Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Meniden bahsediyorum ya hiç içimde durmuyor işte ilişkiden sorma çıkıyor bütün sıvı sanki, acaba tüpler kapalı da gidecek yer bulamıyor mu diye aklıma geldi
Yok kızım öyle bişey. Bak bu videoyu izle. Spermlerin rahim ağzına ulaşması bile 70 dk. Sonra rahim boşluğu var. Orda bilmem kaç dk harcayacak da tüpe gelevek de tüpler kapalıysa hepsi geri çıkacak o iş öyle değil hani

çaydan sonra yok yaa yapmazsın diyemiyorum
Ooo neler yapıyorm eşim havlusunu koymayı unuttum adam her aradığında havlu yok duş alacam diyor bende özürler diliyorum tekrar havlumu unuttun diyor bende donunu da unutabilrdim iyi açıdan düşün dedim birdaha getirme havlunu yıka uleyn dedim

Atara atar gidere gider

Ya ben oyle onceki ay kacirmistm catlamayi cok uzulmustum. Cok gelemeyecekse hakkinizi yumrtlama ve catlama gunlerine saklayin bari

Karıyı.... Memek için evden atmışşş nasıl bıktırdıysan gari
ay napıyım ovülasyon olmayınca Pazartesiden beri sadece 1 gün boş geçti bana dün istersen kardeşine git değişiklik olur sanada dedi Cumartesi eve döneriz dedi bugünde almadı

Ya şu geçen attığım aleti mi alsak napsak ya

Atara atar gidere gider
Yook memleket meselesi etti neymiş onunla ilgilenmiyormuşum git al havlu şok da 15 tl almayan dövüyorlar dedim aramış havlu aldım şoktan iyi güzeldir diyorm yokk ya diyor havlu buldun şimdi beğenmiyor musun hiç yoktu ya dedim asla geri adım yokkk uygun adım ileri marşşş

Bak bu konuda ders almam lazım. Asla lavga edemem. Kavgayı büyütemem. Lafımı yer ağlar otururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…