Ahh bebeğim adam ilk defa gelemedi dedi yarın %50 modum düştü p sebeble vurdum kendimi evde çamaşır katlamaya
KıyamamAhh bebeğim adam ilk defa gelemedi dedi yarın %50 modum düştü p sebeble vurdum kendimi evde çamaşır katlamaya
Benim yumurtlama döneminde değilde ilaç kullanıyorum 2 aydır femara kullandığımdan beri her ilişkide kasıklarım da sancı oluyoYa kızlar yumurtlama döneminde ilişki sırasında canı yanan oluyor mu? İki dönemdir canım yanıyor benim nedendir acaba?
Ya kuzum bana da doktorum demişti yürüyüş olabilir ama yinede tam bilmiyorum kuzum bana da yürüyüş önermişti ilk zamanlar ama ben o kilomun da üzerine çıktım ve veremiyorum açıkçası hevesimde yok Allah yardımcımız olsun vallaYaaa. Hic de yapamam oyle egzersiz falan. Yuruyus yapaym her gun etkisi olur mu. Bur ay bir bir ay iki defa catlamam oluyor testlere gore. Calismasa catlamazdi sankim cok da anlamiyorm. Aydinlatr misn cnm
Canım d vitamine ve şekere baktırdın mı? Bende diyet yapmama rağmen istediğim kiloya düşemedim D vitamini eksikliği birde şeker kilo vermeye engel oluyormuşYa kuzum bana da doktorum demişti yürüyüş olabilir ama yinede tam bilmiyorum kuzum bana da yürüyüş önermişti ilk zamanlar ama ben o kilomun da üzerine çıktım ve veremiyorum açıkçası hevesimde yok Allah yardımcımız olsun valla
Yarın sabah yaparsan kesin sonuç alırsın diye düşünüyorum. Bat üzerinden 3 gün geçmiş oluyorMerhaba kizlar benim bat 20 mayisti geçen pazar test yapmıştım negatif üstünden 1 hafta geçti testi yapalı yapmaya korkuyorum göğüs hassasiyeti devam ediyor birkaç gün adet olucam gibi sancı vardı oda geçti acaba yapsam mı ?
Neden böyle oluyor ki yaBenim yumurtlama döneminde değilde ilaç kullanıyorum 2 aydır femara kullandığımdan beri her ilişkide kasıklarım da sancı oluyo
Çay da demiyor olabilirdimKıyamamolsun yarın değerlendirirsin canım üzme kendi sen ortada olmayınca biz başka düşünmüştük çamaşır katlıyor olman hiiiç aklımıza gelmedi içimiz sapık
Bn doktora sormayı planlıyorum çarşamba kontrolüm var buraya yazarım canımNeden böyle oluyor ki ya
Görünmeyenler hep hamile bak bu ay kalmazsam hamile bende haziranda kaybolucam görünüp görünüpYa zaten aktif olanlar sen, ben ,MaviliGizem Yusra-61 Maviesra bgm21 diğerleri ara ara görünüp kayboluyorlar
Çay da demiyor olabilirdimniye böyle yapıyorsunuz niye
Bizde wp grubundaki o çok konuşanlar gibi oldukYa zaten aktif olanlar sen, ben ,MaviliGizem Yusra-61 Maviesra bgm21 diğerleri ara ara görünüp kayboluyorlar
Şeker yüksek çıktı kuzum bide insülin direnci var o da baya yüksekti şubat ayında d vitamini baktırmadım henüz ya büyük ihtimalle ondan oluyor ama çünkü gün geçtikçe şişiyorum sanki ödem de var vücudum daCanım d vitamine ve şekere baktırdın mı? Bende diyet yapmama rağmen istediğim kiloya düşemedim D vitamini eksikliği birde şeker kilo vermeye engel oluyormuş
Ben test hastası oldum ne onlarla ne onlarsızAynen cnm ya. Senin baya testin bosa gitmisti malesef. ben gecen ay almadm elimdekilerinkullandm. sadece yumurtlama ve catlamada kullandm fazladan bir testm tek kalmisti sadece onu da gebelik testi niyetiyle kullandmBu ayda 20 liklerden aldm 6 7 tane kullanrm herlde. Testleri birakinca zaman daha kolay gecio cunku.
Size birşey atacağım durun çekmiştim ekran görüntüsünüBizde wp grubundaki o çok konuşanlar gibi olduk
Şeker için ilaç kullanıyor musun canım ? Genelde şekeri yüksek çıkanlarda d vitamini çok düşük oluyormuş mesela benim d vitaminim 4 çıktıŞeker yüksek çıktı kuzum bide insülin direnci var o da baya yüksekti şubat ayında d vitamini baktırmadım henüz ya büyük ihtimalle ondan oluyor ama çünkü gün geçtikçe şişiyorum sanki ödem de var vücudum da
Birincilik benim maşallah hiç susmuyorum.
Kendimi utandım çekemedim ess geçtim
DünAnkalinka sondaydı A R Y A onu bugün geçti bgm21 Maviesra MaviliGizem Selizay M mavili_yeshll arada görünüp kayıp olanlardan P Poouh var oda hamile inşllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?