Ben hep gelişi güzel trendyol gittigidiyordan almıştımSiz kimden alıyorsunuz testleri. Ve hangi markaya güveniyorsunuz
Yaaa valla mecbur bırakıyorlar napalımçok fenasın
Hsg deme canım sinirlerim tepeme çıkıyor
Denenmesi mantklı tabi canım ama işte benim eşim biraz sıkıntılı bu konu da üstüne düşme diye sürekli kızıyo bana Bnde hiç peşini bırakamıyorum bana kalsa aşılama denerim hemen hiç ilaç iğne felan uğraşmam mesela şuan femaradan ve iğneden haberi yok öncelik sensin kendine hormon yükleyip durma diyomerhabalar yazısmalarınızı okuyordum formda dahıl oluyım dedım şu cümlelere..
Aşılamada şans % 10-15
tüp bebekte şans %30
hangisinin tutacağı da tam bilinemiyor ilk aşılamada hamile kalanda çok var ikincide kalanda var hiç kalamayan da var ..
tüp bebek de çok garanti değil 8-10 kere deneyenler var imkanlar dahilinde bilinen şeylerin denenmesi bana mantıklı geliyor
Çocuk yolunda herşey mübah canım napalımYaaa bende bunu çok yapıyorum ya
Ben de bu ay böyle denedim bakalım bata 6 gün varBu şekilde kuzum ilişkiden sonra bu şekilde bikaç dk bekleyip sonrada yarım saat falan yüzüstü yatmak gerekiyomuş
Çok zekiceeYok açtırmadım randevu var mı dedi hayır 2. Günü gel dedi dedim sadece tamam dedi zaten çokta irdelemiyorlar hatta üstüne bir de hsg de istedi dedim onu bile çektirdim böylelikle düşün
Çok zekicee
Canım henüz yumurtlama yok kaç günde regl oluyorsun kaçıncı gün bugünKızlar adetim bugün bitti. Bu ovulasyon test ne demek şimdi? Yumurta oluşmasına yakın mı yoksa henüz daha bişi yok demek mi?
Gebe misin şimdi canım benim ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi hiçbişey yok ya olsaydı çıkardı ama yaptığım testte benim bu ay da olmadı bence kuzumBende 4 gün kala yaptigimda negatif çıkmıştı canim belirtin varsa 2 gun sonra tekrarla veya erken gebelik testi dene
Yoo bence kul hakkı değil, onlar da biraz zekice davransın seninki gibivalla biraz kul hakkına girdim Allah affetsin ne diyim
Canım benim değişik, geçen ay 25. gün oldum. Bazen 28, bazen 29 çok düzenli değil malesef.Canım henüz yumurtlama yok kaç günde regl oluyorsun kaçıncı gün bugün
Hımm o zamn senin bi kaç güne yumurtalama olur erken yumurtluyosun o zamnCanım benim değişik, geçen ay 25. gün oldum. Bazen 28, bazen 29 çok düzenli değil malesef.
Ben burada yayayım ki herkese yararı olsun o zamansaYoo bence kul hakkı değil, onlar da biraz zekice davransın seninki gibi
Hadi bakalım inşallah bebiş geliyodur haber ver bizede mutlaka bu ay herkes böyle denicekBen de bu ay böyle denedim bakalım bata 6 gün var
Bu süreç zor ama yalnız olmadığınızı bilin, Rabbim sırasıyla emanetlerini verecek. Hayatta herkesin bir imtihanı var bu da öyle. Bize düşen ümidimizi yitirmeden sabırla en doğru zamanda gelmesini beklemek. Sonunda çok guzel olacak insallahkızlar çok heycanlıyım bir türlü zaman geçmiyor. BAT'a 12 gün vartemmuzda neredeyse 2 yıl olacak ilk denememizin üzerine bir ara eşim korona oldu ozaman ara verdik bir de ben mayısta düşük yaptım toparlanma sürecini bekledim fln psikolojik olarak çok çöktüm tutunacak bir dal arıyorum.etrafımdaki herkes ya hamile ya doğurdu en yakın arkadaşım haftaya doğuracak. Gerçekten istemsiz bir şekilde özeniyorum imreniyorum hayırlısı buymuş diyorum ama içimde hep bir boşluk İnşallah rabbim hepimize nasip eder
Kuzum bende aşılama düşünüyorum süreçle alakalı buradan bilgi verirsin bizede. Bende haziranda doktorumla görüşeceğim yazarım buraya daCanım ben bu ay bir kere denicem belki iki bile uğraşmıcam yapıp bunu da denedim diyeceğim. Sonra bırakacağım kendi haline olduğu kadar.
Tüp hep var olan şey aklımızda hazır durum onu şuan istemiyorum istesem de yaptıramam.
Ben gideyim sana hep bilgi vereceğim
haftaya cuma yaparım diye düşünüyorum daha erken yapmanın anlamı yok varsa erken öğrenmek daha kötü ya hüsran olabiliyor sonrasında burada okuyoruz hep kimyasal falan diye..Benimde başka bir belirtim yok o yüzden ümitlenemiyorum. Ne zaman test yapacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?