Bunu doktorun daha iyi bilir canım. Kullanabilir de. Korunma işi olmazsa bazı doktorlar korunma verebiliyor çünkü..Hayırlı akşamlar kızlar ben bu ay ilk kez yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi denedim maalesef sonuç negatif. Rahim filmi çekilmeye karar verdim. Rahim filmini çekindiğimiz ay yumurta geliştirici ve iğne kullanan var mı yoksa tedavi diğer aya mı aksar
Ben regl olmadım beklemedeyimF Fiden @Yaso85 @Rabiaatpl
Bat gününüz sizlerden var mı haber canlarım
@Poouh senin pazartesi güzel kan değerini görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum canım
Pazartesi öğreneceğim inşallah ahh hiç ertelensin istemiyorumBunu doktorun daha iyi bilir canım. Kullanabilir de. Korunma işi olmazsa bazı doktorlar korunma verebiliyor çünkü..
Ahah iyimişKizlar ovulasyon testi diye 50 tane gebelik testi almışımbı kontrol ediyim dedim görünce gebelik testi hemen iptal ettim ..ilk defa kullanicam heyecanlandım heralde
Çok iyi yapmışsın canım inşallah seninde hakkında hayırlısı olurKızlar geçende bahsettiğim gibi doktorumu değiştirdim. Eşim varikosel ameliyatı olmadan gebe kalmam çok zormuş. Temmuz ayında eşim ameliyat olacak ameliyattan sonra eğer gebe kalamazsam dr aşılama önerdi aşılama tutmazsa vakit kaybetmeye gerek yok tüp bebek deneriz dedi. Benim yumurtalıklarım tam oluşmuyo ama eşin tedavi olmadan seninle alakalı tedaviye başlasak zaman kaybı olur çünkü ileri hareket 0 olduğu için spermeler yumurtaya ulaşamaz zaten dedi. Şuan kendimi daha hafiflemiş ve rahat hissediyorum en azından önümüzdeki süreçte neler olabileceğini biliyorum. Umarım sizler en yakın zamanda bebeklerinizin müjdesini verirsiniz
Test yaptın mı peki?Ben regl olmadım beklemedeyim
İnşllah ertelenmezPazartesi öğreneceğim inşallah ahh hiç ertelensin istemiyorum
Yok canım test yapmadım negatifi görmek istemiyorumÇok iyi yapmışsın canım inşallah seninde hakkında hayırlısı olur
Test yaptın mı peki?
İnşllah ertelenmezbende istemezdim ertelendi.
Tmam o zaman güzel haberlerini beklerim nasip bilinmezYok canım test yapmadım negatifi görmek istemiyorumhamilelik belirtim de yok eğer yarın olmazsam o zaman yaparım
Hayırdır ya bu topicte bıcır bıcır muhabbet ederdik kimsenin sesi çıkmaz olduYusra-61 millet kaçtı gız uğursuz Topic diye zaaar
Pozitif alanlar anneler grubuna, regl olanlar haziran grubuna kaçtı sanırım. Bir biz kaldıksana katılıyorum eski muhabbetlerimiz yok herkes regli olduktan sonra bi saldı diye düşünüyorum
aaa ben de bugün test yaptım benimkiler de aynen böyleÜstteki sabah alttakini ise az önce yaptım. Pik mi buu? Daha adet bitimindeki kahverengi akinti tam bitmedi ya
Senin de mi adet yeni bitti ?aaa ben de bugün test yaptım benimkiler de aynen böyle
Biz bize yeterizPozitif alanlar anneler grubuna, regl olanlar haziran grubuna kaçtı sanırım. Bir biz kaldık
Yıkılmadık ayaktayız ulennnnnBiz bize yeteriz
11 inde bitti bugün 16. günümSenin de mi adet yeni bitti ?
Kuzum senin yumurtlama mesajını gördüm ama cevap veremedim. Bence sen hastanedeyim yumurta takibi yaptır ya, bakalım sağlıklı gelişip çatlıyor mu bir baksınlar. Pcos falan yoktu değil mi?Senin de mi adet yeni bitti ?
hadi inşallah :)Kızlar ben hem çok heyecanlıyım hem de çok endişeliyim. Bat salı günü ama hiçbir belirtimm yok. Önceden yumurtlamadan bata kadar sol kasığım ağrırdı hep, bu ay o da yok. Belirti olmadan da hamile olunabilir mi
Yok, nisan başında alttan muayene oldum. Kist yok dedi doktor. Çocuk yapmaya kalkınca sapitti galiba sistemimKuzum senin yumurtlama mesajını gördüm ama cevap veremedim. Bence sen hastanedeyim yumurta takibi yaptır ya, bakalım sağlıklı gelişip çatlıyor mu bir baksınlar. Pcos falan yoktu değil mi?
Ahh ahh hepimizin sistemi şaştı, sen ovulasyon testine devam et, erken yumurtlama olmuş olabilir, değerlendir. Yanlış hatırlamıyorsam erken regl olmuştun. Bu tarz durumlarda erken yumurtlama vs olabiliyorYok, nisan başında alttan muayene oldum. Kist yok dedi doktor. Çocuk yapmaya kalkınca sapitti galiba sistemim
açılın psikolog var :)Kizlar selam. Havalardan mıdır bilmiyorum psikolojim rezalet durumda. Sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?