Martta takviyelerime başladım. İlk ay gebelik olmadı. Prolaktinim yüksek diye aslan pençesini denemek istedim. Nisanda da adet başlangıcı ile onu kullanmaya başladım 1 ay kadar Ramazan boyunca her gece 1 bardak olarak kullanabildim ben. İnanarak kullandım gerçekten onun faydasının olduğunu düşünüyorum. Düşükten beri 8,9 aydır olmuyordu.Bu arada testere dişli aslan pençesini ne kadar süredir kullanıyorsun, çok faydalı olduğu söyleniyor M muhendisannee
İnşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın kuzumMartta takviyelerime başladım. İlk ay gebelik olmadı. Prolaktinim yüksek diye aslan pençesini denemek istedim. Nisanda da adet başlangıcı ile onu kullanmaya başladım 1 ay kadar Ramazan boyunca her gece 1 bardak olarak kullanabildim ben. İnanarak kullandım gerçekten onun faydasının olduğunu düşünüyorum. Düşükten beri 8,9 aydır olmuyordu.
Amin, inşallah. Teşekkür ederim. En hayırlı tez vakitte darısı başına inşallah :)İnşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın kuzumbu ay adet olursam bende bu testere dişliyi kullanıcam. Teşekkür ederim
Canım nasıl yaptın aslan pencesini anlatabilir misin lütfenMartta takviyelerime başladım. İlk ay gebelik olmadı. Prolaktinim yüksek diye aslan pençesini denemek istedim. Nisanda da adet başlangıcı ile onu kullanmaya başladım 1 ay kadar Ramazan boyunca her gece 1 bardak olarak kullanabildim ben. İnanarak kullandım gerçekten onun faydasının olduğunu düşünüyorum. Düşükten beri 8,9 aydır olmuyordu.
Acaba gizlenip saklanan sonra ortaya cikan bisiler varmi canim yaaaaGünaydın canım kızlarbu sabah mide bulantısı ve afedersiniz ishalle uyandım. Geceden beri sol kasığım pıt pıt atıyor, hafif bi ağrıda var.
Gozunuz aydin tebrik ederimYusra-61 Listeye ekleyememiştin sanırım ama Dün ve bugün testlerimi yaptım ve pozitif çıktı . Rabbim en hayırlı tez vakitte herkese yaşatsın inşallah
hamilelik belirtileri herkeste olsaydı doktorlara gerek kalmazdı. inşallah gebesindir. ama öyle şeylere kafa yorma. insanlar 3 aydan sonra öğreniyor. hiç belirti vermiyor düşün. güzel düşün güzel olsun.Oooo kaynamış buralar kv muhabbetibenimki sağolsun etliye sütlüye karışmaz herşeye sen bilirsin der, köyden mahsulleri de yollar bir münakaşamız olmadı çok şükür
Kızlar benim moralim çok bozuk elimden tutun, bata 1 hafta kaldı ama yine enn ufak bir belirti dahi yok. Böyle olunca umutsuzluğa kapılıyorum, istiyorum ki kasıklarım ağrısın, memişlerim şişsin uçları acısın dokunamayayımama yokkkk, dünkü tüp muhabbeti etkiledi beni sanırım kesin tüplerim tıkalı demeye başladım
Canım nasıl yaptın aslan pencesini anlatabilir misin lütfen
Teşekkür ederim cnmİftar sahur arası gece 12 gibi 1 bardak içme suyunu kaynattım. (Yemeklerden 2 saat sonra öneriliyordu.)
Kaynayınca altını kısıp dolu dolu bi tatlı kaşığı aslan pençesini içine atıp kısık ateşte 10dkya yakın kaynatmaya devam ettim. Ilıyınca da tükettim.
1 hafta ara verip tekrar 1 ay da yapılabilirmiş. Gebelik oluşmasaydı 1 ay daha yapacaktım ben de. 50grlık bir paket almıştık bu arada. Tamamen bitmedi bile. Deneyin mutlaka, inşallah faydasını görürsünüz siz de.
Bn 12. Gün başlıyorum normalde kaç günde bi regl oluyorsun canımKızlar günaydın.. Yeni hamişleri tebrik ederimAllah sağlıkla ilerletsin inşallah..
Reglim dün bitti.ovulasyon için regl bitimi hemen başlıyor musunuz? Bir kaç gün geçince mi? Karar veremedim. Bugün başlasam mı? Bu ay artık olsun ya. Benim tahlilleri de birşey yok, de normal olur diyor ama anlamadık neden olmuyorEşimde bugün sperm testi vermeye gitti. İnş bişi yoktur
Benim reglimin bugün 4 günü bitti sayılır ben bı kaç gün geçsin Perşembe basliycam ovulasyon takibineKızlar günaydın.. Yeni hamişleri tebrik ederimAllah sağlıkla ilerletsin inşallah..
Reglim dün bitti.ovulasyon için regl bitimi hemen başlıyor musunuz? Bir kaç gün geçince mi? Karar veremedim. Bugün başlasam mı? Bu ay artık olsun ya. Benim tahlilleri de birşey yok, de normal olur diyor ama anlamadık neden olmuyorEşimde bugün sperm testi vermeye gitti. İnş bişi yoktur
Canım sabret yapma bende artık regl gecikmedikçe yapmayı düşünmüyorum negatif görmek kan görmekten daha kötüTestim 1 tane var, onu da adet gecikmesi olursa ozaman kullanırım diye sakladım. Bakalım, inşallah vardırbende artık ciddi ciddi çok istemeye başladım inşallah Rabbim nasip eder
Kac gun suruyor adetin. Normalde doktorlar 12. Gunden sonra diyor ama ben ama kaciririm diye 10. Gun basliyorum:)Kızlar günaydın.. Yeni hamişleri tebrik ederimAllah sağlıkla ilerletsin inşallah..
Valla kızken zaten hep üstten oldum evliyim hala üstten muayene oluyorum anlamadimBende hic ustten muayene olmadimneye gore bunu yapiyorlar acaba @Esrakcshn
Günaydın canim ben regl 1 sayarsak 9. gun de başlıyorum geçen ay erken yumurtlama olmuştu 12 ve 13 de bu ay yine 10. Gunde bi koyuluklar cikti ama hala tam cift cizgi yok bugün 14. GünümKızlar günaydın.. Yeni hamişleri tebrik ederimAllah sağlıkla ilerletsin inşallah..
Canım Allah bakıp iç geçirtmesin inşallah bize de nasip olcakCanım sabret yapma bende artık regl gecikmedikçe yapmayı düşünmüyorum negatif görmek kan görmekten daha kötüyine modum düştü hamile tanıdıklarım yazlık elbislerini giymis cok tatlı olmuslar özenmedim, ağlamadım değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?