Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk bebek mi olcak

Kızlar bu olmamışmı. Size de danışayım

Eklentiler

• 81CFC082-94EF-4754-93AB-42877D93972C.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 41
Testte pozitif çıktı ama daha kan vermedim canim benim bayramdan beri baya bwlirtim vardi aslında 3 4 gün kesilir gibi oldu sonra yine yoklamaya devam edince tekrar test yaptım
Maşallah kuzum ya inşallah kanda da güzel bir değer görürsün ve sağlıkla ilerler gebeliğin

Al Bnden de o kadar hiç hamile kalamadım henüz bizim de sebepsiz olmadı benim ablam da pkos var ama 2 tane bebesi oldu hamdolsun ki hem de 1 yaş arayla

Al Bnden de o kadar hiç hamile kalamadım henüz bizim de sebepsiz olmadı benim ablam da pkos var ama 2 tane bebesi oldu hamdolsun ki hem de 1 yaş arayla
Canım ablan tedavi ile mi bebek sahibi oldu yoksa doğal yollarla mi?

Darısı bize inşallah. Ablam da dış gebelik geçirdi malesef tüpün birini aldılar. 1 sene sonra doğal yolla ikizleri oldu. Rabbimin mucizeleri işte. Bize de mucizelerinden yaşatsın inşallah

Doğal yolla canım hiç korunmadı 14 ay sonra hamile kaldığı ilk bebeğine bir de sürekli kan testi felan veriyordu nerdeyse heray öyle diyim merak ediyordu kafaya da takıyodu
Ya bende pko olduğumu genç kızlıktan beri bildiğim için evleneli 20 ay olacak neredeyse. hiç korunmadım ama maalesef hiç görmedim çift çizgiyi iki gün önce çatlatma iğnesi oldum değerlendirip bekleyeceğim. ablanız nasıl başardı kür falan kullandı mı? Bu arada Allah bağışlasın evlatlarını darısı başımıza inşallah

Hiç bişey kullanmadı canım valla hatta ilki çok uzun sürede oldu diyip korunmayınca bebeği küçükken bir daha hamile kaldı şuan korunuyo olur diye inşallah darısı bize olur Bnde evleneli 4 sene bitcek ama bn 3 sene korundum

10 unda iğne oldum bat 26 Mayıs

Korunmayı bıraktıktan sonra tedavi gördün mü? İnşallah daha fazla bekletmez rabbim canım hayırlı sağlıklı evlat verir hepimize de
10 unda iğne oldum bat 26 Mayıs
Az kalmış kız seninkine inşallah bebeğin seninledir duamdasın

Başladım canım tedaviye femara ve çatlatma iğnesinde 2.ayım geçen ay gebelik oluşmadı bu ay tekrar deniyorum bakalım inşallah bu ay olur nasipse

bende başından beri korunmadim 3.5 yıllık evliyim 2 yıldır da bu çocuk mevzusuna uğraşıp duruyorum. 15 yaşında pcos dediler bana da adet düzensizliği yüzünden. O günden beri herkes yok soğan kürü yok ot kürü yok şu yok bu diyip duruyor. Hiç birini uygulamadım. Çare onlarda mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…