- 28 Eylül 2020
- 765
- 999
- 53
- 33
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsinBayağı net inşallah sağlıkla ilerler canım hayırlı olsun
Saol canim yarın yinede gidip kan testi vericemValla var ikinci çizgi, hayırlı olsun
İşte ben geçen ay öyle oldumKızlar 12 günlük gecikme sonrası hastaneye gittim oradan geliyorum şimdi hcg 0.7şaşırmadım beklemiyordum en azından niye geciktim diye baktırayım dedim iyi ki de demişim yumurtam çatlamış iki kere yumurtlamışım bu ay kaç gündür kasık ağrım göğüs ağrım bu yüzdenmiş kötü olan da kaç gündür ilişki yok yani ağrım var diye tüh bilsem yapardım ama hala şansın var değerlendir dedi doktorum nerden bileyim iki kere yumurtlayacağımı meğer o yüzden adet olmamışım
Bak canım ilk başlangıç yumrtlamaydı geçen ay ovulasyon yaptım iki kere yumurtladım ben geç döllenme mi filan dedim bekle et adet gelemedi neyse. Bu ay da aynı şeyleri yaşıyorum geçen ay ki gibi hani yumurtlama gününe giriyoruz ya o zamana kadar akıntı yok aniden o gün akıntım başladı yumrtlama diyerek değerlendirdim benHaha çok iyi anlıyorum seni bende de durum aynı çünkü. Nereye kadar gidecek bu merak ediyorum bende. Rengi nasıldı sende geçen ay böyle su gibi şeffaf öyle koyu top top falan değil bende ki
Sileceğim valla nedir bu yaa böyle
Evet çatlayamamış namızsızz ben yumurtalarımdan şikayetçiyimYani yumurtlaman devam mı ediyorçatlamamış sanırım
Dinlen aşılama yaptır onu da dene herşeyin tadına bakalımYa bakalım artık belki aşılama yaptırırım biraz dinlenip kısmet artık canım
Ateş bende de oluyor ama ara ara. Bi kaç gün önce bastı bir beni ateş gibi değilde içten yanma gibi bugün de var biraz da havaların ısınmasına yordum onu daBak canım ilk başlangıç yumrtlamaydı geçen ay ovulasyon yaptım iki kere yumurtladım ben geç döllenme mi filan dedim bekle et adet gelemedi neyse. Bu ay da aynı şeyleri yaşıyorum geçen ay ki gibi hani yumurtlama gününe giriyoruz ya o zamana kadar akıntı yok aniden o gün akıntım başladı yumrtlama diyerek değerlendirdim benhatta sonraki günü de. Benim akıntım şeffaftı o şeffaflık gitti yerini bir sıvı aldı diyebilirim bunu günlük ped koyduğumda anlamazdım renk olarak o da beyaz ya ama ped koyamadığım zaman iç çamaşırımda süt beyazı lekeler var siyah girdiğimde çok iyi anlaşılıyor. Hala kasık ağrılarım bel ağrım birde bugün ateşim eşlik ediyor komşudan alıp ölçeceğim
Yaaa inşallah hamiledir bize umut olurDinlen aşılama yaptır onu da dene herşeyin tadına bakalımmahallede var aşılama yaptırdı özelde 1500 tl ye günü geçmiş merak ediyorum hamile mi yarın kan verecek
Yapmam ben gebelik testi 5 haziran da gelmezse adetim yaparım. O vakte kadar yolu var. Ateşim her yerimde yok ayaklarım üşüyor gibi ama kasık bölgelerime ateş artışı var kol altımda filanAteş bende de oluyor ama ara ara. Bi kaç gün önce bastı bir beni ateş gibi değilde içten yanma gibi bugün de var biraz da havaların ısınmasına yordum onu dabelirtilerimiz bayağı aynı yani gebelik testi yapacak mısın ne zaman düşünüyorsun
Valla kadının kızı aşılama oldu. birde gelini var bugün ilk defa böyle birşey duydum kadının rahmi yarımmış doktorlar asla olmaz senin demiş Allahım dedimYaaa inşallah hamiledir bize umut olur
Hadi bakalımEvet çatlayamamış namızsızz ben yumurtalarımdan şikayetçiyimşeytan diyor git yarın özele baktır sonra rahat dur diyor yarına son testim var MaviliGizem onu da yapayım bakalım ne oluyor.
Bn duydum daha önce Allah bilir orasını bu doktorlarda var ya ne fenalarValla kadının kızı aşılama oldu. birde gelini var bugün ilk defa böyle birşey duydum kadının rahmi yarımmış doktorlar asla olmaz senin demiş Allahım dedim
Sileceğim valla nedir bu yaa böyle
Yok bende yapmam şuan Ovulasyon testi yapmadım ben belki benimde yumurtlamadır emin değilim bat geçsin ondan sonra yaparım muhtemelen şimdi bence gebelik olsada çıkmaz testte. Kan testi çıkabilir belki de negatifse durduk yere erkenden moral bozamam nata kadar yolu var olmadıysa sonra ki denemeleri etkilemesin psikolojimYapmam ben gebelik testi 5 haziran da gelmezse adetim yaparım. O vakte kadar yolu var. Ateşim her yerimde yok ayaklarım üşüyor gibi ama kasık bölgelerime ateş artışı var kol altımda filanDün bugün ovulasyon pik bende ama ona da güvenemiyorum. Geçen ay da böyle şeyler yaşadım bu ay sürüyor. Siz yapacak mısınız peki?
Evet daha yolun başındasınYok bende yapmam şuan Ovulasyon testi yapmadım ben belki benimde yumurtlamadır emin değilim bat geçsin ondan sonra yaparım muhtemelen şimdi bence gebelik olsada çıkmaz testte. Kan testi çıkabilir belki de negatifse durduk yere erkenden moral bozamam nata kadar yolu var olmadıysa sonra ki denemeleri etkilemesin psikolojim
İyi kiiyiki Haziran ayını liste yapmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?