Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar testere dişli aslan pençesi kullanan var mı? Araştırdım, çok faydası varmış. Bu ay regl olursam hemen ona başlayacağım. Kullanıp hamile kalan, güzel yumurtlayan çokmuş.

Kızlar testere dişli aslan pençesi kullanan var mı? Araştırdım, çok faydası varmış. Bu ay regl olursam hemen ona başlayacağım. Kullanıp hamile kalan, güzel yumurtlayan çokmuş.
Sen bilirsin ama doktor tavsiyesi olmadan almamanı tavsiye ederim.. Faydası olan şeylerin neye faydası varsa neye yok araştırmak lazım bünyenizde. Herkes de aynı anlam ifade etmiyor canım bu aslan dişi filan

Canım ben bu ay kullandım ama beş altı gün felan içtim adetim bitince sonra bıraktım etkisi oldu mu bilmiyorum ama yarın bat günüm bakalım neler olacak

Ahhh bu testler hepi topu bi ay kullandım beni sinir etti bişey anlayamıyorum benimde böyle saçma sapan çıkıyordu ama bnce yumurtlama devam ediyo canım çatlamamış henüz

Sorma canım sorma son kaldı onu da yarın yapacağım ben daha tövbe almam bunları ya. Çatlama mı değil mi sorgusu oluşturuyorlar.
Şimdi banada devam ediyor geldi.

Kızlar özel günüm 1 gün gecikti, aslında daha uzun süre bekleyecektim test için ama 1 saat önce beni iki büklüm yapıcak şekilde bu zamana kadar hiç yaşamadığım şiddette kasık ağrısı yaşadım. Kesin regl oluyorum diye düşündüm ama gelen giden olmayınca erken testlerden yaptım sonuç böyle çıktı ama hiç güvenemedim silik olduğu için gurbetteyim hemen kan vermeye gidemiyorum bir bakar mısınız

Eklentiler

• 8F0387B4-71EC-427D-A22B-4DBAAEBF02C2.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 62
2. çizgi bay görünüyor aslında inş hamilesindir:) silik çıkanlar genelde pozitif oluyor

Evet canım göbek düşüklüğü varmış çektirdim. Üç gün yapıldı ve şimdi gayet iyiyim şükür.
Göbek derken rahim bölgesine mi müdahale ettiler? Ben hiç böyle şeylere inanmazdım ama bende de rahim düşüklüğü varmış ve ben 2 kez rahim filmi çektirdim ameliyat oldum hiçbir dr böyle bi şey söylemedi. Bi an gaza gelip düzeltmesine izin verdim acayip ağrılı oldu sizinki de böyle bir müdahale miydi?

Laboquick yapıyor diye suralab aldım bir ay yapmamıştı yapmıyor sandım o da yaptı
şu an bi daha kullanmam diyorum ama önümüzdeki ay lafımı yutarsam kullanmak istersem şansımı minnakkurabiyelerden yana kullanıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…