O zamn testi hemen yapma derim canım çünkü negatif görmek insanı ister istemez üzüyo batı beklemende fayda varYok canım yapmadım zaten olursa ne güzel olmazsa Allah kerim diyorduk yeni başladık ya. İlk aydan zaten olmaz diye düşünüyordum bide ben o yüzden yumurtlama falan takip etmedim ilişkide keyfimize göreydi gün aşırı falan değildi
Tazecik sıcak sıcak yumurtalar görüyorum der gibiSanatçı burada ne anlatmak istemiş der gibibu ne sizce ne anlatıyor @Esrakcshn @asicadi44 MaviliGizem Ankalinka M mavili_yeshll
Selizay sana sormuyorum
Bencede canım öyle yapayım em iyisi oda negatif çıkarsa enfeksiyon olabilir diye giderim doktoraO zamn testi hemen yapma derim canım çünkü negatif görmek insanı ister istemez üzüyo batı beklemende fayda var
Valla var ikinci çizgi, hayırlı olsunKizlar baya koyulasti içim kıpır kıpır yaa agliycam
Aynen öyle kuzum bende öyle düşünüyorum artıkOlay yatmak kalkmak kendini pamuklara sarmak değil işte kuzu. Zamanı gelecek. Allah nasib edecek. Öbğr türlüsü yalan yani
Tebrikler sağ salim kucağınıza alırsınız İnşallahhYusra-61 Listeye ekleyememiştin sanırım ama Dün ve bugün testlerimi yaptım ve pozitif çıktı . Rabbim en hayırlı tez vakitte herkese yaşatsın inşallah
Ya bakalım artık belki aşılama yaptırırım biraz dinlenip kısmet artık canımİlaçların etkilemediği kimse yok ki çok ağır geliyor bedenen ruhsal olarak. O sebeble bu aydan sonra sal serbest dene sende artık bu psikoloji den çık birazcıkçok aldın hormonları beni bu ay aşılamada alacağım wayy geldi benimle yaşayanların başına dar gelecek dünya bana çok uçuruyor beni
Tebrikler sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallaaahh
Bayağı net inşallah sağlıkla ilerler canım hayırlı olsunKizlar dayanamayıp yaptım şimdi sanki ikinci çizgi var resimde çok net değil
Acile gidip kan mı versen kahverengi lekelenme gebelikte de olurKızlar benim hafif kahverengi kanamam oldu sanırım tahmin ettiğim gibi negatifti test.Regl olacağım gibi, hayırlısı olsun
İyi ki eklememişim bak hamişsinYusra-61 Listeye ekleyememiştin sanırım ama Dün ve bugün testlerimi yaptım ve pozitif çıktı . Rabbim en hayırlı tez vakitte herkese yaşatsın inşallah
Kız niye 2 kere yumurtladın kiKızlar 12 günlük gecikme sonrası hastaneye gittim oradan geliyorum şimdi hcg 0.7şaşırmadım beklemiyordum en azından niye geciktim diye baktırayım dedim iyi ki de demişim yumurtam çatlamış iki kere yumurtlamışım bu ay kaç gündür kasık ağrım göğüs ağrım bu yüzdenmiş kötü olan da kaç gündür ilişki yok yani ağrım var diye tüh bilsem yapardım ama hala şansın var değerlendir dedi doktorum nerden bileyim iki kere yumurtlayacağımı meğer o yüzden adet olmamışım
İyi ki eklememişim bak hamişsinYusra-61 Listeye ekleyememiştin sanırım ama Dün ve bugün testlerimi yaptım ve pozitif çıktı . Rabbim en hayırlı tez vakitte herkese yaşatsın inşallah
İyi ki eklememişim bak hamişsineklenmeyenler hamiş kalıyor. Amaaa çook sevindim kendim kadar Rabbim daim etsin inşllah
Haziran ayına yazdırmıcam adımı ya bende totem yaptımTotem toteeeem
Saol canim Dr da keseyi görene kadar içim rahat etmiycekValla var ikinci çizgi, hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?