Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Meniden bahsediyorum ya hiç içimde durmuyor işte ilişkiden sorma çıkıyor bütün sıvı sanki, acaba tüpler kapalı da gidecek yer bulamıyor mu diye aklıma geldi
Ya bende bazen hiç çıkmıyor, bazen çıkıyor, bazen ertesi gün bile bakıyorum çıkış devam ediyor
Duş almadan uyusam sabah çamaşırım ıslak uyanıyorum. Kafamda deli sorular

Sanırım öyle bişey oluyor ya normalde hiç ağrı sızı hissetmem bu dönemde olduğunu fark ettim. Yumurtlama dönemi geçene kadar eşim biraz tutacak artık kendini Bu arada bu ağrı penis boyundan değil öyle olsa normal zamanlarda da ağrım olurdu diye düşünüyorum

Evet kuzum hemde üç yıl dolmak üzere herşeyi denedik ama olmuyor yani
ben daha başlarda olmama rağmen çok stresli bir süreç 3 yıl baya uzunmuş senin için çok zorlayıcı olmuştur. istersen destek alabilisin yaşadığın şehirde devlette bir psikoloğa gidebilirsin. stresini yönetmek için iyi olabilir. İnş en kısa zamanda da gebeliği tadarsın sağlıklı ve hayırlısıyla :)

Amin kuzum inşallah çok teşekkür ederim

Ya benim biraz daha çok konuşmam lazım desene es evde olunca tele bakmıyo insan ya durmadan bisey istiyo iş bitmiyo
Ya bu eşler hep mi böyle benimki de hiç susmuyor sürekli bişeyler istiyor her defasında da söylene söylene yapıyorum valla

Ya evet bendede yapışıklık varken hemen akardı ilk fırsatta. Yapışıklık açılınca hiç aktığını görmedim hatta aynı soruyu bende kendime sorup böyle cevaplamıştım

Bende buna kafa yi taktim ya sen rahîm filmi çekilmedin dimi bi ara spermlerin hızımı kötü de böyle oluyor dedim ama çözüm bulamadım. Yatinca az akıyor ama kalktıgin an hepsi akıyor resmen. (Kiz kardeşim evli hamile ona sordum benimde ayaga kalkinca akıyor ama uzanıyorum ozaman akmiyo dedi)

Ya yatar pozisyonda akmıyor, kalkınca akıyor zaten

Ben ilk gebeligimde bal tarcik çörek otu karıştırıyodum sabah aç karnına bı kaşık yiyordum ..şimdi tekrar deniycem bide vitemin kullanan varsa önerebilir mi

ben hiç sevmiyorum ama napalım aklımızda kalacağına deneyelim bari gerçekten çok farklıyız yaa bazen hiç anlayamıyorum
Maalesef canım ama yapacak bir şey yok
Yok canım aksine fazla ıslanıyor gibi hissettiğim oluyor. Bu öyle acı değil yani içime tamamen girdiğinde zorluyor gibi daha fazla gidecek yer yokmuş gibi. Anlatabildim mi bilmiyorum çok açık yazamıyorum
Bunun çok sebebi olablr açıkcası doktora danışman daha mantıklı ne desek yanlış olur o en güzel cvbı verecektir.
Yaa böyle birşeyde mi var delisin
Varmış keşif ettim görünce ekran aldım kızlara paylaşayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…