Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 12 günlük gecikme sonrası hastaneye gittim oradan geliyorum şimdi hcg 0.7 şaşırmadım beklemiyordum en azından niye geciktim diye baktırayım dedim iyi ki de demişim yumurtam çatlamış iki kere yumurtlamışım bu ay kaç gündür kasık ağrım göğüs ağrım bu yüzdenmiş kötü olan da kaç gündür ilişki yok yani ağrım var diye tüh bilsem yapardım ama hala şansın var değerlendir dedi doktorum nerden bileyim iki kere yumurtlayacağımı meğer o yüzden adet olmamışım

O zamn testi hemen yapma derim canım çünkü negatif görmek insanı ister istemez üzüyo batı beklemende fayda var

Ya bakalım artık belki aşılama yaptırırım biraz dinlenip kısmet artık canım

Kızlar benim hafif kahverengi kanamam oldu sanırım tahmin ettiğim gibi negatifti test.Regl olacağım gibi, hayırlısı olsun

Kız niye 2 kere yumurtladın ki bi de geçen ay yüsraya diyordun hiç adet görmeden tekrar yumurtlayıp hamilr kalmış biri acaba sen de mi öyle oldun diye. Çabuk git değerlendir aklına gelen başına gelsim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…