Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahahha şükretsin tabii ya donu unutsaydın b12 kullan baride ileride çocuğunu bi yerlerde unutma

Ahahah yok ya tamam banada her gün fenalık geldi zaten her gün yapmayı hiç denememiştim denemiş oldum ve son oldu
Hergün ben asla yapamam bir tamam iki de tamam üççç naynnn nayyn ben istemiyor çocuk var sen daha yaklaşmamak derim benim istemezsem yapamıyorum çünkü

Ya susmak nasıl birşey ki bende sussam eyyy grubun geride suskun duranlar size soruyorum
Susmak soyle bir sey benim acimdan gunde iki uc defa girebiliyorm okuyabildgm kadar okuyorm. Dikkatimi çekene cevp veriyorm ama firsat buldkca aciyorm. Su canli dersler bitse de sadece ew ve cocukla ugrassam

Hergün ben asla yapamam bir tamam iki de tamam üççç naynnn nayyn ben istemiyor çocuk var sen daha yaklaşmamak derim benim istemezsem yapamıyorum çünkü
4 gun ust uste yapiyorz biz ama 3 ve 4. Gun esimin sivisi baya azilio hatta 4. Gun olmuyor iki defa denememis gerekio sizde durim boyle mi ya

Hahahahha şükretsin tabii ya donu unutsaydın b12 kullan baride ileride çocuğunu bi yerlerde unutma

Kullanıyorum bu iyi halim unuturum ben yaparım ama Allah bunu göstermesin o kadar yap et çabala unut pazartesi kan tahlillerim yapılacak ilaçlarım bitti inşllah iyiyimdir.

Kızlar acil bakar mısınız? Adetime 2 gün var çizgiyi sadece ben mi görüyorum elim ayağım dolaştı

Bak simdi ilk gün normal oldu ertesi günü adam istemicekti ama bu bacın naptı güzelce adam gelmeden duşa girdi miniminnacık elbisesini giydi vücut kremlerini sürdü ben yürümeden o yürüdü

Susmak soyle bir sey benim acimdan gunde iki uc defa girebiliyorm okuyabildgm kadar okuyorm. Dikkatimi çekene cevp veriyorm ama firsat buldkca aciyorm. Su canli dersler bitse de sadece ew ve cocukla ugrassam
Yok senin sesin var yine ponciğim. Bat yazdırıp birdaha girmeyenler var haber etmeyenler. Gerçi önemi yok artık mayıs bitmesine son günler kaldı önümüzdeki haftaya bitecek mayıs.

Abla aptala anlatır gibi anlatmış maaşallah, bu videoyu izledikten sonra bebek sahibi olma ihtimalim kalmadı diye düşünüyorum, bu kadar ufak hesaplar beni bulmaz sanki bahtsızım ben

Kimisi diyor ayağını dik öbürü diyor bacak bacak üstüne at bekle öbürü sadeve kalkma bir diğeri bunların hepsi saçma. Ama bence olay amuda kalkmakta
Valla kuzum bana bir keresinde doktor yumurtan sağ tarafta ilişki sonrası sağ tarafına iki saat yat hiç kalkma demişti ama yine gebelik olmadı

Kullanıyorum bu iyi halim unuturum ben yaparım ama Allah bunu göstermesin o kadar yap et çabala unut pazartesi kan tahlillerim yapılacak ilaçlarım bitti inşllah iyiyimdir.
Şaka yapıyorum bunca uğraştan sonra unutursak bi yerde tüüü bize iyi haberler alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…