Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet daha yolun başındasın yapma kendine ama cvb bulursan beni de etiketle canım bu işler çok değişik hal alıyor ama senin olman beni yanlız bırakmadı evrende doktora kadar soru işareti kalacak bu durum.
Valla beni de öyle birebir aynı belirtileri yaşayan birini bulacağımı sanmazdım yazarken. Sende haber ver bana sonuç ne olursa. Testi yaptıktan sonra da yazarsın doktora gidersen de

Meraba. Ben geçen hafta amelıyat oldum rahım perde amelıyatı. Salı gunu kontrole gıdıcem doktorumla yenı bı yol cızıcez. Gebelık ıstıyorum bakalım hakkımda hayırlısı olsun

11 gun yaptim hayalet cizgiydi 12.gunu yaptigimda bi tik daha koyuydu.13.gunde ondan bir tik koyuydu ama tam net koyuluk gormedim..insallah hepimiz hamile oluruz bu ay.topigin ismi degisir umarim
Bence sizin pozitiftir sürekli koyulaştıysa. Hangi günler ilişki yaşadın peki? Ne kadar süre uzanıyorsun ilişkiden sonra

Kızlar ben Temmuz ayına kadar kendime zaman vermiştim eşimin zaten ameliyat olması lazım bende yumurta takibi falan yapmıcam 2 ay kafamı dinlerim dedim kuş gibi hafifledim falan ama sanki o kararı ben vermemiş gibi minnak kurabiyelerden ovü siparişi verdim. Kararlılıkta benim gibi olun ya cidden stres yapmayıp kafaya takmayanlar nasıl yapıyosunuz içinizden demi saymıyosunuz yumurtlama günlerinizi

Valla beni de öyle birebir aynı belirtileri yaşayan birini bulacağımı sanmazdım yazarken. Sende haber ver bana sonuç ne olursa. Testi yaptıktan sonra da yazarsın doktora gidersen de
Tamam her zaman valla nasıl birşey olduğunu bildiğim için kesinlikle yazarım.

Bence sizin pozitiftir sürekli koyulaştıysa. Hangi günler ilişki yaşadın peki? Ne kadar süre uzanıyorsun ilişkiden sonra
pikten once birliktelik olmustu pik gunu sonra bi gun ara ,ara verdigim gunde pikti, sonra catlama gecesine birliktelik oldu.genelde 1 saat kadar uzandim..sonra kalkip dus aldim.emin degilim yarin vaktim olursa bi test daha yapicam eger ise yarmissa bi kur yapmistim onu burda paylasiirm

Kızlar rüyamda gebelik testim pozitifti ilk defa böyle bir rüya gördüm çok tatlıydı testin fotoğraflarını çekip durdum heyecanla tüm arkadaşlarıma ve size atıyordum gerçekten hamile miyim diye
Aynen bu gece ben de çift çizgili test gördüm,çok mutluydum. Ne tesadüf

Aynen kuzum ya bende öyleyim ben ebeyim bide bu konularda herşeyi biliyorum hemen hemen istemesemde beynim hemen hesaplayıp önüme koyuyor tarihleri

Haberini bekliyorum ozaman

Oooo ebeyken daha zordur yaa akıntıların rengine göre bile ne anlama geldiğini biliyosundur Allah kolaylık versin
Aynen öyle kuzum ya ama yinede soruyorum buradaki kızlara da çünkü birebir yaşamış olanlar daha iyi biliyor yinede

Kafaya takmayacağım dediğim zaman ovulasyonu böyle takip ediyorum

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-23-20-15-11-357_com.android.chrome.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…