Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için

İnşallah canım ya haftasonu denk gelir ama bak gör benimde hep öyle olur
Aslında adetten ziyade doktorun hastanede olması canım. Adet hertürlü yakalarım 2.veya 3.gün oluyor ya. Ne zaman iyi doktor bulsam sıkıntı oluyor çok iyi kadın ya rekabet çok birde ben instagramdan yazıcam ona kadınlar instagramdan randevu alıyormuş devlette sankim özel bunu da öğrendim geçen gitmem de. Bizde randevu arıyoruz deli gibi

Kızlar selam nasılsınız umarım yolundadır her şey :)
Size şey danışıcam bu amh fsh gibi testler nerelerde yapılıyor. Adetimin 2. Günü ailemin yanında ilçede olucam devlet hastanesi yapıyor mu Kadın doğumdan randevu mu almak lazım yoksa acilden falan durumu anlatsam yaparlar mı sizce

Gerçekten mi aaa bunu da ilk kez duydum inşallah yakalarsın ya

Siz kimden alıyorsunuz testleri. Ve hangi markaya güveniyorsunuz

Canım gidip bi doktor ismi bul oradan sonra danışmaya gidip şu doktor adetin 2. Günü gel demişti geldim de direk yapıyorlar bn öyle yaptım

Kadın doğumcuya gidin adetinizin 2. Yada 3. Günü yapılan testler varmış diyin doktor bilir ve ister. Kaç yıldır çocuk sahibi olmak istediğinizi söyleyin. Yapar yani aman aman bişey değil kan testi

Canım gidip bi doktor ismi bul oradan sonra danışmaya gidip şu doktor adetin 2. Günü gel demişti geldim de direk yapıyorlar bn öyle yaptım
Randevu açtırdın mı barkod var mı demediler mi randevu bulursam alayım yoksa öyle yapayım denerim bi

Randevu açtırdın mı barkod var mı demediler mi randevu bulursam alayım yoksa öyle yapayım denerim bi
Yok açtırmadım randevu var mı dedi hayır 2. Günü gel dedi dedim sadece tamam dedi zaten çokta irdelemiyorlar hatta üstüne bir de hsg de istedi dedim onu bile çektirdim böylelikle düşün

Yok açtırmadım randevu var mı dedi hayır 2. Günü gel dedi dedim sadece tamam dedi zaten çokta irdelemiyorlar hatta üstüne bir de hsg de istedi dedim onu bile çektirdim böylelikle düşün
çok fenasın
Hsg deme canım sinirlerim tepeme çıkıyor

Valla Bnde netlik olsun istyrm aslında bi taraftanda 2 defa felan aşılamaya 2 bin lira vermektense 6 ayda para biriktirmekte mantıklı geliyo valla kafam bi milyon oldu

İlaçlar pahalıymış ama değer en aZından kafamız rahat olur tabi ben eşimi ikna edeblrsem adam direk tüp bebek yaparız bunlarla uğraşmayalım diyip duruyo
merhabalar yazısmalarınızı okuyordum formda dahıl oluyım dedım şu cümlelere..
Aşılamada şans % 10-15
tüp bebekte şans %30
hangisinin tutacağı da tam bilinemiyor ilk aşılamada hamile kalanda çok var ikincide kalanda var hiç kalamayan da var ..
tüp bebek de çok garanti değil 8-10 kere deneyenler var imkanlar dahilinde bilinen şeylerin denenmesi bana mantıklı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…