Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hangi marka bu canım ? laboquick kullanıyorum benim de böyle yarısı koyulaşıyor incecik :) iyice sinirimi bozdu testler
Kızlar ben iki ay üst üste pyro clinic ovulasyon testi kullandım çok memnun kaldım çok net belli oluyor yumurtlama çatlama sizede tavsiye ederim

Hayırdır ya bu topicte bıcır bıcır muhabbet ederdik kimsenin sesi çıkmaz oldu Yusra-61 millet kaçtı gız uğursuz Topic diye zaaar
Zaar Trabzonda köpeğe diyorlar bende bir kere öyledir zaar dedim koptu film
Canım keşke kaset olsa ona daha çok güveniyorum ama bence hamilesin kesinlikle kaset alsana birde onunla yapsana

Canım hamilesin inşallah sağlıklı ilerler gebeliğin bizlerede dua et bide belirtilerin oldu mu

şu an bi daha kullanmam diyorum ama önümüzdeki ay lafımı yutarsam kullanmak istersem şansımı minnakkurabiyelerden yana kullanıcam :)
Kaset alma cidden herkesde aynı etkiyi vermiyor en iyisi minnaklardan al bende oradan alacağım kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun dememişler boşuna

Kaset alma cidden herkesde aynı etkiyi vermiyor en iyisi minnaklardan al bende oradan alacağım kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun dememişler boşuna
ahaha bu sıra en çok ihtiyacımız olan şey testlerde kıpkırmızı :))

Canım uzun zaman alıyorsun yapıyorsun genelde 11.gün yapıyorm ben bir kaç kere yaptım testler ziyan oldu. Sen genelde ne zaman başlıyorsun?
Bn 12. Günde başlıyorum genel olarak ama bu ay doktor 11. Gün çağırdı kontrol İçin kafamı karıştırdı 11. Gün erken değil mi ondan bi bakayım dedim bir de sabah sümüksü akıntı oldu çok az erken mi yumurtluyorum merak ettim

O zaman sen bilirsin canım acaba mı demek yerine yapmak benim işime gelir yapmak

2. çizgi bay görünüyor aslında inş hamilesindir:) silik çıkanlar genelde pozitif oluyor
İnşaAllah canım teşekkür ederim ben şüphede kaldım.
Zaar Trabzonda köpeğe diyorlar bende bir kere öyledir zaar dedim koptu film

Canım keşke kaset olsa ona daha çok güveniyorum ama bence hamilesin kesinlikle kaset alsana birde onunla yapsana
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun burada bana arkadaş yoldaş oldunuz bende çok şüpheliyim nedense hiç öyle hissetmedim. Ben dışarı çıkamıyorum ama eşime mecburen söyleyip isteteceğim gibi görünüyor bir kaç gün daha regli bekleyeyim diyorum. Bu şiddetli ağrı neyin nesiydi hiç böyle bir gebelik belirtisi duymadım sancıdan ağladım iki büklüm oldum siz duydunuz mu hiç böyle birşey
Canım hamilesin inşallah sağlıklı ilerler gebeliğin bizlerede dua et bide belirtilerin oldu mu
Dualarım gerçekten hepimiz için Kadir gecesinde okadar dua ettim ki hepimiz için İnşaAllah Rabbim sağlıklı Salih evlatlar nasip eder. Tek hissettiğim bugün çok şiddetli bir kasık ağrısıydı şu anda yok o neden oldu geldi gitti sağlıksız bir şeyler mi oluyor bilmiyorum çok korkuyorum

Ne demek sizlerden Allah razı olsun
Ben duydum bir kaç arkadaşım oldu daha önceki sayfada. Herhangi kist durumun var mıydı hani onunla hamilelik belirti sancısı aynı anda vurduysa bilemedim. En iyisi yarın kaset yap birde olmadı bir acile git kan ver derim. Boşuna üzülmeyle sevinme arası olmazsın için rahat olur canım.
Demi zaten 30 tane var birini yapayım nolcek
Yap at bakayım

Canım korkma olur öyle ağrılar bebek oluşmaya başlıyor rahimde tepkiler oluyor içini ferah tut inşallah sağlıkla ilerler kuzucum en kısa zamanda kan vermeye git

1 saat sonra yapıp atarım kuzum su içmiştim 1 saat önce felan 2 saat dolsun da testlerin de bu yönünü sevmyrm beklemek zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…