Hangi marka kullanıyorsun, benimki surelab kalın çıkıyor hepYaani demi nerde senin buhulu hallerinniye inceldin demi benim aldığım kasetlerde bunu yaşıyorm ben daha almam. Alırsam M mavili_yeshll aldığı yerden alacağım
Evet canım o kötü yönü var..1 saat sonra yapıp atarım kuzum su içmiştim 1 saat önce felan 2 saat dolsun da testlerin de bu yönünü sevmyrm beklemek zor
Surelab canım netten aldım ilk iyi çıkmıştı aldığım bu ay böyle yaptı firma farkı var testlerdeHangi marka kullanıyorsun, benimki surelab kalın çıkıyor hepayyy az önce arabaya binerken sol kasığım yırtılır gibi ağrıdı
Tamam ben öyle yapayım.Kist var mı yok mu onuda bilmiyorum.Benim durumum hiç net değil ve bilgili değilim sanırım.Ben İnşaAllah bir doktora gideyim en kısa zamanda buralarda sağlık hizmeti çok kötü İnşaAllah kötü bir şey yoktur tekrardan çok teşekkür ederim.Ne demek sizlerden Allah razı olsun
Ben duydum bir kaç arkadaşım oldu daha önceki sayfada. Herhangi kist durumun var mıydı hani onunla hamilelik belirti sancısı aynı anda vurduysa bilemedim.En iyisi yarın kaset yap birde olmadı bir acile git kan ver derim. Boşuna üzülmeyle sevinme arası olmazsın için rahat olur canım.
Yap at bakayım
Tamam İnşaAllah.Ben öyle yapayım dimi.Çok çok teşekkür ederim.Canım korkma olur öyle ağrılar bebek oluşmaya başlıyor rahimde tepkiler oluyor içini ferah tut inşallah sağlıkla ilerler kuzucum en kısa zamanda kan vermeye git
Olsun canım nerede olursa olsun doktor varsa olanı değerlendir sen en azından ne olduğunu filan öğrenirsin ona göre hareket edersinTamam ben öyle yapayım.Kist var mı yok mu onuda bilmiyorum.Benim durumum hiç net değil ve bilgili değilim sanırım.Ben İnşaAllah bir doktora gideyim en kısa zamanda buralarda sağlık hizmeti çok kötü İnşaAllah kötü bir şey yoktur tekrardan çok teşekkür ederim.
Korkma canım yerleşiyorsa iyice kramp girmiş olabilir Allah sağ Salim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahİnşaAllah canım teşekkür ederim ben şüphede kaldım.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun burada bana arkadaş yoldaş oldunuz bende çok şüpheliyim nedense hiç öyle hissetmedim. Ben dışarı çıkamıyorum ama eşime mecburen söyleyip isteteceğim gibi görünüyor bir kaç gün daha regli bekleyeyim diyorum. Bu şiddetli ağrı neyin nesiydi hiç böyle bir gebelik belirtisi duymadım sancıdan ağladım iki büklüm oldum siz duydunuz mu hiç böyle birşey
Dualarım gerçekten hepimiz için Kadir gecesinde okadar dua ettim ki hepimiz için İnşaAllah Rabbim sağlıklı Salih evlatlar nasip eder. Tek hissettiğim bugün çok şiddetli bir kasık ağrısıydı şu anda yok o neden oldu geldi gitti sağlıksız bir şeyler mi oluyor bilmiyorumçok korkuyorum
Canım gebelikte olablr ama gebelikte beyaz pütürlü akıntı oluyo diyorlar istersen 3 4 gün sonra bi erken gebelik testi yapıp emin olKızlar Lütfen cevap verin10 gündür şeffaf beyaz akıntım var yumurtlama akıntısı 10 gün sürer mi. Bir kaç gündür kasık ve belimde hafif ağrılar saplanıyor geri gidiyor. Dün gece 5e kadar uyuyamadım adet olacakmışım gibi kasık ve belime sancı girdi sol kasığım özellikle kıvrandırdı. Bugün de hafif hafif sağ kasığıma ağrı giriyor. Akıntım hala kesilmedi. Bat 6 haziran. Gebelik yerleşmesi de olabilir enfeksiyonda diyorlar. 15 mayısta ilk korunmasız ilişki yaşadık. Sizce gebelik mi yoksa enfeksiyon mu?
