Inşallah binay gizel haberler alırsın canim bende film vs klomen sorcam doktora eğer bu ay da sonuc alamazsam yumurtalara bakalim ne durumdaEvet canım hap, yumurta takibi de yaptık, iyi gelişmiş çatlar iğne yapmayalım dedi, ilişki takvimi önerdi ama maalesef iki tanesi kistleşmiş. O yüzden bir ay ara verdi Klomene
Aaa çok teşekkür ederim çatladığı an bitiyor sanıyordumÇatladıktan sonra 24 saat döllenme için uygun oluyor sonra vucut eritiyor canım, bu yüzden öncesinde ve sonrasında ilişki olması şansı arttırıyor. Bu yüzden yumurta ve ovulasyon takibi yapılıyor
Evet canım ama öncesinde ilişkiye girmek daha mantıklı kaçırmamak için çünkü spermler 3 gün yaşayabiliyor, orada hazır ve nazır beklemeleri daha iyiAaa çok teşekkür ederim çatladığı an bitiyor sanıyordumbirde takvimim uygulamasında yumurtlama gösteriyor ya o günün ya öncesi ya sonrası uzayan şeffaf akıntım oluyor uygulamayla hemen hemen tutuyor. Uygulamada yumurtlama günü diye belirtilen aslında çatlama mı oluyor? İsimlere aşina değilim de hala
İnşallah canım hepimizInşallah binay gizel haberler alırsın canim bende film vs klomen sorcam doktora eğer bu ay da sonuc alamazsam yumurtalara bakalim ne durumda
Canım ben de beklemedeyim geçmiyoooooorKizlar bu 12 gün nasıl geçecek ya.
En zoru o canim ya inşallah pozitif görürsün.Kizlar bu 12 gün nasıl geçecek ya.
İnşallah ve hep beraberEn zoru o canim ya inşallah pozitif görürsün.
Vallahi geçmiyor ya bu sefer sonu güzel gelse bari canımCanım ben de beklemedeyim geçmiyoooooor
Amin inşallah canim benimVallahi geçmiyor ya bu sefer sonu güzel gelse bari canım
Hiç korkma kuzum ben çok alttan muayene oldum her seferinde kendimi ne kadar çok sıktıysam o kadar zorlandım kendini rahat bırakırsan 0 acı . Zaten doktorlarda anlayışlıÇataldan çok korkuyorum ya ama bi gün mecburi yatıcam orayabazen ilişkiye girince de kendimi kasıyorum ozaman bile korkuyorum biraz fobim var benim vajina dar gibi ilişki başlarken acıma oluyo sanirim çocuk mevzusu etkiliyor ilk başlarda stres yapmazdım hic
Çatladıktan sonra t çizgisinin c den daha açık renkte olması gerekiyor tamamen silinmesine gerek yokKizlar, çatlama olması için t pik halinden azcik açılması mi gerekiyor yoksa tamamen minsikinmesi gerekiyor sizce catladiktan sonra 24 saat süresi var deniyor ya o açıdan geç kalmak istemiyorum. Pik olan akşam saat 6 diğeri gece 2 de.
Rahime çok yakın değil tabiki canım göbek deliği olan kısım sabunla falan yerine getirdi kadın ve ben mide bulantısı ağrı yüzünden yemek yiyemiyordum onu yaptılar sonra toparlamaya başladım. Rahim filmi hiç çekinmedim ve bu ay da gebelik olmazsa gideceğim film cektirecegimGöbek derken rahim bölgesine mi müdahale ettiler? Ben hiç böyle şeylere inanmazdım ama bende de rahim düşüklüğü varmış ve ben 2 kez rahim filmi çektirdim ameliyat oldum hiçbir dr böyle bi şey söylemedi. Bi an gaza gelip düzeltmesine izin verdim acayip ağrılı oldu sizinki de böyle bir müdahale miydi?
Akıntım ile yumurtlamanın bittiğini kontrol edip gün sayıyordum bir kaç aydır. Hesaplarıma göre 10.günde ilk silik çıkmış oldu. Belki de 12.gün olabilir.Hayırlı olsun canım, yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti?
Hadi hayırlısı bugün bi geçsin yarın testte insallah çıkarGünaydın canım kızlarbu sabah mide bulantısı ve afedersiniz ishalle uyandım. Geceden beri sol kasığım pıt pıt atıyor, hafif bi ağrıda var.
İnşallahHadi hayırlısı bugün bi geçsin yarın testte insallah çıkar
Umutlandırmak istemem ama ben de afedersiniz bir sabah ishal ile uyandım. Ve de bir kaç gün ara ara alt karında kalp atışı gibi atmalar oluyordu. Bebek var galiba diye takılmıştım hatta eşime. Tabi gaz sancısı vs. de olabilir. 1 gününüz kaldı sanırım. Bence test varsa bugün bir deneyin :)Günaydın canım kızlarbu sabah mide bulantısı ve afedersiniz ishalle uyandım. Geceden beri sol kasığım pıt pıt atıyor, hafif bi ağrıda var.
Testim 1 tane var, onu da adet gecikmesi olursa ozaman kullanırım diye sakladım. Bakalım, inşallah vardırUmutlandırmak istemem ama ben de afedersiniz bir sabah ishal ile uyandım. Ve de bir kaç gün ara ara alt karında kalp atışı gibi atmalar oluyordu. Bebek var galiba diye takılmıştım hatta eşime. Tabi gaz sancısı vs. de olabilir. 1 gününüz kaldı sanırım. Bence test varsa bugün bir deneyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?