Hahahahha şükretsin tabii ya donu unutsaydınOoo neler yapıyorm eşim havlusunu koymayı unuttumadam her aradığında havlu yok duş alacam diyor bende özürler diliyorum tekrar havlumu unuttun diyor bende donunu da unutabilrdim iyi açıdan düşün dedim birdaha getirme havlunu yıka uleyn dedim
Cnm ozaman degerlendir insllah guzel haber alacagan ay olsun tatlimYok canım. Çok güzel adet oldum, tam bir adet kanamasıydıBu ay herhalde 21. Günde adet olacağim.
Bende laf söylerken ağlarımBak bu konuda ders almam lazım. Asla lavga edemem. Kavgayı büyütemem. Lafımı yer ağlar otururum
Hergün ben asla yapamam bir tamam iki de tamam üççç naynnn nayyn ben istemiyor çocuk var sen daha yaklaşmamak derim benim istemezsem yapamıyorum çünküAhahahyok ya tamam banada her gün fenalık geldi zaten her gün yapmayı hiç denememiştim denemiş oldum ve son oldu
Susmak soyle bir sey benim acimdan gunde iki uc defa girebiliyorm okuyabildgm kadar okuyorm. Dikkatimi çekene cevp veriyorm ama firsat buldkca aciyorm. Su canli dersler bitse de sadece ew ve cocukla ugrassamYa susmak nasıl birşey kibende sussam eyyy grubun geride suskun duranlar size soruyorum
4 gun ust uste yapiyorz biz ama 3 ve 4. Gun esimin sivisi baya azilio hatta 4. Gun olmuyor iki defa denememis gerekioHergün ben asla yapamam bir tamam iki de tamam üççç naynnn nayyn ben istemiyor çocuk var sen daha yaklaşmamak derim benim istemezsem yapamıyorum çünkü
Hahahahha şükretsin tabii ya donu unutsaydınb12 kullan baride ileride çocuğunu bi yerlerde unutma
Bak simdi ilk gün normal oldu ertesi günü adam istemicekti ama bu bacın naptıHergün ben asla yapamam bir tamam iki de tamam üççç naynnn nayyn ben istemiyor çocuk var sen daha yaklaşmamak derim benim istemezsem yapamıyorum çünkü
Kızlar acil bakar mısınız? Adetime 2 gün var çizgiyi sadece ben mi görüyorum elim ayağım dolaştı
Yok senin sesin var yine ponciğim. Bat yazdırıp birdaha girmeyenler var haber etmeyenler. Gerçi önemi yok artık mayıs bitmesine son günler kaldı önümüzdeki haftaya bitecek mayıs.Susmak soyle bir sey benim acimdan gunde iki uc defa girebiliyorm okuyabildgm kadar okuyorm. Dikkatimi çekene cevp veriyorm ama firsat buldkca aciyorm. Su canli dersler bitse de sadece ew ve cocukla ugrassam
Canım gayet net çıkmış çizgiKızlar acil bakar mısınız? Adetime 2 gün var çizgiyi sadece ben mi görüyorum elim ayağım dolaştı
E ne olacak kalacaz basbasaYok senin sesin var yine ponciğim. Bat yazdırıp birdaha girmeyenler var haber etmeyenler. Gerçi önemi yok artık mayıs bitmesine son günler kaldı önümüzdeki haftaya bitecek mayıs.
Ay allahım sana geliyorumCanım gayet net çıkmış çizgitebrikler
Abla aptala anlatır gibi anlatmış maaşallah, bu videoyu izledikten sonra bebek sahibi olma ihtimalim kalmadı diye düşünüyorum, bu kadar ufak hesaplar beni bulmaz sanki bahtsızım benYok kızım öyle bişey. Bak bu videoyu izle. Spermlerin rahim ağzına ulaşması bile 70 dk. Sonra rahim boşluğu var. Orda bilmem kaç dk harcayacak da tüpe gelevek de tüpler kapalıysa hepsi geri çıkacako iş öyle değil hani
Gülme ben bu ay her ilişkiden sonra amuda kalktım ahahhaYine amuda kalkmaya geldi konuuen son şırıngaya bağlıcaz
AhahahGülme ben bu ay her ilişkiden sonra amuda kalktım ahahha
Valla kuzum bana bir keresinde doktor yumurtan sağ tarafta ilişki sonrası sağ tarafına iki saat yat hiç kalkma demişti ama yine gebelik olmadıKimisi diyor ayağını dik öbürü diyor bacak bacak üstüne at bekle öbürü sadeve kalkma bir diğeri bunların hepsi saçma. Ama bence olay amuda kalkmakta
Şaka yapıyorum bunca uğraştan sonra unutursak bi yerde tüüü bizeKullanıyorum bu iyi halimunuturum ben yaparım ama Allah bunu göstermesin o kadar yap et çabala unut pazartesi kan tahlillerim yapılacak ilaçlarım bitti inşllah iyiyimdir.
Hayırlı olsun canım, ne zamandır istiyordun, ilk bebek mi? Tedavi oldu mu? Neler yaptın anlat bakim hele süreciAy allahım sana geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?