Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şeker için ilaç kullanıyor musun canım ? Genelde şekeri yüksek çıkanlarda d vitamini çok düşük oluyormuş mesela benim d vitaminim 4 çıktı
Yok kuzum tekrar test vermem gerekiyor o testleri tüp bebek transfer sonrası yapmıştım doktor ilaçlardan da yükselmiş olabilir dedi zaten kimyasal gebelik oldu diye bidaha gitmedim o doktora başka doktora gidecem henüz fırsat bulup gidemedim ya

Mutlaka git canım benim hiç aklımda yoktu doktor test istedi bende şok oldum Diaformin diye bir ilaca başladım iştahı baya kesiyor kilo vermeyede yardımcı oluyormuş

Yaa kızlar bir şey soracam, ilişkiden sonra kalkar kalmaz benim içimdekiler akıyor, 20 sn duruyor kalktıktan sonra baya da çıkıyor hepsi. Soru şu Bu herkeste böyle mi? Yani elbette çıkacak ama bu kadar çabuk geri gelmesi tüplerin vs tıkalı olduğunu mu işaret eder? Son günlerde buna taktım kafayı

bgm21 Hayat su 0606 demek ki hepsi aynı bunların bazen mutfağa gidiyo hemen elime alıyorum telefonu bi kere kapıdan bakıyo gidiyormuş gibi yaptı sonra dönüp fırsat kolluyorsun diyo bak şimdi bile telefona bakmaya çalışıyo çok fena bunlar

Benimde bazen oluyor hatta peceteden bacaklarıma akıyor

Canım valla benim bir arkadaşım vardı evlendiğinden beri korunmadı bir gün konuşurken ilişkiden sonra tüm sperm geri geliyor falan demişti bir kısmının geri gelmesi normal ama benim hepsi geri çıkıyor gibi demişti rahim filmi çekildi gerçekten sol tüpte yapışıklık sağda hafif tıkanıklık çıkmıştı

Akşamları benim ki trip atıyo yoksa aklım hep burada sabah gözümü açar açmaz bütün konuşmaları tek tek okuyorum üşenmeden
Bende ilk burada gözümü açıyorum seni biliyorm eşini Allahtan trip atıyor atmasa napardın çatır çatır seviyorm seni

Benim hep öyle ama, mesela gece hiç kalkmadan yatsam bile sabah kalkar kalkmaz geliyor
Hiç bilemedim gece yatsam sabah kalktigim da heralde yavaş yavaş peceteye iç camasirima sızar hiç sabaha kadar beklemedim ama bu ay ilişki sonrası yarım saat falan bacaklarımı diktim kalktığımda fos diye peceteye bacaklara aktı gitti

Bu durum beni üzdü şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…