Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebesin kuzum pazartesi kan vermeye git bence hadi hayırlı olsun

Ama ya bende solda yumurta oluştu diye hep soluma yatmıştım
Ben klomen kullandıktan sonra bana yumurta solda dedi sağda yok dedi, 4 gün sona kontrole çağırdı, sonra bana dedi ki yumurta sağda dedim hani soldaydı, yanlış söylemişim dedi. Ama dedim olur doktor allahın aşkına o tarafa yattım ben hep boşa mı yattım dedim, güldü hurafe onlar dedi, dedim sus karışma

Ama ya bende solda yumurta oluştu diye hep soluma yatmıştım
Valla kuzum hiç sıkma canını olacağı varsa hepsi dışarı aksa bile bir tanesi ulaşır döllenir biraz relax olun derim ben saldım artık arada bir üzülüyorum niye olmuyor diye ama artık zamanı gelseydi olurdu diyip bir sonraki aya bırakıyorum umutları

Off ya daha da çöktüm şimdi

Orası öyle canım tabi ki her yolu deniyoruz ben aylarca hiç umursamadım yine olmadı umursuyorum yine olmuyor

Bak bu konuda ders almam lazım. Asla lavga edemem. Kavgayı büyütemem. Lafımı yer ağlar otururum
Kavga da etmem aslında anlayıştan geçiyor birde alışıyor herkes birbirinin huyunu suyunu biliyor çook takılmıyor birbirine diyebilirim o çok ağır olgun herşeyi gözü görmez buna uyayım kavga edeyim demez ahh uysaa kıyamet kopar kıyamet wuww onu düşünmek bile istemiyorum

Hayırlı olsun canım, ne zamandır istiyordun, ilk bebek mi? Tedavi oldu mu? Neler yaptın anlat bakim hele süreci gebe bulduk uzun zamandan sonra kaybetmeyelim anneler grubuna kaçmadan, cevap ver
Ay çok teşekkür ederim canım ikinci bebek ama ilki 22 haftada kayıp. 6 senelik evliyim, 2 sene olacak kaybımın üstünden. İlk klomen tedavisi, çatlatma iğnesi yok. O kadar garip duygu ki bu Kdar zamandır isteyip nasip olması, en büyük korkum dış gebelik, inşallah korktuğum gibi olmaz rabbim isteyen herkese nasip etsin, o kadar dua edildi ki anlatamam sizin nasıl gidiyor? Bende ultrason pko görünümüydü ama hormonlar normaldi. Ayrıca kaçışım erken doğum ve prematüre bebeklere serklaj işlemi yapılacak

Şaka yapıyorum bunca uğraştan sonra unutursak bi yerde tüüü bize iyi haberler alırsın inşallah
İnsandır biizm burada çok pazarda çocuk kayboluyor ilan veriyorlar nasıl kaybolur filan derdim ta ki komşum çocuğunu bana bırakana kadar biranlık kayıp oluyorlar Allahtan kapının önünde yakaladım kızı. Ahh çocuk herşey ama o kadar sorumluluk istiyor.
Büyük konuşmak sorgulamak aslında kötü o sebeble kaybetmem diyemem

ya yusraaa

Bak simdi ilk gün normal oldu ertesi günü adam istemicekti ama bu bacın naptı güzelce adam gelmeden duşa girdi miniminnacık elbisesini giydi vücut kremlerini sürdü ben yürümeden o yürüdü
İyi yapmışsın bu ay son olur inşallah o da bir yere kadar kifayet yenilemek isteyecek durumlar

Haziranda hamile kalınca kaçmayın ama benim hamile kalmam eylül ekim anca tek bırakmayın sonra beni
Söz veremem diyormuşum sen hamile kalıyormuşsun ben hala devam ayy adelnaz hamile kalsam seni bırakmasam keşke ahh içime düşen o ılık hiss Allahım

Korkularını stresini bir kenara bırak inşallah güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…