Kız yüsra ben yine mi yumurtluyom acabaSurelab canım netten aldım ilk iyi çıkmıştı aldığım bu ay böyle yaptı firma farkı var testlerdesol kasığım yırtılır gibi adetken ağrır benim hiç adete yakın sancım olmaz canım. Sen kendini bilirsin ne olduğunu?
Kızlar Lütfen cevap verin10 gündür şeffaf beyaz akıntım var yumurtlama akıntısı 10 gün sürer mi. Bir kaç gündür kasık ve belimde hafif ağrılar saplanıyor geri gidiyor. Dün gece 5e kadar uyuyamadım adet olacakmışım gibi kasık ve belime sancı girdi sol kasığım özellikle kıvrandırdı. Bugün de hafif hafif sağ kasığıma ağrı giriyor. Akıntım hala kesilmedi. Bat 6 haziran. Gebelik yerleşmesi de olabilir enfeksiyonda diyorlar. 15 mayısta ilk korunmasız ilişki yaşadık. Sizce gebelik mi yoksa enfeksiyon mu?
Bu ay denemeye başladık. İlk denemede konduramıyorum aslında nedense. Gebelik ilişkiden kaç gün sonra belirti göstermeye başlar ki acaba bat a da daha var gebelik testi yapsam erken. Erken gebelik testine bile 6 gün önceden diyorlar bilmiyorum kafam karıştı. Kasık ağrılarım hala devam ediyor ama hafif hafif özellikle hareket edince belli ediyor kendini ilk psikolojik sandım ama dün gece ağladım ağrıdan. Akıntım da hala devam ediyor şeffaf suya benzer.Canım gebelikte olablr ama gebelikte beyaz pütürlü akıntı oluyo diyorlar istersen 3 4 gün sonra bi erken gebelik testi yapıp emin ol
Bunu tek çeker misin birde puslu görünüyorKız yüsra ben yine mi yumurtluyom acabaadete 2 gün kaldı, yüklüyorum baksana
Çok teşekkür ederim çok haklısınız beni burada yalnız olmadığımı hissettirdiniz ya Allah en kısa zamanda İnşaAllah gönlünüzdekini nasip etsin.Olsun canım nerede olursa olsun doktor varsa olanı değerlendir sen en azından ne olduğunu filan öğrenirsin ona göre hareket edersinyoktur içini ferah tut her zaman güzel şeyleri aşıla kendine nasipte ne varsa onu yaşarız
İnşaAllah çok ama çok teşekkür ederim sayenizde yalnız olmadığımı hissettim yanımda olduğunuz için Allah razı olsun kızlar ne dileğiniz varsa gerçekleşsin dualarımız kabul olsun hepimizinKorkma canım yerleşiyorsa iyice kramp girmiş olabilir Allah sağ Salim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Valla su iç dediler enflasyon olabilir diye ben günde kışın bile 3 litre su içen insanım. İlaç kullanıyorum guatr hapı alıyorum ama yıllardır alıyorum. Afedersin altıma yapmış gibi akıntım var hala. Meni atımı sandım ama o kadar uzun sürmez dediler. Hafif hafif hala kasığım ağrıyor bel ağrımda devam ediyor. Gebelikte kasık ağrısı olur yerleşme ağrısı dediler ama baksana sende aynısı olduğu halde adet olmuşsun. Enflasyon ve gebelik değilse neden oluyor acaba?Çoook doğru yere msj yazdın ilk soracağım sana yediğin içtiğin kullandığın bir ilaç var mı? Bunu ben geçen ay yaşadım artık pess dedim hatta adett olmadım o ay diyebilirimama adetim öyle böyle oldu bu sefer adetle de o akıntı dan attım.
