Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar rüyamda gebelik testim pozitifti ilk defa böyle bir rüya gördüm çok tatlıydı testin fotoğraflarını çekip durdum heyecanla tüm arkadaşlarıma ve size atıyordum gerçekten hamile miyim diye

Bende de kist var karından bakıyor direk, görülür merak etme canım

İyi ki israrları görmezden geldim diyormuşum ya liste önemsiz. Ama bu ay listeye hamile kalanları yazarım burada bizmle olanları nasip olsun ayrı mayıstan göçüp hamile kalanlar diye
bence de çok güzel olu eski batlar dururken negatif yerini hamiş emoji alır inş :)

Kızlar yarın yumurtlamadan itibaren 12. Günüm oluyor erken gebelikle çıkarmı acaba
Benim 7. Günde erken gebelik testi silik çıktı. Ama çatlatma iğnesindendir diye beklwdik 13.ve 14. Gündede silik çıktı. Bat günüm bugün ama belirtilerim regl belirtisi mi gebelik mi bilmiyorum. Karın ağrım be bel ağrım var. Bu arada kaset de silik çıktı

Aaaa inşallah vardırr ya benim silik çıksa batı beklemeden kan verirdim,
Benin yumurtlamadan 5 gün sonra falan kasıklarım da ve belim de çok ağrı oldu ilkkez yüzüstü yatarken kasık ağrıma uyandım. Hala bel ve sırt ağrım var umarım hamileliktir ya bu ay olsun artık

@incirlidondurma @berguzar34 Y Ysftmymn
Sizlerin durumu ney acaba bugün bat gününüz arkadaşlar
Benim pozitif gibi kaset testte silik çıktı. Kan verdim acilde şansa cihaz bozukmuş. Bekliyorm yarın
İnşallah canım. Bende verecktim ma iğnedede beta hcg olduğunu öğrenince bari 14.gün beklim dedim sonra hayal kırıklığı yaşamamak için. İnşallah pozitifimdir. Seninde inşallah pozitif olur cnm

Hadi hayırlısı bakalım umarım pozitiftirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…