- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
- 48
Kızlar ben iki ay üst üste pyro clinic ovulasyon testi kullandım çok memnun kaldım çok net belli oluyor yumurtlama çatlama sizede tavsiye ederimhangi marka bu canım ? laboquick kullanıyorum benim de böyle yarısı koyulaşıyor incecik :) iyice sinirimi bozdu testler
Zaar Trabzonda köpeğe diyorlarHayırdır ya bu topicte bıcır bıcır muhabbet ederdik kimsenin sesi çıkmaz olduYusra-61 millet kaçtı gız uğursuz Topic diye zaaar
Canım keşke kaset olsa ona daha çok güveniyorum ama bence hamilesin kesinlikleKızlar özel günüm 1 gün gecikti, aslında daha uzun süre bekleyecektim test için ama 1 saat önce beni iki büklüm yapıcak şekilde bu zamana kadar hiç yaşamadığım şiddette kasık ağrısı yaşadım. Kesin regl oluyorum diye düşündüm ama gelen giden olmayınca erken testlerden yaptım sonuç böyle çıktı ama hiç güvenemedim silik olduğu için gurbetteyim hemen kan vermeye gidemiyorum bir bakar mısınız
aa araştırayım onu da. teşekkürler :) yoksa sürekli bir emin olamama haliKızlar ben iki ay üst üste pyro clinic ovulasyon testi kullandım çok memnun kaldım çok net belli oluyor yumurtlama çatlama sizede tavsiye ederim
Canım hamilesin inşallah sağlıklı ilerler gebeliğin bizlerede dua et bide belirtilerin oldu muKızlar özel günüm 1 gün gecikti, aslında daha uzun süre bekleyecektim test için ama 1 saat önce beni iki büklüm yapıcak şekilde bu zamana kadar hiç yaşamadığım şiddette kasık ağrısı yaşadım. Kesin regl oluyorum diye düşündüm ama gelen giden olmayınca erken testlerden yaptım sonuç böyle çıktı ama hiç güvenemedim silik olduğu için gurbetteyim hemen kan vermeye gidemiyorum bir bakar mısınız
Ya ben bugün başlasam mı ki testlere 9. Gün bugünYaani demi nerde senin buhulu hallerinniye inceldin demi benim aldığım kasetlerde bunu yaşıyorm ben daha almam. Alırsam M mavili_yeshll aldığı yerden alacağım
Kaset alma cidden herkesde aynı etkiyi vermiyor en iyisi minnaklardan alşu an bi daha kullanmam diyorum ama önümüzdeki ay lafımı yutarsam kullanmak istersem şansımı minnakkurabiyelerden yana kullanıcam :)
Rica ederim canım ne demek bak alta eski testleri koyayım bir bakaa araştırayım onu da. teşekkürler :) yoksa sürekli bir emin olamama hali
Canım uzun zaman alıyorsun yapıyorsun genelde 11.gün yapıyorm ben bir kaç kere yaptım testler ziyan oldu. Sen genelde ne zaman başlıyorsun?Ya ben bugün başlasam mı ki testlere 9. Gün bugün
ahaha bu sıra en çok ihtiyacımız olan şey testlerde kıpkırmızı :))Kaset alma cidden herkesde aynı etkiyi vermiyor en iyisi minnaklardan albende oradan alacağım kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun dememişler boşuna
cidden basbayağı koyulaşmış. İşte testten mi kaynaklı yumurtlayamamaktan mı kafam allak bullak. bu sefer başka testle deniyimRica ederim canım ne demek bak alta eski testleri koyayım bir bak
Bn 12. Günde başlıyorum genel olarak ama bu ay doktor 11. Gün çağırdı kontrol İçin kafamı karıştırdı 11. Gün erken değil mi ondan bi bakayım dedim bir de sabah sümüksü akıntı oldu çok az erken mi yumurtluyorum merak ettimCanım uzun zaman alıyorsun yapıyorsun genelde 11.gün yapıyorm ben bir kaç kere yaptım testler ziyan oldu. Sen genelde ne zaman başlıyorsun?
