Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar hsg çektiren var mı nasıl sancılı mı oluyor?
ben çektirdim kesinlikle ağrı sızı sancı vs yaşamadım yeni makinası olan çekim ve görüntüleme merkezi tercih edebilirsiniz (eski makinalarda ağrı vs olabiliyordu diye söylendi bana) ...
Cevat Bayraktarın kendı görüntüleme merkezinde çektirmiştim

Canim bak buda bugunki test dün sanki daha koyu idi bugün de böyle cıktı ama 10. Günüm henüz MaviliGizem ikisini de gönderiyorum bu ay yumurtlamane zaman olcak bakalim

Eklentiler

• 20210521_142708_001.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 25
  • 20210520_160958.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar adetim bugün bitti. Bu ovulasyon test ne demek şimdi? Yumurta oluşmasına yakın mı yoksa henüz daha bişi yok demek mi?
Yumurtlama olmamış hergun devam et ben 10. gündeyim benimkiler böyle çıkıyor bi kac güne yumurtlarım diye düşünüyorum

Bekle biraz daha sonra üzülüyoruz bende beklemeyen cinstenim kızıyorum hep kendime. Inşallah bebek vardır

Selam. Yusra etiket yapmıştı ordan bu konuya dahil oldum. Canını sıkmayı asla istemem ama aşılamada da iğne yiyosun. O iğneler gözünü korkutmasın insülin iğnesinden. Küçük ve can acitmayan göbek bölgesinden vurunuyosun. Ben kendi kendime yaptım hep eşim bakamıyordu bile sinek ısırığı bile iğneden çok acıtıyor öyle diyim. O yüzden onlar gözünü korkutmasın ama hormon yüklerken dikkat etmediğinde yol su elektrik olarak geri dönüyor. O yüzden hareketten uzaklaşma o süreçte. Eşin ne güzel senin destekçin. Bunun kıymetini bil seni rahatlatmak için kafanı takma diyor en azından benim ki çocukla kafayı bozduğu için sürekli baskı halinde. Hadi ilacını iç hadi iğneyi unutma filan şeklinde. Ama yapacak bişey yok ben kendi kendimi sakinlestiriyorum. Bu süreç cidden biraz zorlu uzun bir süreç ama pes etmemek gerekiyor. Sabırlı olmak gerekiyor. Kafayı rahatlatmadığımız sürece olumlu sonuç yakalayamıyoruz. Bırakın içinizde kelebekler uçsun hazır yaz da gelmişken cıvıl cıvıl umutlu olun. Gerisi gelecek zaten.

Kizlar hsg çektiren var mı nasıl sancılı mı oluyor?
Ben üniversite hastanesinde çektirdim işlemden yarım saat önce buscopan vurdular ondan mıdır bilmem ama hiç ağrı sızı çekmedim. Verdiği rahatsızlık adet sancısının yanında hiç bişey. İşlemden sonra dinlen istersen dediler ama hiç ihtiyaç bile duymadım kalktım giyindim yürüdüm sorun etme kendine stres yapacak bişey yok merak etme

Bn çalıştığım İçin sürekli sahadayım canım gün içinde sürekli hareket halindeyim ve bol bol su tüketiyorum tek sorun abur cuburum iğneleri vurdururm da kendim asla vuramam razıyım iğneye Zaten çatlatma iğnesi felan vurduruyorum inşallah olcak bu ay çok umutluyuz grupça Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Amiiin ben ilk aşılamayı oldum malesef tutmadı ama öyle korktuğumuz gibi bir süreç değil. Sabır gerektiriyor sadece. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Gebe misin şimdi canım benim ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi hiçbişey yok ya olsaydı çıkardı ama yaptığım testte benim bu ay da olmadı bence kuzum
Testte pozitif çıktı ama daha kan vermedim canim benim bayramdan beri baya bwlirtim vardi aslında 3 4 gün kesilir gibi oldu sonra yine yoklamaya devam edince tekrar test yaptım

2. De tutma şansı daha yüksek diye duydum hep 2. Defa yaptırmayı düşünüyormusun
Vala tutma şansı diye bişey yok bence hepsi istatiksel hesaplama . Ama her insanın yapısı farklı. Tutar tutmaz bilmiyorum ama 2. Aşılamaya Haziran'da başlayacağız. 1 ay vücut dinlensin diye ara verdik bakalım. 2. Aşılama öncesinde olursa tadından yenmez ama nasip belki tüp bebeğe kadar gitcez. Rabbim nasip ettiyse elbet bı gün olur

Bende böyle düşünüyorm canım bu ay sen ben bir arkadaşımız daha var leyla var bu ay nasipse aşılama kurbanlarıyız bakalım ne oluyoruz.
Çocuk yolunda herşey mübah canım napalım
Aynen öyle incelikle teklif etsek görmezden geliyorlar
Kızlar adetim bugün bitti. Bu ovulasyon test ne demek şimdi? Yumurta oluşmasına yakın mı yoksa henüz daha bişi yok demek mi?
Daha bismillah adet yeni bitmiş gülüm var Dahalık.
İns bakalim hayirlisi olsun hakkimizda c.tesi kontrole gidecegim yumurta takibi icin buyuk bi ihtimal hsg cekinicem bu ay bakalim doktorum ne diyecek
Çekin ona göre önüne bakarsın canım çok iyi olur tiplerini biliyor olman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…