Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen cnm ya. Senin baya testin bosa gitmisti malesef. ben gecen ay almadm elimdekilerinkullandm. sadece yumurtlama ve catlamada kullandm fazladan bir testm tek kalmisti sadece onu da gebelik testi niyetiyle kullandm Bu ayda 20 liklerden aldm 6 7 tane kullanrm herlde. Testleri birakinca zaman daha kolay gecio cunku.

Cnm kilolu deilm yani 56 kiloyum ama gobek etrafimda aliyorm genetik. Yag baglamis heo

Piki görmedim dün test yapmadım elimde yoktu.. bu ay ki ilk testim bu normalde benim yumurtam 12. Gün çatlar her ay bu ay 13. Güne oldu galiba
Benm de gecen ay iki gun erken olmustu arisutubal karisimindan sanrm. Yani dun yumrtalamissa bu hemen sonraki gunun catlamasi gibi cnm

Canım o zaman sen sadece göbeği eritecek egzersiz yapmalısın çünkü yumurtalık ların çalışmasını engelliyormuş
Canım o zaman sen sadece göbeği eritecek egzersiz yapmalısın çünkü yumurtalık ların çalışmasını engelliyormuş
Yaaa. Hic de yapamam oyle egzersiz falan. Yuruyus yapaym her gun etkisi olur mu. Bur ay bir bir ay iki defa catlamam oluyor testlere gore. Calismasa catlamazdi sankim cok da anlamiyorm. Aydinlatr misn cnm

Yaaa. Hic de yapamam oyle egzersiz falan. Yuruyus yapaym her gun etkisi olur mu. Bur ay bir bir ay iki defa catlamam oluyor testlere gore. Calismasa catlamazdi sankim cok da anlamiyorm. Aydinlatr misn cnm
Bende de hiç kilo yok hatta zayıf bile sayılabilirim. Ama uzaktan eğitim vs yüzünden sıfır hareket neredeyse 1 yıldır. Acaba o yüzden mü olmuyor, biraz egzersiz yapmam mı lazım, off ama çok üşengecim totomu kaldıramıyorum tembellikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…