Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte ben geçen ay öyle oldum yumrtlama iki kere oldu adetim uzadı da uzadı kızz bu ay da iki kere mi yumurtluyorum yoksam benim aklıma bu geldi adetim geçikirse şaşırmam ben iki kere yumurtlma gördüğüm her ay adetim geçikti birinde kimyasal yaşamıştım.

Haha çok iyi anlıyorum seni bende de durum aynı çünkü. Nereye kadar gidecek bu merak ediyorum bende. Rengi nasıldı sende geçen ay böyle su gibi şeffaf öyle koyu top top falan değil bende ki
Bak canım ilk başlangıç yumrtlamaydı geçen ay ovulasyon yaptım iki kere yumurtladım ben geç döllenme mi filan dedim bekle et adet gelemedi neyse. Bu ay da aynı şeyleri yaşıyorum geçen ay ki gibi hani yumurtlama gününe giriyoruz ya o zamana kadar akıntı yok aniden o gün akıntım başladı yumrtlama diyerek değerlendirdim ben hatta sonraki günü de. Benim akıntım şeffaftı o şeffaflık gitti yerini bir sıvı aldı diyebilirim bunu günlük ped koyduğumda anlamazdım renk olarak o da beyaz ya ama ped koyamadığım zaman iç çamaşırımda süt beyazı lekeler var siyah girdiğimde çok iyi anlaşılıyor. Hala kasık ağrılarım bel ağrım birde bugün ateşim eşlik ediyor komşudan alıp ölçeceğim

Ya bakalım artık belki aşılama yaptırırım biraz dinlenip kısmet artık canım
Dinlen aşılama yaptır onu da dene herşeyin tadına bakalım mahallede var aşılama yaptırdı özelde 1500 tl ye günü geçmiş merak ediyorum hamile mi yarın kan verecek

Ateş bende de oluyor ama ara ara. Bi kaç gün önce bastı bir beni ateş gibi değilde içten yanma gibi bugün de var biraz da havaların ısınmasına yordum onu da belirtilerimiz bayağı aynı yani gebelik testi yapacak mısın ne zaman düşünüyorsun

Yapmam ben gebelik testi 5 haziran da gelmezse adetim yaparım. O vakte kadar yolu var. Ateşim her yerimde yok ayaklarım üşüyor gibi ama kasık bölgelerime ateş artışı var kol altımda filan Dün bugün ovulasyon pik bende ama ona da güvenemiyorum. Geçen ay da böyle şeyler yaşadım bu ay sürüyor. Siz yapacak mısınız peki?

Yok bende yapmam şuan Ovulasyon testi yapmadım ben belki benimde yumurtlamadır emin değilim bat geçsin ondan sonra yaparım muhtemelen şimdi bence gebelik olsada çıkmaz testte. Kan testi çıkabilir belki de negatifse durduk yere erkenden moral bozamam nata kadar yolu var olmadıysa sonra ki denemeleri etkilemesin psikolojim

Evet daha yolun başındasın yapma kendine ama cvb bulursan beni de etiketle canım bu işler çok değişik hal alıyor ama senin olman beni yanlız bırakmadı evrende doktora kadar soru işareti kalacak bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…