Ama Mantıken olsa bebiş gelişmesine sıkıntı bence rahim bir tarafo yokBn duydum daha önce Allah bilir orasını bu doktorlarda var ya ne fenalar
Hahahaİyi kiisrarları görmezden geldim diyormuşum ya liste önemsiz. Ama bu ay listeye hamile kalanları yazarım burada bizmle olanları nasip olsun ayrı mayıstan göçüp hamile kalanlar diye
Bende de kist var karından bakıyor direk, görülür merak etme canımBenim 31 gunde bir oluyor cnm. Test yapmadm yine kimyasal falan deildir dimi kiz. Canm simdi ben yarin jinekolaga gitsem yumrtalarima bak kist var mi bak desem alttan baksmadi gerekiyor mu yoksa normal karindan ultrasyonla gorunur mu. Adetimin 3. Gunu olacak
bence de çok güzel olu eski batlar dururken negatif yerini hamiş emoji alır inş :)İyi kiisrarları görmezden geldim diyormuşum ya liste önemsiz. Ama bu ay listeye hamile kalanları yazarım burada bizmle olanları nasip olsun ayrı mayıstan göçüp hamile kalanlar diye
Allah yardımcıları olsunAma Mantıken olsa bebiş gelişmesine sıkıntı bence rahim bir tarafo yok
Baaak bu iyi negatifleri çeviriz hamileye :)))bence de çok güzel olu eski batlar dururken negatif yerini hamiş emoji alır inş :)
Şimdi yap :)) ne zaman istersen yap :) testine tüküreyimHadi bakalımben bugün temizlik belasına testt mest de yapmadım
evet listede hamiş artınca motivasyonum da artar dolduralım onu ya :)) çok negatif var. pozitif olan değişir:)Baaak bu iyi negatifleri çeviriz hamileye :)))
Pozitif gibi kan verdim ilçe devlette acilde şans cihaz bozuk sonuç yarına kaldı kasette teste silik çıktı. İnşallah doğrudur. Allah iateyen herkese nasip etsin
10 haziran canım benimMaviliGizem seninle batlarımız yakındı sanırırm
28 mayıs benim, bir belirtin falan var mı
4 günüm var sabırsızlaştım
Benim 7. Günde erken gebelik testi silik çıktı. Ama çatlatma iğnesindendir diye beklwdik 13.ve 14. Gündede silik çıktı. Bat günüm bugün ama belirtilerim regl belirtisi mi gebelik mi bilmiyorum. Karın ağrım be bel ağrım var. Bu arada kaset de silik çıktıKızlar yarın yumurtlamadan itibaren 12. Günüm oluyor erken gebelikle çıkarmı acaba
Ooo geçen ay aynıydık demekki10 haziran canım benim
Aaaa inşallah vardırr ya benim silik çıksa batı beklemeden kan verirdim,Benim 7. Günde erken gebelik testi silik çıktı. Ama çatlatma iğnesindendir diye beklwdik 13.ve 14. Gündede silik çıktı. Bat günüm bugün ama belirtilerim regl belirtisi mi gebelik mi bilmiyorum. Karın ağrım be bel ağrım var. Bu arada kaset de silik çıktı
Benim pozitif gibi kaset testte silik çıktı. Kan verdim acilde şansa cihaz bozukmuş. Bekliyorm yarın
İnşallah canım. Bende verecktim ma iğnedede beta hcg olduğunu öğrenince bari 14.gün beklim dedim sonra hayal kırıklığı yaşamamak için. İnşallah pozitifimdir. Seninde inşallah pozitif olur cnmAaaa inşallah vardırr ya benim silik çıksa batı beklemeden kan verirdim,
Benin yumurtlamadan 5 gün sonra falan kasıklarım da ve belim de çok ağrı oldu ilkkez yüzüstü yatarken kasık ağrıma uyandım. Hala bel ve sırt ağrım var umarım hamileliktir ya bu ay olsun artık
ben yaptim silikti..elimde test yok haftasonu cikma yasagindan dolayi alamadim bekliyorumKızlar yarın yumurtlamadan itibaren 12. Günüm oluyor erken gebelikle çıkarmı acaba
Hadi hayırlısı bakalım umarım pozitiftirrBenim pozitif gibi kaset testte silik çıktı. Kan verdim acilde şansa cihaz bozukmuş. Bekliyorm yarın
İnşallah canım. Bende verecktim ma iğnedede beta hcg olduğunu öğrenince bari 14.gün beklim dedim sonra hayal kırıklığı yaşamamak için. İnşallah pozitifimdir. Seninde inşallah pozitif olur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?