- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Akşamları benim ki trip atıyo yoksa aklım hep burada sabah gözümü açar açmaz bütün konuşmaları tek tek okuyorum üşenmedenBirincilik benim maşallah hiç susmuyorum.
Kendimi utandım çekemedim ess geçtim
Dün @Dely38 sondaydı @asicadi44 onu bugün geçtibgm21 @Esrakcshn MaviliGizem Selizay M mavili_yeshll arada görünüp kayıp olanlardan @Poouh var oda hamile inşllah..
Yok kuzum tekrar test vermem gerekiyor o testleri tüp bebek transfer sonrası yapmıştım doktor ilaçlardan da yükselmiş olabilir dedi zaten kimyasal gebelik oldu diye bidaha gitmedim o doktora başka doktora gidecem henüz fırsat bulup gidemedim yaŞeker için ilaç kullanıyor musun canım ? Genelde şekeri yüksek çıkanlarda d vitamini çok düşük oluyormuş mesela benim d vitaminim 4 çıktı
Maaşallah yememiş içmemiş çene yapmışım, neden çocuk olmuyor cevabını uzakta aramasam mı ne dermişimBirincilik benim maşallah hiç susmuyorum.
Kendimi utandım çekemedim ess geçtim
Dün @Dely38 sondaydı @asicadi44 onu bugün geçtibgm21 @Esrakcshn MaviliGizem Selizay M mavili_yeshll arada görünüp kayıp olanlardan @Poouh var oda hamile inşllah..
Akşamları benim ki trip atıyo yoksa aklım hep burada sabah gözümü açar açmaz bütün konuşmaları tek tek okuyorum üşenmeden
Aynen ya bende teli elime alamıyorum pek eşim evdeykenAkşamları benim ki trip atıyo yoksa aklım hep burada sabah gözümü açar açmaz bütün konuşmaları tek tek okuyorum üşenmeden
Mutlaka git canım benim hiç aklımda yoktu doktor test istedi bende şok oldum Diaformin diye bir ilaca başladım iştahı baya kesiyor kilo vermeyede yardımcı oluyormuşYok kuzum tekrar test vermem gerekiyor o testleri tüp bebek transfer sonrası yapmıştım doktor ilaçlardan da yükselmiş olabilir dedi zaten kimyasal gebelik oldu diye bidaha gitmedim o doktora başka doktora gidecem henüz fırsat bulup gidemedim ya
Maaşallah yememiş içmemiş çene yapmışım, neden çocuk olmuyor cevabını uzakta aramasam mı ne dermişim
Acaba pazartesiyi bekleyip kan mi vermeliyim yada bazı arkadaşlar acil den veriyormuslar öyle mi yapsam ne diycegimi de bilmiyorum yaYarın sabah yaparsan kesin sonuç alırsın diye düşünüyorum. Bat üzerinden 3 gün geçmiş oluyor
Sabaha kadar dansevet maşallah sana kocam beni kardeşime yolladığı için şu an rahat rahat yazıyorum sana yetişicem
Benimde bazen oluyor hatta peceteden bacaklarıma akıyorYaa kızlar bir şey soracam, ilişkiden sonra kalkar kalmaz benim içimdekiler akıyor, 20 sn duruyor kalktıktan sonra baya da çıkıyor hepsi. Soru şu Bu herkeste böyle mi? Yani elbette çıkacak ama bu kadar çabuk geri gelmesi tüplerin vs tıkalı olduğunu mu işaret eder? Son günlerde buna taktım kafayı
Canım valla benim bir arkadaşım vardı evlendiğinden beri korunmadı bir gün konuşurken ilişkiden sonra tüm sperm geri geliyor falan demişti bir kısmının geri gelmesi normal ama benim hepsi geri çıkıyor gibi demişti rahim filmi çekildi gerçekten sol tüpte yapışıklık sağda hafif tıkanıklık çıkmıştıYaa kızlar bir şey soracam, ilişkiden sonra kalkar kalmaz benim içimdekiler akıyor, 20 sn duruyor kalktıktan sonra baya da çıkıyor hepsi. Soru şu Bu herkeste böyle mi? Yani elbette çıkacak ama bu kadar çabuk geri gelmesi tüplerin vs tıkalı olduğunu mu işaret eder? Son günlerde buna taktım kafayı
Benim hep öyle ama, mesela gece hiç kalkmadan yatsam bile sabah kalkar kalkmaz geliyorBenimde bazen oluyor hatta peceteden bacaklarıma akıyor
Bende ilk burada gözümü açıyorumAkşamları benim ki trip atıyo yoksa aklım hep burada sabah gözümü açar açmaz bütün konuşmaları tek tek okuyorum üşenmeden
bgm21 Hayat su 0606 demek ki hepsi aynı bunların bazen mutfağa gidiyo hemen elime alıyorum telefonu bi kere kapıdan bakıyo gidiyormuş gibi yaptı sonra dönüp fırsat kolluyorsun diyo bak şimdi bile telefona bakmaya çalışıyo çok fena bunlar
AynenSabaha kadar dansama ramazanın etkisi oldu tabi, sahura kadar çene yaptık
Hiç bilemedim gece yatsam sabah kalktigim da heralde yavaş yavaş peceteye iç camasirima sızar hiç sabaha kadar beklemedim ama bu ay ilişki sonrası yarım saat falan bacaklarımı diktim kalktığımda fos diye peceteye bacaklara aktı gittiBenim hep öyle ama, mesela gece hiç kalkmadan yatsam bile sabah kalkar kalkmaz geliyor
Bu durum beni üzdü şuanCanım valla benim bir arkadaşım vardı evlendiğinden beri korunmadı bir gün konuşurken ilişkiden sonra tüm sperm geri geliyor falan demişti bir kısmının geri gelmesi normal ama benim hepsi geri çıkıyor gibi demişti rahim filmi çekildi gerçekten sol tüpte yapışıklık sağda hafif tıkanıklık çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?