- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Hahaha ben de onu anlamadım hepsi ne kadar ki azı çoğu ne oluyor onu düşünüyordum
Doktora gidince bunu da sorayım (kesin unuturum ne soracak oluyorsam muayeneden sonra doktor konuşuyor ehe deyip çıkıyorum çıktıktan sonra aa sormayı unuttum oluyor.)Bende hep yarım saat falan ayaklarımı dikip sonra kalkıyodum geri geliyodu hepsi bu ay 2 saat falan hiç kalkmadım 1 damla bile gelmedi ertesi gün geldi ama sonuç negatif şuan adetimtakılma ona bak 1 gün tuttum içimde yine olmadı
Depresyondaydım rezervasyonum bitince kapı dışarı edildim. Çocuğu olmayanı 3 günden fazla turmuyorlarmışsen neredesin
Meniden bahsediyorum ya hiç içimde durmuyor işte ilişkiden sorma çıkıyor bütün sıvı sanki, acaba tüpler kapalı da gidecek yer bulamıyor mu diye aklıma geldiHayır bi günü bi gününü tutmuyor ki ona göre hesaplasam bi de sperm dediğin gözle görülmeyecek şeyler vitaminleri mi tarıyoz napıyoz
Ay neyini sorcan onda da doktorlar ayrık fikirdelerDoktora gidince bunu da sorayım (kesin unuturum ne soracak oluyorsam muayeneden sonra doktor konuşuyor ehe deyip çıkıyorum çıktıktan sonra aa sormayı unuttum oluyor.)
Depresyondaydım rezervasyonum bitince kapı dışarı edildim. Çocuğu olmayanı 3 günden fazla turmuyorlarmış
Ay üşenirim ben ona ya ne takibiBunun içinde adamla 5 günlük seks ile olan 2 günlük olanı takip etmen lazımbenimki fark atıyor uzun gün olan sprem çook oluyor akıyor hızlıca ama 2 günlük olan savaş içinde ama savaşamayacak kadar az
Ya susmak nasıl birşey kiSen susma gözünü seveyim ben yazarım ooookey
Yaa inşallah kuzum ya dahiliye ye gitmem gerekiyor dimi yoksa kadın doğum cu mu yazdı ilacıMutlaka git canım benim hiç aklımda yoktu doktor test istedi bende şok oldum Diaformin diye bir ilaca başladım iştahı baya kesiyor kilo vermeyede yardımcı oluyormuş
Aydınlatın bizi yüce gizem, alimlerin görüşü nedir bu konudaAy neyini sorcan onda da doktorlar ayrık fikirdeler
Darlamak istemiyorum sizi yoksa bende çeneden çok ne varYok kuzum bizim çenemiz düşük sadece
Aynı aynı valla ama kendisi teli eline alınca bizim tripler yerini bulmuyor malesefbgm21 Hayat su 0606 demek ki hepsi aynı bunların bazen mutfağa gidiyo hemen elime alıyorum telefonu bi kere kapıdan bakıyo gidiyormuş gibi yaptı sonra dönüp fırsat kolluyorsun diyo bak şimdi bile telefona bakmaya çalışıyo çok fena bunlar
Bana kadın doğum yazdı canım gebelik için d vitamini ve şeker önemli dedi test sonucuma görede ilaca başlattı.Yaa inşallah kuzum ya dahiliye ye gitmem gerekiyor dimi yoksa kadın doğum cu mu yazdı ilacı
Aklına geldikçe telefonda notlara kaydet ama doktorda kaydettiğini unutma da bak notlarınaDoktora gidince bunu da sorayım (kesin unuturum ne soracak oluyorsam muayeneden sonra doktor konuşuyor ehe deyip çıkıyorum çıktıktan sonra aa sormayı unuttum oluyor.)
Üşenmek ney poncikkAy üşenirim ben ona ya ne takibi
Olur mu öyle şey bizde kafamızı burada dağıtıyoruz işteDarlamak istemiyorum sizi yoksa bende çeneden çok ne var
Bu çooook iyiydi bunu ben yaparımmAklına geldikçe telefonda notlara kaydet ama doktorda kaydettiğini unutma da bak notlarına
Sorma sormaNeye bakıyorsunuz ay siz tuvalette
Hahahahshah nerde ulan spermler nereye koydun çıkar çabukÜşenmek ney poncikkniye çok diye sorduğumda eşime uzun süre ilişki yok ondan çok spremlerim diyordu bir yerde bu tehlikeli düşünsene hep takipteyim bir kere az geldi nerdeee bunun gerisi
Üşenmek ney poncikkniye çok diye sorduğumda eşime uzun süre ilişki yok ondan çok spremlerim diyordu bir yerde bu tehlikeli düşünsene hep takipteyim bir kere az geldi nerdeee bunun gerisi
Aynen iyi geldi burası başka başlıklara bişi yazmak istemiyorum burası whatsap grubu gibiOlur mu öyle şey bizde kafamızı burada dağıtıyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?