Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada testere dişli aslan pençesini ne kadar süredir kullanıyorsun, çok faydalı olduğu söyleniyor M muhendisannee
Martta takviyelerime başladım. İlk ay gebelik olmadı. Prolaktinim yüksek diye aslan pençesini denemek istedim. Nisanda da adet başlangıcı ile onu kullanmaya başladım 1 ay kadar Ramazan boyunca her gece 1 bardak olarak kullanabildim ben. İnanarak kullandım gerçekten onun faydasının olduğunu düşünüyorum. Düşükten beri 8,9 aydır olmuyordu.

İnşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın kuzum bu ay adet olursam bende bu testere dişliyi kullanıcam. Teşekkür ederim

Canım nasıl yaptın aslan pencesini anlatabilir misin lütfen

hamilelik belirtileri herkeste olsaydı doktorlara gerek kalmazdı. inşallah gebesindir. ama öyle şeylere kafa yorma. insanlar 3 aydan sonra öğreniyor. hiç belirti vermiyor düşün. güzel düşün güzel olsun.

Canım nasıl yaptın aslan pencesini anlatabilir misin lütfen

İftar sahur arası gece 12 gibi 1 bardak içme suyunu kaynattım. (Yemeklerden 2 saat sonra öneriliyordu.)
Kaynayınca altını kısıp dolu dolu bi tatlı kaşığı aslan pençesini içine atıp kısık ateşte 10dkya yakın kaynatmaya devam ettim. Ilıyınca da tükettim.
1 hafta ara verip tekrar 1 ay da yapılabilirmiş. Gebelik oluşmasaydı 1 ay daha yapacaktım ben de. 50grlık bir paket almıştık bu arada. Tamamen bitmedi bile. Deneyin mutlaka, inşallah faydasını görürsünüz siz de.

Teşekkür ederim cnm

Kızlar günaydın.. Yeni hamişleri tebrik ederim Allah sağlıkla ilerletsin inşallah..
Reglim dün bitti.ovulasyon için regl bitimi hemen başlıyor musunuz? Bir kaç gün geçince mi? Karar veremedim. Bugün başlasam mı? Bu ay artık olsun ya. Benim tahlilleri de birşey yok, de normal olur diyor ama anlamadık neden olmuyor Eşimde bugün sperm testi vermeye gitti. İnş bişi yoktur

Bn 12. Gün başlıyorum normalde kaç günde bi regl oluyorsun canım

Benim reglimin bugün 4 günü bitti sayılır ben bı kaç gün geçsin Perşembe basliycam ovulasyon takibine

Testim 1 tane var, onu da adet gecikmesi olursa ozaman kullanırım diye sakladım. Bakalım, inşallah vardır bende artık ciddi ciddi çok istemeye başladım inşallah Rabbim nasip eder
Canım sabret yapma bende artık regl gecikmedikçe yapmayı düşünmüyorum negatif görmek kan görmekten daha kötü yine modum düştü hamile tanıdıklarım yazlık elbislerini giymis cok tatlı olmuslar özenmedim, ağlamadım değil

Kac gun suruyor adetin. Normalde doktorlar 12. Gunden sonra diyor ama ben ama kaciririm diye 10. Gun basliyorum:)

Günaydın canim ben regl 1 sayarsak 9. gun de başlıyorum geçen ay erken yumurtlama olmuştu 12 ve 13 de bu ay yine 10. Gunde bi koyuluklar cikti ama hala tam cift cizgi yok bugün 14. Günüm biraz alerjik iğne ve ilaçlar kullandım belki bu dengesiz yaptı yumurtlamayı

Canım Allah bakıp iç geçirtmesin inşallah bize de nasip olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…