Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım hap, yumurta takibi de yaptık, iyi gelişmiş çatlar iğne yapmayalım dedi, ilişki takvimi önerdi ama maalesef iki tanesi kistleşmiş. O yüzden bir ay ara verdi Klomene
Inşallah binay gizel haberler alırsın canim bende film vs klomen sorcam doktora eğer bu ay da sonuc alamazsam yumurtalara bakalim ne durumda

Çatladıktan sonra 24 saat döllenme için uygun oluyor sonra vucut eritiyor canım, bu yüzden öncesinde ve sonrasında ilişki olması şansı arttırıyor. Bu yüzden yumurta ve ovulasyon takibi yapılıyor
Aaa çok teşekkür ederim çatladığı an bitiyor sanıyordum birde takvimim uygulamasında yumurtlama gösteriyor ya o günün ya öncesi ya sonrası uzayan şeffaf akıntım oluyor uygulamayla hemen hemen tutuyor. Uygulamada yumurtlama günü diye belirtilen aslında çatlama mı oluyor? İsimlere aşina değilim de hala

Evet canım ama öncesinde ilişkiye girmek daha mantıklı kaçırmamak için çünkü spermler 3 gün yaşayabiliyor, orada hazır ve nazır beklemeleri daha iyi

Hiç korkma kuzum ben çok alttan muayene oldum her seferinde kendimi ne kadar çok sıktıysam o kadar zorlandım kendini rahat bırakırsan 0 acı . Zaten doktorlarda anlayışlı

Kizlar, çatlama olması için t pik halinden azcik açılması mi gerekiyor yoksa tamamen minsikinmesi gerekiyor sizce catladiktan sonra 24 saat süresi var deniyor ya o açıdan geç kalmak istemiyorum. Pik olan akşam saat 6 diğeri gece 2 de.

Eklentiler

• IMG_20210523_181903.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20210524_015705.webp
    5 KB · Görüntüleme: 43
Çatladıktan sonra t çizgisinin c den daha açık renkte olması gerekiyor tamamen silinmesine gerek yok

Rahime çok yakın değil tabiki canım göbek deliği olan kısım sabunla falan yerine getirdi kadın ve ben mide bulantısı ağrı yüzünden yemek yiyemiyordum onu yaptılar sonra toparlamaya başladım. Rahim filmi hiç çekinmedim ve bu ay da gebelik olmazsa gideceğim film cektirecegim

Hayırlı olsun canım, yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti?
Akıntım ile yumurtlamanın bittiğini kontrol edip gün sayıyordum bir kaç aydır. Hesaplarıma göre 10.günde ilk silik çıkmış oldu. Belki de 12.gün olabilir.
Düşük yaptığım ilk gebeliğimde ovulasyon testi ile günü tespit etmiştim. 12.gün idararda çıkmıştı yine.

Günaydın canım kızlar bu sabah mide bulantısı ve afedersiniz ishalle uyandım. Geceden beri sol kasığım pıt pıt atıyor, hafif bi ağrıda var.
Umutlandırmak istemem ama ben de afedersiniz bir sabah ishal ile uyandım. Ve de bir kaç gün ara ara alt karında kalp atışı gibi atmalar oluyordu. Bebek var galiba diye takılmıştım hatta eşime. Tabi gaz sancısı vs. de olabilir. 1 gününüz kaldı sanırım. Bence test varsa bugün bir deneyin :)

Testim 1 tane var, onu da adet gecikmesi olursa ozaman kullanırım diye sakladım. Bakalım, inşallah vardır bende artık ciddi ciddi çok istemeye başladım inşallah Rabbim nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…