sorunu şöyle çözdüm bir çizelge yaptım 3 ana öğün ve 2 ara öğün her öğün öncesi ve sonrasında (1 bardak su+kahvaltı+bir bardak su gibi) koca birer bardak suyu hızlıca içip çizelgeye tik attım bu şekilde günde 10 bardak su içmiş oluyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…