Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar yumurtlama döneminde ilişki sırasında canı yanan oluyor mu? İki dönemdir canım yanıyor benim nedendir acaba?

Yaaa. Hic de yapamam oyle egzersiz falan. Yuruyus yapaym her gun etkisi olur mu. Bur ay bir bir ay iki defa catlamam oluyor testlere gore. Calismasa catlamazdi sankim cok da anlamiyorm. Aydinlatr misn cnm
Ya kuzum bana da doktorum demişti yürüyüş olabilir ama yinede tam bilmiyorum kuzum bana da yürüyüş önermişti ilk zamanlar ama ben o kilomun da üzerine çıktım ve veremiyorum açıkçası hevesimde yok Allah yardımcımız olsun valla

Canım d vitamine ve şekere baktırdın mı? Bende diyet yapmama rağmen istediğim kiloya düşemedim D vitamini eksikliği birde şeker kilo vermeye engel oluyormuş

Merhaba kizlar benim bat 20 mayisti geçen pazar test yapmıştım negatif üstünden 1 hafta geçti testi yapalı yapmaya korkuyorum göğüs hassasiyeti devam ediyor birkaç gün adet olucam gibi sancı vardı oda geçti acaba yapsam mı ?

Yarın sabah yaparsan kesin sonuç alırsın diye düşünüyorum. Bat üzerinden 3 gün geçmiş oluyor

Kıyamam olsun yarın değerlendirirsin canım üzme kendi sen ortada olmayınca biz başka düşünmüştük çamaşır katlıyor olman hiiiç aklımıza gelmedi içimiz sapık
Çay da demiyor olabilirdim niye böyle yapıyorsunuz niye

Canım d vitamine ve şekere baktırdın mı? Bende diyet yapmama rağmen istediğim kiloya düşemedim D vitamini eksikliği birde şeker kilo vermeye engel oluyormuş
Şeker yüksek çıktı kuzum bide insülin direnci var o da baya yüksekti şubat ayında d vitamini baktırmadım henüz ya büyük ihtimalle ondan oluyor ama çünkü gün geçtikçe şişiyorum sanki ödem de var vücudum da

Ben test hastası oldum ne onlarla ne onlarsız günüm bitse yapıp yapıp durasım var bana pahalıya maal oluyor. Yeni ay yeni umutlar bakalım ne olur hakkımda. Bu ay yok gibi eş gelip gelmeyeceği belli değil bayramdan kalmalarla hamile kalırsam şaşmam ben çok değişik kadınım ne olur asla bilinmez

Şeker için ilaç kullanıyor musun canım ? Genelde şekeri yüksek çıkanlarda d vitamini çok düşük oluyormuş mesela benim d vitaminim 4 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…