Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değil mi ya ben de öyle düşünüyorum ama 15 mayısta da tekrar koyuluğun artması beni düşündürdü
Ben iki kere yumrtlama olduğunu düşünüyorum ve bu durumda böyle olup 2 kadın arkadaşım hamile kaldı gruplardan çok da iyi takip etmişimdir. En güzeli bunları değerlendirmiş olman

A R Y A erkencisin nasılsınız ne durumlardasın
Günaydın canım, artık erken uyanmaya çalışıyorum oyüzden erkenciyim. 2 gündür aşırı gaz sancım var, afedersin bi kabız bi ishalim. Vücut ısımda yüksek gibi. Acaba üşüttüm mü naptım? Eşime söylesem direk covid testine götürür beni

Sanada günaydın canım götürürsün birde gebelik testi verirsin bahaneyle bende bugün erken uyandım gözümü açtım uyumak tercihimdi uyumadım

M mavili_yeshll buydu canım uzun yazdım ya ondan yazdığımı bulayım tekrar yazmim dedim kaçmıştır onun önemi yok

Valla bn de kaçırmış olablrm ya üzerine bi sürü yazışma olmuş
Ya ben yumurtlamayı kaçırmış olblrm testte çünkü zaman olarak kimini akşam kimini sabah yaptım çok dengesiz yaptım ama değerlendirdim olursa ne alaa. Benim pik kısa sürüyor bazen çünkü

Ya ben yumurtlamayı kaçırmış olblrm testte çünkü zaman olarak kimini akşam kimini sabah yaptım çok dengesiz yaptım ama değerlendirdim olursa ne alaa. Benim pik kısa sürüyor bazen çünkü
Hadi ya kuzum bi daha ki aya eğer aşılama olayına başlamıcaksan şu minnak kurabiyelerden al bnce tabi inşallah gerek kalmaz o Zaman sen şimdi batı bekleyenlere dahil oldun benim daha yeni bitti reglim 10. Gün başlarım teste artık zaten 12. Gün doktor kontrolü var

Canım olanları bitiriyorum benim bugün 19.günüm canım istemiyor ovulasyon ama eğer yaparsam daha sonraları minnaklardan alacağım onunki tuzlu ama çok iyi. Biraz parasal geri duruyordum onlara aşılama için bütçe ayırdım ona dokunmak istemedim.
Bu ay gereksiz aldım testleri Allahtan birşey olmazsa kesinn başlayacağım aşılamaya. bu ay rahatlık yaşamak istedim aşılamada istemsiz çoşacağım aldığım ilaçlar beni deli edecek

Ya aslında pekte pahalı değil 90 lira tabi heray alırsak pahalı gelir ama işte bn mesela alıp 2 3 ay kullanıyorum diğerlerinde bi şey anlamadım netlik yoktu hiç aşılama da devlet ilaç İçin reçete yazıyo mu acaba hadi önce sen aşılamayla hamiş kal da bn de bi cesaret devlete giderim aşılama diye başlarının etini yerim artık

Ya geçen ay kaset testler adete yakın hep pike yakın saçma çizgiler çıkardı birde hep aynı kişiden almıyorum testleri o da önemli firma fark ediyor.
Ama sen en güzelini yapıyorsun öyle kullanınca çok yapmak zorunda olmuyor insan net testler. Bana o ilk 110 demişti 90 olduğunu senden duyuyorm indirdi demek ki birdaha bu testlere para vermem alırsam o kadından alırım az ve öz kullanırım gerek olursa. Netlik çok fark atıyor ben test ettim onu bat 1 haziran ile 3 haziran arası tahminen ayy batımdam emin değilim inşalalh saçma şeyler yaşamam da hayırlı şekilde giderim yaa ya işte kullandığı şeye bağlı mesela dün arkaşadaşa sordum aşılama yaptıran devlette onu atayım sana baya güzel anlatmıştı devlet aşılama şartları raporlu sana uymayabilir diye düşünüyorm sene şartı var ya sen kaç yıllık evliydin?

Benim 4 yıl bitmesine 4 ay kaldı 5 e gircez canım bi atsana merak ediyorum hiç net bilgi bulamadım ben ya

M mavili_yeshll bak böyle yazdı aşılamadan arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…