- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
İlk bebek mi olcakVala tutma şansı diye bişey yok bence hepsi istatiksel hesaplama. Ama her insanın yapısı farklı. Tutar tutmaz bilmiyorum ama 2. Aşılamaya Haziran'da başlayacağız. 1 ay vücut dinlensin diye ara verdik bakalım. 2. Aşılama öncesinde olursa tadından yenmez ama nasip belki tüp bebeğe kadar gitcez. Rabbim nasip ettiyse elbet bı gün olur
Evet canım nasip olursa ilk olacak. Daha önce hiç gebelik yaşamadım düşük kimyasal gebelik ya da dış gebelik hiç biri olmadı. Pcos var bende. Eşimde problem yok. Rabbim nasip ederse evimize bir Minnoş gelecek inşallahİlk bebek mi olcak
Maşallah kuzum ya inşallah kanda da güzel bir değer görürsün ve sağlıkla ilerler gebeliğinTestte pozitif çıktı ama daha kan vermedim canim benim bayramdan beri baya bwlirtim vardi aslında 3 4 gün kesilir gibi oldu sonra yine yoklamaya devam edince tekrar test yaptım
Al Bnden de o kadar hiç hamile kalamadım henüz bizim de sebepsiz olmadı benim ablam da pkos var ama 2 tane bebesi oldu hamdolsun ki hem de 1 yaş araylaEvet canım nasip olursa ilk olacak. Daha önce hiç gebelik yaşamadım düşük kimyasal gebelik ya da dış gebelik hiç biri olmadı. Pcos var bende. Eşimde problem yok. Rabbim nasip ederse evimize bir Minnoş gelecek inşallah
Henüz yumurtlama yok canım bn de de vardı bundan yumurtlamayı gösteriyorKızlar bu olmamışmı. Size de danışayım
Hayırlısı canım ins rabbim herkesin gönlüne göre versinBekle biraz daha sonra üzülüyoruz bende beklemeyen cinstenim kızıyorum hep kendime. Inşallah bebek vardır
Nasıl yani yumurtlamayı göstermesi gerekmiyor mu zatenHenüz yumurtlama yok canım bn de de vardı bundan yumurtlamayı gösteriyor
Canım ablan tedavi ile mi bebek sahibi oldu yoksa doğal yollarla mi?Al Bnden de o kadar hiç hamile kalamadım henüz bizim de sebepsiz olmadı benim ablam da pkos var ama 2 tane bebesi oldu hamdolsun ki hem de 1 yaş arayla
Nasıl yani yumurtlamayı göstermesi gerekmiyor mu zaten
Doğal yolla canım hiç korunmadı 14 ay sonra hamile kaldığı ilk bebeğine bir de sürekli kan testi felan veriyordu nerdeyse heray öyle diyim merak ediyordu kafaya da takıyoduCanım ablan tedavi ile mi bebek sahibi oldu yoksa doğal yollarla mi?
Darısı bize inşallah. Ablam da dış gebelik geçirdi malesef tüpün birini aldılar. 1 sene sonra doğal yolla ikizleri oldu. Rabbimin mucizeleri işte. Bize de mucizelerinden yaşatsın inşallahAl Bnden de o kadar hiç hamile kalamadım henüz bizim de sebepsiz olmadı benim ablam da pkos var ama 2 tane bebesi oldu hamdolsun ki hem de 1 yaş arayla
Ya bende pko olduğumu genç kızlıktan beri bildiğim için evleneli 20 ay olacak neredeyse. hiç korunmadım ama maalesef hiç görmedim çift çizgiyi iki gün önce çatlatma iğnesi oldum değerlendirip bekleyeceğim. ablanız nasıl başardı kür falan kullandı mı? Bu arada Allah bağışlasın evlatlarını darısı başımıza inşallahDoğal yolla canım hiç korunmadı 14 ay sonra hamile kaldığı ilk bebeğine bir de sürekli kan testi felan veriyordu nerdeyse heray öyle diyim merak ediyordu kafaya da takıyodu
Amin canım benim de 1 tüpüm tıkalı rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallahDarısı bize inşallah. Ablam da dış gebelik geçirdi malesef tüpün birini aldılar. 1 sene sonra doğal yolla ikizleri oldu. Rabbimin mucizeleri işte. Bize de mucizelerinden yaşatsın inşallah
Haaa tamam iyi o zamanya gösteriyo tabi ki de bazı testler kararsız bırakıyo ya bu iyi anlamında dedim net belli oluyo yumurtlama olduğu
Hiç bişey kullanmadı canım valla hatta ilki çok uzun sürede oldu diyip korunmayınca bebeği küçükken bir daha hamile kaldı şuan korunuyo olur diye inşallah darısı bize olur Bnde evleneli 4 sene bitcek ama bn 3 sene korundumYa bende pko olduğumu genç kızlıktan beri bildiğim için evleneli 20 ay olacak neredeyse. hiç korunmadım ama maalesef hiç görmedim çift çizgiyi iki gün önce çatlatma iğnesi oldum değerlendirip bekleyeceğim. ablanız nasıl başardı kür falan kullandı mı? Bu arada Allah bağışlasın evlatlarını darısı başımıza inşallah
10 unda iğne oldum bat 26 MayısYa bizi öyle uyarmadı bilgilendirmedi doktor öncesinde isteğe bağlı dedi eşimde tam tersi düşünüyordu ne kadar beklerse o kadar çok olur gibi. Aradım bu gün sorun olmaz sonrasında da gün aşırı değerlendirmeye devam edeceksiniz zaten dedi. Hayırlısı bakalım ya Rabbim nasip edecekse her türlü eder bence.Senin bat ne zaman kaç gün oldu iğne olalı?
Korunmayı bıraktıktan sonra tedavi gördün mü? İnşallah daha fazla bekletmez rabbim canım hayırlı sağlıklı evlat verir hepimize deHiç bişey kullanmadı canım valla hatta ilki çok uzun sürede oldu diyip korunmayınca bebeği küçükken bir daha hamile kaldı şuan korunuyo olur diye inşallah darısı bize olur Bnde evleneli 4 sene bitcek ama bn 3 sene korundum
Az kalmış kız seninkine inşallah bebeğin seninledir duamdasın10 unda iğne oldum bat 26 Mayıs
Başladım canım tedaviye femara ve çatlatma iğnesinde 2.ayım geçen ay gebelik oluşmadı bu ay tekrar deniyorum bakalım inşallah bu ay olur nasipseKorunmayı bıraktıktan sonra tedavi gördün mü? İnşallah daha fazla bekletmez rabbim canım hayırlı sağlıklı evlat verir hepimize de
Az kalmış kız seninkine inşallah bebeğin seninledir duamdasın
bende başından beri korunmadim 3.5 yıllık evliyim 2 yıldır da bu çocuk mevzusuna uğraşıp duruyorum. 15 yaşında pcos dediler bana da adet düzensizliği yüzünden. O günden beri herkes yok soğan kürü yok ot kürü yok şu yok bu diyip duruyor. Hiç birini uygulamadım. Çare onlarda mi acabaYa bende pko olduğumu genç kızlıktan beri bildiğim için evleneli 20 ay olacak neredeyse. hiç korunmadım ama maalesef hiç görmedim çift çizgiyi iki gün önce çatlatma iğnesi oldum değerlendirip bekleyeceğim. ablanız nasıl başardı kür falan kullandı mı? Bu arada Allah bağışlasın evlatlarını darısı başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?