Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Denenmesi mantklı tabi canım ama işte benim eşim biraz sıkıntılı bu konu da üstüne düşme diye sürekli kızıyo bana Bnde hiç peşini bırakamıyorum bana kalsa aşılama denerim hemen hiç ilaç iğne felan uğraşmam mesela şuan femaradan ve iğneden haberi yok öncelik sensin kendine hormon yükleyip durma diyo

Kızlar adetim bugün bitti. Bu ovulasyon test ne demek şimdi? Yumurta oluşmasına yakın mı yoksa henüz daha bişi yok demek mi?

Eklentiler

• 05BB3492-FB15-4873-83B7-C9E3A8E65972.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 38
Bende 4 gün kala yaptigimda negatif çıkmıştı canim belirtin varsa 2 gun sonra tekrarla veya erken gebelik testi dene
Gebe misin şimdi canım benim ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi hiçbişey yok ya olsaydı çıkardı ama yaptığım testte benim bu ay da olmadı bence kuzum

Bu süreç zor ama yalnız olmadığınızı bilin, Rabbim sırasıyla emanetlerini verecek. Hayatta herkesin bir imtihanı var bu da öyle. Bize düşen ümidimizi yitirmeden sabırla en doğru zamanda gelmesini beklemek. Sonunda çok guzel olacak insallah Sahip olmak istediği herhangi birseye imrenmeyen var mı Bu çok doğal. Tamamen çocuk sevgisinden kaynaklanıyor. Bence koşulsuz her çocuğu sevebilenlerin sevgisi sadece kendisinin olanı sevenlerden üstün. Biz de öyleyiz. Her bebeğe imrenirim icim kıpır kıpır olur hâlâ. En kısa zamanda bebislerinize kavuşmanız nasip olsun

Kuzum bende aşılama düşünüyorum süreçle alakalı buradan bilgi verirsin bizede. Bende haziranda doktorumla görüşeceğim yazarım buraya da

Kizlar bata 4 gün kaldı göğüs hassasiyeti dışında hiç bi belirti yok.. napsam test yapaammi ki ya beklemek çok zor.. her ay adet iki üç gün geciksin öyle yapcam diyorum ama kendimi tutamıyorum yaaaa durdurun beniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…