Çift kırmızılar herr türlüahaha bu sıra en çok ihtiyacımız olan şey testlerde kıpkırmızı :))
O zaman sen bilirsin canım acaba mı demek yerine yapmak benim işime gelir yapmakBn 12. Günde başlıyorum genel olarak ama bu ay doktor 11. Gün çağırdı kontrol İçin kafamı karıştırdı 11. Gün erken değil mi ondan bi bakayım dedim bir de sabah sümüksü akıntı oldu çok az erken mi yumurtluyorum merak ettim
İnşaAllah canım teşekkür ederim ben şüphede kaldım.2. çizgi bay görünüyor aslında inş hamilesindir:) silik çıkanlar genelde pozitif oluyor
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun burada bana arkadaş yoldaş oldunuz bende çok şüpheliyim nedense hiç öyle hissetmedim. Ben dışarı çıkamıyorum ama eşime mecburen söyleyip isteteceğim gibi görünüyor bir kaç gün daha regli bekleyeyim diyorum. Bu şiddetli ağrı neyin nesiydi hiç böyle bir gebelik belirtisi duymadım sancıdan ağladım iki büklüm oldum siz duydunuz mu hiç böyle birşeyZaar Trabzonda köpeğe diyorlarbende bir kere öyledir zaar dedim koptu film
Canım keşke kaset olsa ona daha çok güveniyorum ama bence hamilesin kesinliklekaset alsana birde onunla yapsana
Dualarım gerçekten hepimiz için Kadir gecesinde okadar dua ettim ki hepimiz için İnşaAllah Rabbim sağlıklı Salih evlatlar nasip eder. Tek hissettiğim bugün çok şiddetli bir kasık ağrısıydı şu anda yok o neden oldu geldi gitti sağlıksız bir şeyler mi oluyor bilmiyorumCanım hamilesin inşallah sağlıklı ilerler gebeliğin bizlerede dua et bide belirtilerin oldu mu
Demi zaten 30 tane var birini yapayım nolcekO zaman sen bilirsin canım acaba mı demek yerine yapmak benim işime gelir yapmak
Ne demek sizlerden Allah razı olsunÇok teşekkür ederim Allah razı olsun burada bana arkadaş yoldaş oldunuz bende çok şüpheliyim nedense hiç öyle hissetmedim. Ben dışarı çıkamıyorum ama eşime mecburen söyleyip isteteceğim gibi görünüyor bir kaç gün daha regli bekleyeyim diyorum. Bu şiddetli ağrı neyin nesiydi hiç böyle bir gebelik belirtisi duymadım sancıdan ağladım iki büklüm oldum siz duydunuz mu hiç böyle birşey
Yap at bakayımDemi zaten 30 tane var birini yapayım nolcek
Gid gid gıdak yumurtam sicakSanatçı burada ne anlatmak istemiş der gibibu ne sizce ne anlatıyor Maviesra @asicadi44 @Gizemsu07 @Dely38 M mavili_yeshll
Selizay sana sormuyorum
Pik pik çizgisi böyle olur kopkoyu çizgi etrafı puslanırdı bu sefer direk çizgi atmışGi
Gid gid gıdak yumurtam sicakyumurtlama buda pik mi acaba kuzum
Canım korkma olur öyle ağrılar bebek oluşmaya başlıyor rahimde tepkiler oluyor içini ferah tut inşallah sağlıkla ilerler kuzucum en kısa zamanda kan vermeye gitİnşaAllah canım teşekkür ederim ben şüphede kaldım.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun burada bana arkadaş yoldaş oldunuz bende çok şüpheliyim nedense hiç öyle hissetmedim. Ben dışarı çıkamıyorum ama eşime mecburen söyleyip isteteceğim gibi görünüyor bir kaç gün daha regli bekleyeyim diyorum. Bu şiddetli ağrı neyin nesiydi hiç böyle bir gebelik belirtisi duymadım sancıdan ağladım iki büklüm oldum siz duydunuz mu hiç böyle birşey
Dualarım gerçekten hepimiz için Kadir gecesinde okadar dua ettim ki hepimiz için İnşaAllah Rabbim sağlıklı Salih evlatlar nasip eder. Tek hissettiğim bugün çok şiddetli bir kasık ağrısıydı şu anda yok o neden oldu geldi gitti sağlıksız bir şeyler mi oluyor bilmiyorumçok korkuyorum
1 saat sonra yapıp atarım kuzum su içmiştim 1 saat önce felan 2 saat dolsun da testlerin de bu yönünü sevmyrm beklemek zorNe demek sizlerden Allah razı olsun
Ben duydum bir kaç arkadaşım oldu daha önceki sayfada. Herhangi kist durumun var mıydı hani onunla hamilelik belirti sancısı aynı anda vurduysa bilemedim.En iyisi yarın kaset yap birde olmadı bir acile git kan ver derim. Boşuna üzülmeyle sevinme arası olmazsın için rahat olur canım.
Yap at bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?