Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi marka kullanıyorsun, benimki surelab kalın çıkıyor hep ayyy az önce arabaya binerken sol kasığım yırtılır gibi ağrıdı
Surelab canım netten aldım ilk iyi çıkmıştı aldığım bu ay böyle yaptı firma farkı var testlerde sol kasığım yırtılır gibi adetken ağrır benim hiç adete yakın sancım olmaz canım. Sen kendini bilirsin ne olduğunu?

Tamam ben öyle yapayım.Kist var mı yok mu onuda bilmiyorum.Benim durumum hiç net değil ve bilgili değilim sanırım.Ben İnşaAllah bir doktora gideyim en kısa zamanda buralarda sağlık hizmeti çok kötü İnşaAllah kötü bir şey yoktur tekrardan çok teşekkür ederim.

Canım korkma olur öyle ağrılar bebek oluşmaya başlıyor rahimde tepkiler oluyor içini ferah tut inşallah sağlıkla ilerler kuzucum en kısa zamanda kan vermeye git
Tamam İnşaAllah.Ben öyle yapayım dimi.Çok çok teşekkür ederim.

Olsun canım nerede olursa olsun doktor varsa olanı değerlendir sen en azından ne olduğunu filan öğrenirsin ona göre hareket edersin yoktur içini ferah tut her zaman güzel şeyleri aşıla kendine nasipte ne varsa onu yaşarız

Kızlar Lütfen cevap verin 10 gündür şeffaf beyaz akıntım var yumurtlama akıntısı 10 gün sürer mi. Bir kaç gündür kasık ve belimde hafif ağrılar saplanıyor geri gidiyor. Dün gece 5e kadar uyuyamadım adet olacakmışım gibi kasık ve belime sancı girdi sol kasığım özellikle kıvrandırdı. Bugün de hafif hafif sağ kasığıma ağrı giriyor. Akıntım hala kesilmedi. Bat 6 haziran. Gebelik yerleşmesi de olabilir enfeksiyonda diyorlar. 15 mayısta ilk korunmasız ilişki yaşadık. Sizce gebelik mi yoksa enfeksiyon mu?

Korkma canım yerleşiyorsa iyice kramp girmiş olabilir Allah sağ Salim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Canım gebelikte olablr ama gebelikte beyaz pütürlü akıntı oluyo diyorlar istersen 3 4 gün sonra bi erken gebelik testi yapıp emin ol

Kız yüsra ben yine mi yumurtluyom acaba adete 2 gün kaldı, yüklüyorum baksana

Eklentiler

• 20210523_154853.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 60
  • 20210523_154850.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 58

Çoook doğru yere msj yazdın ilk soracağım sana yediğin içtiğin kullandığın bir ilaç var mı? Bunu ben geçen ay yaşadım artık pess dedim hatta adett olmadım o ay diyebilirim ama adetim öyle böyle oldu bu sefer adetle de o akıntı dan attım.
Bu ay ilk sarımsı gibiydi derken seffaf oldu 16 Mayıs ilişkim oldu benimde yumrtlama akıntısı diye değerlendirdim. Ama bu akıntı hiç bitmedi yoğun olmasa da ıslaklık var hissediyorm. Bu ay da aynı dertten muzdarip birisiyim. Enfeksiyon değil ondan da eminim çünkü tahliller filan temizdi. Enfeksiyon olsa kaşıntı filan olur zaten. Tertemiz beyaz oluyor bazen iç çamaşırımda. Yani 16 mayıstan beri devam ediyor hala da var benimde bat belli değil ama hesabıma göre 2-5 haziran arası. Bunun cvbını merak ediyorum. Araştırdım akıntı adı altında bir sürü şey var hepsi şu hastalıklar yoksa diyor ama istediğim cevabı bulamadım. Doktor gidince soracağım.

Canım gebelikte olablr ama gebelikte beyaz pütürlü akıntı oluyo diyorlar istersen 3 4 gün sonra bi erken gebelik testi yapıp emin ol
Bu ay denemeye başladık. İlk denemede konduramıyorum aslında nedense. Gebelik ilişkiden kaç gün sonra belirti göstermeye başlar ki acaba bat a da daha var gebelik testi yapsam erken. Erken gebelik testine bile 6 gün önceden diyorlar bilmiyorum kafam karıştı. Kasık ağrılarım hala devam ediyor ama hafif hafif özellikle hareket edince belli ediyor kendini ilk psikolojik sandım ama dün gece ağladım ağrıdan. Akıntım da hala devam ediyor şeffaf suya benzer.

Çok teşekkür ederim çok haklısınız beni burada yalnız olmadığımı hissettirdiniz ya Allah en kısa zamanda İnşaAllah gönlünüzdekini nasip etsin.
Korkma canım yerleşiyorsa iyice kramp girmiş olabilir Allah sağ Salim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
İnşaAllah çok ama çok teşekkür ederim sayenizde yalnız olmadığımı hissettim yanımda olduğunuz için Allah razı olsun kızlar ne dileğiniz varsa gerçekleşsin dualarımız kabul olsun hepimizin

Valla su iç dediler enflasyon olabilir diye ben günde kışın bile 3 litre su içen insanım. İlaç kullanıyorum guatr hapı alıyorum ama yıllardır alıyorum. Afedersin altıma yapmış gibi akıntım var hala. Meni atımı sandım ama o kadar uzun sürmez dediler. Hafif hafif hala kasığım ağrıyor bel ağrımda devam ediyor. Gebelikte kasık ağrısı olur yerleşme ağrısı dediler ama baksana sende aynısı olduğu halde adet olmuşsun. Enflasyon ve gebelik değilse neden oluyor acaba?

Bende de durum aynı böyle sen yazarken kendim yazdım gibi okuyorum kasık ağrım da var hatta bugün iğne gibi sağlı sollu batmalar oluyor. Ben ovulasyon yapıyorm birde hamilelik olacağını sanmam kendi adıma valla ne tuhaf şeyler yaşıyoruz yaa

İlk sefer de gebe olan çok kişi var bnce eğer kafam rahat etsin diyorsan yarın kan testi vereblrsn çıkar diye düşünüyorum

Ay demi iğne batıyor gibi sanki dün gece sabah 5e kadar uyutmadı beni bel ağrımda var bildiğin adet ağrısı. Birde afedersin vajinada sızlama çekilme hissi var oda çok rahatsız etti beni. Bugün baktım enflasyon diyor gebelik diyor ama bende konduramıyorum. İlk deneme psikolojik mi acaba dedim ilk günlerde ama şuan eminim psikolojik değil bir de akıntı istesem de psikolojik yapamam bildiğin su gibi geliyor. Ama gögüslerim de falan ağrı yok :) bende hamilelik sanmam yani ilk denemede mi diyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…