Valla doğru diyosun zamana bırakmak en güzeli senin batı bu ay dört gözle beklyrz o zaman
Teşekkür ederim tavsiyeniz içinBende su içemeyen biriyim.Ben diyete başladığımda bu sorunu şöyle çözdüm bir çizelge yaptım 3 ana öğün ve 2 ara öğün her öğün öncesi ve sonrasında (1 bardak su+kahvaltı+bir bardak su gibi) koca birer bardak suyu hızlıca içip çizelgeye tik attım bu şekilde günde 10 bardak su içmiş oluyordum
İnşallah canım ya haftasonu denk gelir ama bak gör benimde hep öyle olurBenim batım hep dört gözle bekleten cinsten inşallah hafta sonuna denk gelmez
Hayırlısı olsun inşallah
Ben gine kırmızı kart yedim@misamino F Flowers001
@Arazynp @papatyakiz1
Günaydınlar ne durumdasınız canlar bat gününüzden var mı güzel haberler?
Canın sağolsun canım inşallah önümüzdeki ay nasip olurBen gine kırmızı kart yedim
Benimde başka bir belirtim yok o yüzden ümitlenemiyorum. Ne zaman test yapacaksınızbenimde sürekli ağrım oluyor ama adet belirtisiyle aynı olduğu için anlayamıyorum. başka hiç bir belirtim yok canım.
Aslında adetten ziyade doktorun hastanede olması canım.İnşallah canım ya haftasonu denk gelir ama bak gör benimde hep öyle olur
Gerçekten mi aaa bunu da ilk kez duydum inşallah yakalarsın yaAslında adetten ziyade doktorun hastanede olması canım.Adet hertürlü yakalarım 2.veya 3.gün oluyor ya. Ne zaman iyi doktor bulsam sıkıntı oluyor çok iyi kadın ya rekabet çok birde ben instagramdan yazıcam ona kadınlar instagramdan randevu alıyormuş devlette sankim özel bunu da öğrendim geçen gitmem de. Bizde randevu arıyoruz deli gibi
Siz kimden alıyorsunuz testleri. Ve hangi markaya güveniyorsunuzYa geçen ay kaset testler adete yakın hep pike yakın saçma çizgiler çıkardı birde hep aynı kişiden almıyorum testleri o da önemli firma fark ediyor.
Ama sen en güzelini yapıyorsun öyle kullanınca çok yapmak zorunda olmuyor insan net testler. Bana o ilk 110 demişti 90 olduğunu senden duyuyorm indirdi demek kibirdaha bu testlere para vermem alırsam o kadından alırım az ve öz kullanırım gerek olursa. Netlik çok fark atıyor ben test ettim onu bat 1 haziran ile 3 haziran arası tahminen ayy batımdam emin değilim inşalalh saçma şeyler yaşamam da hayırlı şekilde giderim yaa ya işte kullandığı şeye bağlı mesela dün arkaşadaşa sordum aşılama yaptıran devlette onu atayım sana baya güzel anlatmıştı devlet aşılama şartları raporlu sana uymayabilir diye düşünüyorm sene şartı var ya sen kaç yıllık evliydin?
Canım gidip bi doktor ismi bul oradan sonra danışmaya gidip şu doktor adetin 2. Günü gel demişti geldim de direk yapıyorlarKızlar selam nasılsınız umarım yolundadır her şey :)
Size şey danışıcam bu amh fsh gibi testler nerelerde yapılıyor. Adetimin 2. Günü ailemin yanında ilçede olucam devlet hastanesi yapıyor mu Kadın doğumdan randevu mu almak lazım yoksa acilden falan durumu anlatsam yaparlar mı sizce
Kadın doğumcuya gidin adetinizin 2. Yada 3. Günü yapılan testler varmış diyin doktor bilir ve ister. Kaç yıldır çocuk sahibi olmak istediğinizi söyleyin. Yapar yani aman aman bişey değil kan testiKızlar selam nasılsınız umarım yolundadır her şey :)
Size şey danışıcam bu amh fsh gibi testler nerelerde yapılıyor. Adetimin 2. Günü ailemin yanında ilçede olucam devlet hastanesi yapıyor mu Kadın doğumdan randevu mu almak lazım yoksa acilden falan durumu anlatsam yaparlar mı sizce
Randevu açtırdın mı barkod var mı demediler miCanım gidip bi doktor ismi bul oradan sonra danışmaya gidip şu doktor adetin 2. Günü gel demişti geldim de direk yapıyorlarbn öyle yaptım
Sağdaki fotoda çatlamış kesinKizlar dün ve bugün. çatlamış gibi değil mi? İlk fotoğraf bugün
Yok açtırmadım randevu var mı dedi hayır 2. Günü gel dedi dedim sadece tamam dedi zaten çokta irdelemiyorlar hatta üstüne bir de hsg de istedi dedim onu bile çektirdim böylelikle düşünRandevu açtırdın mı barkod var mı demediler mirandevu bulursam alayım yoksa öyle yapayım denerim bi
Bana da soldakinde çatlamış gibi geldi. Dün pikti bugün de çatladı olarak yorumladım açıkçası.Sağdaki fotoda çatlamış kesin
Yok açtırmadım randevu var mı dedi hayır 2. Günü gel dedi dedim sadece tamam dedi zaten çokta irdelemiyorlar hatta üstüne bir de hsg de istedi dedim onu bile çektirdim böylelikle düşün
Valla Bnde netlik olsun istyrm aslında bi taraftanda 2 defa felan aşılamaya 2 bin lira vermektense 6 ayda para biriktirmekte mantıklı geliyo valla kafam bi milyon oldu
merhabalar yazısmalarınızı okuyordum formda dahıl oluyım dedım şu cümlelere..İlaçlar pahalıymış ama değer en aZından kafamız rahat olur tabi ben eşimi ikna edeblrsem adam direk tüp bebek yaparız bunlarla uğraşmayalım diyip duruyo
Evet kadın öyle dedi ben instagramdan konuştum dediGerçekten mi aaa bunu da ilk kez duydum inşallah yakalarsın ya
Yaaa bende bunu çok yapıyorum yaCanım gidip bi doktor ismi bul oradan sonra danışmaya gidip şu doktor adetin 2. Günü gel demişti geldim de direk yapıyorlarbn öyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?