- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Yok kızım öyle bişey. Bak bu videoyu izle. Spermlerin rahim ağzına ulaşması bile 70 dk. Sonra rahim boşluğu var. Orda bilmem kaç dk harcayacak da tüpe gelevek de tüpler kapalıysa hepsi geri çıkacakMeniden bahsediyorum ya hiç içimde durmuyor işte ilişkiden sorma çıkıyor bütün sıvı sanki, acaba tüpler kapalı da gidecek yer bulamıyor mu diye aklıma geldi
Bu çooook iyiydi bunu ben yaparımm
Kime verdinn kimlere harcadınSorma sorma
Hahahahshah nerde ulan spermler nereye koydun çıkar çabuk
Yok ay cidden depresyondaydım. Kocamla kavga ettim. Alındım kırıldım düzeldim tamir oldum geldimsenin çalışmalar belli ki yoğun geçti
Aydınlatın bizi yüce gizem, alimlerin görüşü nedir bu konuda
Hoşgeldinn canımmYok ay cidden depresyondaydım. Kocamla kavga ettim. Alındım kırıldım düzeldim tamir oldum geldim
Yine amuda kalkmaya geldi konuuKimisi diyor ayağını dik öbürü diyor bacak bacak üstüne at bekle öbürü sadeve kalkma bir diğeri bunların hepsi saçma. Ama bence olay amuda kalkmakta
Karıyı.... Memek için evden atmışşşHoşgeldinn canımmsensizde buralar çok sakin oluyor beni kocam kardeşime bıraktı adam her gün her gün dayanamadı
Hayır ya şırınga tehlikeli ben yanlış deliğe basabilirimYine amuda kalkmaya geldi konuuen son şırıngaya bağlıcaz
Ooo neler yapıyorm eşim havlusunu koymayı unuttumçaydan sonra yok yaa yapmazsın diyemiyorum
AhahahahahahahhahaKime verdinn kimlere harcadınben bunu ona bir yapayım dur
Atara atar gidere giderOoo neler yapıyorm eşim havlusunu koymayı unuttumadam her aradığında havlu yok duş alacam diyor bende özürler diliyorum tekrar havlumu unuttun diyor bende donunu da unutabilrdim iyi açıdan düşün dedim birdaha getirme havlunu yıka uleyn dedim
YaparKarıyı.... Memek için evden atmışşşnasıl bıktırdıysan gari
Ya ben oyle onceki ay kacirmistm catlamayi cok uzulmustum. Cok gelemeyecekse hakkinizi yumrtlama ve catlama gunlerine saklayin bariBen test hastası oldum ne onlarla ne onlarsızgünüm bitse yapıp yapıp durasım var bana pahalıya maal oluyor. Yeni ay yeni umutlar bakalım ne olur hakkımda. Bu ay yok gibi eş gelip gelmeyeceği belli değil bayramdan kalmalarla hamile kalırsam şaşmam ben çok değişik kadınım ne olur asla bilinmez
Karıyı.... Memek için evden atmışşşnasıl bıktırdıysan gari
Ya şu geçen attığım aleti mi alsak napsak yaBen test hastası oldum ne onlarla ne onlarsızgünüm bitse yapıp yapıp durasım var bana pahalıya maal oluyor. Yeni ay yeni umutlar bakalım ne olur hakkımda. Bu ay yok gibi eş gelip gelmeyeceği belli değil bayramdan kalmalarla hamile kalırsam şaşmam ben çok değişik kadınım ne olur asla bilinmez
Yook memleket meselesi etti neymiş onunla ilgilenmiyormuşum git al havlu şok da 15 tl almayan dövüyorlar dedimAtara atar gidere gider
Neyi canımcımYa şu geçen attığım aleti mi alsak napsak ya
Ahahah
Bak bu konuda ders almam lazım. Asla lavga edemem. Kavgayı büyütemem. Lafımı yer ağlar otururumYook memleket meselesi etti neymiş onunla ilgilenmiyormuşum git al havlu şok da 15 tl almayan dövüyorlar dedimaramış havlu aldım şoktan iyi güzeldir diyorm yokk ya diyor havlu buldun şimdi beğenmiyor musun hiç yoktu ya dedim asla geri adım yokkk uygun adım ileri marşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?