Bu ay paso diz dirsek diye tabir ettiğiniz pozisyon denedim, günaşırı ve iki gün üst üste şeklinde yaptım. Hiç kalkmadan sabaha kadar yattım. Bakalım neler olacakolumlu sonuç olursa 13 gün sonra buraya bayrağımı dikerim diz dirsek mi doggy mi her neyse pozisyona şiirler sözler yazarım
Bendeee seni iyi ki tanımışım seni öpüyorum kocamanYaa ben seniiii yerim yerimmm kalbi gönlü güzelim biz senle yoldaş olduk dost olduk bacı olduk herşey olduk her zaman yanındayım sende benim yanımdasın iyiki tanımışım seni Rabbim seni ve tüm isteyen arkadaşları tez zamanda güzel haberler ile müjdelesin inş rabbim selamete eriştirsin inş
Ama bebişi göstermedib bana tek olsun fotoda yeter bana napim hayırlısı ile inşallah sağlıkla ben yatıyorum kuzum geçen haftadan beri çok şükür leke gelmedi inş gelmezde yiyip içip yatıryorum napimBendeee seni iyi ki tanımışım seni öpüyorum kocamanAllah razı olsun
Aminnnnn inşallah rüyanın gerçek olacağı günü bekliyorm sabırsızlıklabu arada nasılsın bakayım dinlenmeler nasıl gidiyor
Siz benim mis kokulu çiçeklerimsiniz moralimi düzelttiniz destek oldunuz her soruma ayrıntılı cevaplar verdinizAyy sen ne kadar pamuksun çiçeklerin teşekkür ediyor sana o zaman
Bu ay paso diz dirsek diye tabir ettiğiniz pozisyon denedim, günaşırı ve iki gün üst üste şeklinde yaptım. Hiç kalkmadan sabaha kadar yattım. Bakalım neler olacakolumlu sonuç olursa 13 gün sonra buraya bayrağımı dikerim diz dirsek mi doggy mi her neyse pozisyona şiirler sözler yazarım
18 i degerlendirdinmi peki canim ozaman yumurtlama gözüküyor sende çünkü sey sorcam idrar saati ve su almamaya özen gösterdin mi test yaparken. Ramazan bitti ya ben 2 saat su yada sivi bise içmiyorum ilk idrar değilsde öğleden sonra kahvaltidan sonra yani test için saat bekliyorum bakalim yarın ne cikicak atarim yineBen mayısı kabullemeyince aylar hep yanlış olmuş
Canım esim ameliyat yada herhangi bi takviye kullanliyomu benim esime de olabilir dediler yarın randevumuz var ama ultrosan a girmesi lazım ona gün alcaz bakalim ben bu ay ona naturellen ginseng etkili macun aldım 1 haftadır kullanıyor nasip inşallahFolik kullandım sadece dr başka bişey vermedi. Adetin 12. Günü(pazartesi günüydü)sol tarafta 1 tane yumurta oluşmuştu 14 mm ve dr buna güzel çarşamba ve cumayı değerlendir demişti. Benim hep sol tarafta 1 tane oluşuyo şimdiye kadar en yüksek 14 mm oldu ama okuduğum kadarıyla bu yeterli değil ki eşimde de varikosel var onada ilaç vermediler sanırım aylardır boşa zaman kaybı oldu boşuna bekledik
Ya bizi öyle uyarmadı bilgilendirmedi doktor öncesinde isteğe bağlı dedi eşimde tam tersi düşünüyordu ne kadar beklerse o kadar çok olur gibi. Aradım bu gün sorun olmaz sonrasında da gün aşırı değerlendirmeye devam edeceksiniz zaten dedi. Hayırlısı bakalım ya Rabbim nasip edecekse her türlü eder bence.Ben cuma doktora gitmiştim pazartesi yada salı çatlatma iğnesi yaparız o yüzden cumartesi gecesi ilşki olsun demişti bana. Bekledikçe kalitesindüşüyor diye biliyorum sanırım en kalitelisi 2-3 günlük olması
Açıklama için teşekkürlerYüzdürme tekniği mikroskopta görünmeyen için değil. Ölü ve kalitesiz olanlar elendikten sonra kalan spermler için bi yöntem ve evet tüp bebek ya da aşılamada kullanılıyor genelde. Uygun sıvı içinde spermler kalitesine göre farklı zonlarda yer alır, ona göre ayrıştırılıyor. Yoksa hepsi mikroskopta görünüyor.Yusra-61 da merak etmiş açıklayayım dedim
Ay hoşgeldin insalah bu ay güzel seyler olacakSlm kızlar nasılsınız bu aralar çok yoğunum işten dolayı giremiyorum
Üstünde durmayacağım bakalım bu ay bat 13 Haziran gösteriyor app
Eğer ki belirti yoksa regl geliyor demektir özelikle yumurtlama zamani sisen göğüsler adet zamanı iniyorsaŞimdi geri sayım sayacıma baktım, adet günüme tam 4 gün 9 saat kalmış, hiçbir belirti yoken iyisi gidip yatayım bu ayda olmadı büyük ihtimalle
Bende bu kızz nerede aklıma geliyorsun yazacam unutuyorum bu ay inşallah app dediği gibi olmazsın belki hamiş kalırsınSlm kızlar nasılsınız bu aralar çok yoğunum işten dolayı giremiyorum
Üstünde durmayacağım bakalım bu ay bat 13 Haziran gösteriyor app
Benim göğüslerim hiç şişmez zaten regl zamanında bile. Bu ay 2 kez yumurtladım, bakalım hayırlısı neyse o olsun. Eminim Rabbim enn doğru zamanda nasip edecekEğer ki belirti yoksa regl geliyor demektir özelikle yumurtlama zamani sisen göğüsler adet zamanı iniyorsa
Yat karpuz yata yataa sende yataa yata doğuracaksın inşallahAma bebişi göstermedib bana tek olsun fotoda yeter bana napim hayırlısı ile inşallah sağlıkla ben yatıyorum kuzum geçen haftadan beri çok şükür leke gelmedi inş gelmezde yiyip içip yatıryorum napim
Inşallah vardır biseyler içinde ❤ az kalmis 1 de olmazsa 2. Yumurtlama da tutarBenim göğüslerim hiç şişmez zaten regl zamanında bile. Bu ay 2 kez yumurtladım, bakalım hayırlısı neyse o olsun. Eminim Rabbim enn doğru zamanda nasip edecek
Ne dmeek her zaman birbirimize destek için varız hepimiz aynı yolun yolcusuyuz amaç birbirimize yardımcı olmak bu yoldaSiz benim mis kokulu çiçeklerimsiniz moralimi düzelttiniz destek oldunuz her soruma ayrıntılı cevaplar verdiniz
Bende su içemeyen biriyim.Ben diyete başladığımda bu sorunu şöyle çözdüm bir çizelge yaptım 3 ana öğün ve 2 ara öğün her öğün öncesi ve sonrasında (1 bardak su+kahvaltı+bir bardak su gibi) koca birer bardak suyu hızlıca içip çizelgeye tik attım bu şekilde günde 10 bardak su içmiş oluyordumTeşekkür ederim canım benim rabbim hepimizi güldürsün birbirinden güzel haberler alalım birbirimizden..❣❤
Evet normalde günde en fazla iki bardak içiyorum bazen unuttuğum bile oluyor tabiki meşrubat çay kahve vs. İçiyorum ama suya gelince bir bardak içsem tıkıyor çok muzdaribim bu konudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?