Pozitif alanlar anneler grubuna, regl olanlar haziran grubuna kaçtı sanırım. Bir biz kaldık
Ya zaten aktif olanlar sen, ben ,Yıkılmadık ayaktayız ulennnnn
Aynen cnm ya. Senin baya testin bosa gitmisti malesef. ben gecen ay almadm elimdekilerinkullandm. sadece yumurtlama ve catlamada kullandm fazladan bir testm tek kalmisti sadece onu da gebelik testi niyetiyle kullandmÖyle diye diye getireceğiz
Benim pik bazen iki gün bazende 1 gün sürüyor çatlıyor.Tek testim kalmıştı sandım bir baktım birtanesini lavaboda dolaba koymuşum altın bulmuş gibi oldum yarın birini yaparım çatlamış ise daha yapmam. Geçen ayı hatırlıyorsun değil mi testlerim gereksiz yere harcandı
Cnm kilolu deilm yani 56 kiloyum ama gobek etrafimda aliyorm genetik. Yag baglamis heoCanım şimdiye kadar 3 -4 farklı doktor kist var dedi ama boyutlarını söylemedi ilk öğrendiğim zamanki doktor günde yarım saat yürüyüş yap demişti yapmadım benimde göbek çevremde kilo var o çok etkiliyor ama kilo vermek için bişey yapasım gelmiyor bide pko insülin direnci yapıyor ve tamamen duruyor kilo verme işi bende insülin direnci de başladı pko için hiç tedavi olmadım daha o yüzden özellikle onun için gidecem doktora ama ben evde ovulasyon testlerinde piki ve çatlamayı görüyorum adetlerimde düzenli prolaktin de 45 ten 21e düştü üç ayda hayırlısı bakalım sen eğer verebiliyorsan kilo ver mutlaka göbek çevreni erit
Benm de gecen ay iki gun erken olmustu arisutubal karisimindan sanrm. Yani dun yumrtalamissa bu hemen sonraki gunun catlamasi gibi cnmPiki görmedim dün test yapmadım elimde yoktu.. bu ay ki ilk testim bu normalde benim yumurtam 12. Gün çatlar her ay bu ay 13. Güne oldu galiba
Evet genelde bizler yazıyoruz liste çoook uzun ama bi biz varız gibiYa zaten aktif olanlar sen, ben ,MaviliGizem Yusra-61 Maviesra bgm21 diğerleri ara ara görünüp kayboluyorlar
Canım o zaman sen sadece göbeği eritecek egzersiz yapmalısın çünkü yumurtalık ların çalışmasını engelliyormuşCnm kilolu deilm yani 56 kiloyum ama gobek etrafimda aliyorm genetik. Yag baglamis heo
Doğru ya onun kocası gelmiş olabilirEvet genelde bizler yazıyoruz liste çoook uzun ama bi biz varız gibiYusra-61 da ortada yok kocası geldi galiba
Canım o zaman sen sadece göbeği eritecek egzersiz yapmalısın çünkü yumurtalık ların çalışmasını engelliyormuş
Yaaa. Hic de yapamam oyle egzersiz falan. Yuruyus yapaym her gun etkisi olur mu. Bur ay bir bir ay iki defa catlamam oluyor testlere gore. Calismasa catlamazdi sankim cok da anlamiyorm. Aydinlatr misn cnmCanım o zaman sen sadece göbeği eritecek egzersiz yapmalısın çünkü yumurtalık ların çalışmasını engelliyormuş
Ben hsg çekildim nisan ayında doktor korunma dedi şimdi hamileyim sağlıkla ilerlerse inşallah doktorun korunma diyeceğini düşünüyorum hamile kalmayı kolaylaştırıyor çünküPazartesi öğreneceğim inşallah ahh hiç ertelensin istemiyorum
Aynen bende öyle düşündüm C charlottesCnm cok.erken olmus yum gebelik testi yaptinmi gebe olma ihtimalide olabilirmi diye dusundum
Ay bence de sürpriz yapıp kapıda bitti heralde baksana sus pus,Evet genelde bizler yazıyoruz liste çoook uzun ama bi biz varız gibiYusra-61 da ortada yok kocası geldi galiba
Bende de hiç kilo yok hatta zayıf bile sayılabilirim. Ama uzaktan eğitim vs yüzünden sıfır hareket neredeyse 1 yıldır. Acaba o yüzden mü olmuyor, biraz egzersiz yapmam mı lazım, off ama çok üşengecim totomu kaldıramıyorum tembelliktenYaaa. Hic de yapamam oyle egzersiz falan. Yuruyus yapaym her gun etkisi olur mu. Bur ay bir bir ay iki defa catlamam oluyor testlere gore. Calismasa catlamazdi sankim cok da anlamiyorm. Aydinlatr misn cnm
Aynen canım onun için bugün de degerlendirdimBenm de gecen ay iki gun erken olmustu arisutubal karisimindan sanrm. Yani dun yumrtalamissa bu hemen sonraki gunun catlamasi gibi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?