Bu ay ilk sarımsı gibiydi derken seffaf oldu 16 Mayıs ilişkim oldu benimde yumrtlama akıntısı diye değerlendirdim. Ama bu akıntı hiç bitmedi yoğun olmasa da ıslaklık var hissediyorm. Bu ay da aynı dertten muzdarip birisiyim. Enfeksiyon değil ondan da eminim çünkü tahliller filan temizdi. Enfeksiyon olsa kaşıntı filan olur zaten. Tertemiz beyaz oluyor bazen iç çamaşırımda. Yani 16 mayıstan beri devam ediyor hala da var benimde bat belli değil ama hesabıma göre 2-5 haziran arası. Bunun cvbını merak ediyorum. Araştırdım akıntı adı altında bir sürü şey var hepsi şu hastalıklar yoksa diyor ama istediğim cevabı bulamadım. Doktor gidince soracağım.
Bende de durum aynı böyle sen yazarken kendim yazdım gibi okuyorumBu ay denemeye başladık. İlk denemede konduramıyorum aslında nedense. Gebelik ilişkiden kaç gün sonra belirti göstermeye başlar ki acaba bat a da daha var gebelik testi yapsam erken. Erken gebelik testine bile 6 gün önceden diyorlar bilmiyorum kafam karıştı. Kasık ağrılarım hala devam ediyor ama hafif hafif özellikle hareket edince belli ediyor kendini ilk psikolojik sandım ama dün gece ağladım ağrıdan. Akıntım da hala devam ediyor şeffaf suya benzer.
Sen gebemisin acaba ya yok mu testKız yüsra ben yine mi yumurtluyom acabaadete 2 gün kaldı, yüklüyorum baksana
Dün yapmıştım negatif çıkmıştı canım, yumurtlamanın 11.günüydü dün.Sen gebemisin acaba ya yok mu test
İlk sefer de gebe olan çok kişi var bnce eğer kafam rahat etsin diyorsan yarın kan testi vereblrsn çıkar diye düşünüyorumBu ay denemeye başladık. İlk denemede konduramıyorum aslında nedense. Gebelik ilişkiden kaç gün sonra belirti göstermeye başlar ki acaba bat a da daha var gebelik testi yapsam erken. Erken gebelik testine bile 6 gün önceden diyorlar bilmiyorum kafam karıştı. Kasık ağrılarım hala devam ediyor ama hafif hafif özellikle hareket edince belli ediyor kendini ilk psikolojik sandım ama dün gece ağladım ağrıdan. Akıntım da hala devam ediyor şeffaf suya benzer.
Ay demi iğne batıyor gibi sanki dün gece sabah 5e kadar uyutmadı beni bel ağrımda var bildiğin adet ağrısı. Birde afedersin vajinada sızlama çekilme hissi var oda çok rahatsız etti beni. Bugün baktım enflasyon diyor gebelik diyor ama bende konduramıyorum. İlk deneme psikolojik mi acaba dedim ilk günlerde ama şuan eminim psikolojik değil bir de akıntı istesem de psikolojik yapamam bildiğin su gibi geliyor. Ama gögüslerim de falan ağrı yok :) bende hamilelik sanmam yani ilk denemede mi diyorum :))Bende de durum aynı böyle sen yazarken kendim yazdım gibi okuyorumkasık ağrım da var hatta bugün iğne gibi sağlı sollu batmalar oluyor. Ben ovulasyon yapıyorm birde hamilelik olacağını sanmam kendi adıma valla ne tuhaf şeyler yaşıyoruz yaa
Bnce 2 gün sonra bi test daha deneyeblrsn canımDün yapmıştım negatif çıkmıştı canım, yumurtlamanın 11.günüydü dün.
Bugün 12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?