- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
İnşallah bian önce hamile kalırsın canım ailenin yerini tutmaz ama en azından uğraş olurÇok şükür ya istanbul ayrı bi şehir ama izmirde güzel keşke ailem yanimda olsa tek eksigim onlar
Amin hep birlikte hamile olalım mutluluk bizimle olsun canimİnşallah bian önce hamile kalırsın canım ailenin yerini tutmaz ama en azından uğraş olur
Ayyy kuzumm benim inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın içinde de biziInşallah bebeğim olurda dünyam değişir canıma can bana arkadaş olur ❤ çok üzüldüm çok ağladım ayrı şehir e geldim ben ailemden uzağım düğüne 2 ay kala eşimin işi değişti maalesef yabancılık çok cekiyorum
Amin inşallahAmin hep birlikte hamile olalım mutluluk bizimle olsun canim
Yarın hastane işim var dahiliye gidecem bakalım.Gecen ay o kasik agrisi ve bel ağrısını 10 günden fazla çektim yastık koydum belime öyle oturdum neden di bilemedim canim ama bu ay hiç birşey yok sabah akintim vardı idrara gittikçe akıntı geliyor ama kasik ağrısı hic yok cozemedim bende bunu testte de çıkmadı yumurtlama hala
Yok gelemedi ki bacım ya bende zorlamadım zaten yarın testime bakacağım ne olacak tek testim kaldı siliniyor mu bakalım. İş yeri uzak birde izin sıkntı işsiz kalmasından iyi gelmemesi oldu olayYüsracım değerlendirme bugün olcakmi dün gelemedi esin dimi
Canım ise girmeyi düşünüyorum zaten ben 15 yıl çalışan insansın diş hekimi asitaniyim şehir değiştirince daha iş bakamadim çocuk olur diye erteledim ama daha ne cocul var ne başka bise en guzeli ise devam edip kafa dagitmak bakalim bi iki ay daha beklicem insallah umutlu haberleri aliriz hep beraber ❤Ayyy kuzumm benim inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın içinde de biziKurslara falan yazıl istersen hem kafan dağılır hem yeni arkadaşların olur alışırsın birazda olsa
Bende gecen ay degerlendiremedim ya gece mesaisi diye bu haftada gecedeydi birde ekstra mesai verdiler gunduzde gelemedi 3 gundir degerlendirmedik bugun gelsinde degerlendirim yumurtlama varmi yokmu anlamadim test silik cizgi ama yumurta akıntısı varYok gelemedi ki bacım ya bende zorlamadım zaten yarın testime bakacağım ne olacak tek testim kaldı siliniyor mu bakalım. İş yeri uzak birde izin sıkntı işsiz kalmasından iyi gelmemesi oldu olaySınavlarımda haftaya hepsi üst üste geldi Allahubana yardım ede
Uç mağdurları olarak sayfayı gunceliyoz kuzum ahahaha kiz film cektirsene ben önümüzdeki aylarda isticem rahîm filmi bakalim devlett3 yada araştırmada yapiyolarsa benimde kafama takıldı sperm muhabbetti çünküOooo kaynamış buralar kv muhabbetibenimki sağolsun etliye sütlüye karışmaz herşeye sen bilirsin der, köyden mahsulleri de yollar bir münakaşamız olmadı çok şükür
Kızlar benim moralim çok bozuk elimden tutun, bata 1 hafta kaldı ama yine enn ufak bir belirti dahi yok. Böyle olunca umutsuzluğa kapılıyorum, istiyorum ki kasıklarım ağrısın, memişlerim şişsin uçları acısın dokunamayayımama yokkkk, dünkü tüp muhabbeti etkiledi beni sanırım kesin tüplerim tıkalı demeye başladım
Akıntıdan bir kaç gün sonra pik oluyor testte. Akıntı da fizyolojik belirti veriyor sen bu geceyi dene canım iyi olur. Testini devam et olacak elbelt benimki de öyle oldu yok gibi ilerledi sonra koyuluk vurdu.Bende gecen ay degerlendiremedim ya gece mesaisi diye bu haftada gecedeydi birde ekstra mesai verdiler gunduzde gelemedi 3 gundir degerlendirmedik bugun gelsinde degerlendirim yumurtlama varmi yokmu anlamadim test silik cizgi ama yumurta akıntısı var
Yok stres yapmaya hiç gerek yok. Benim belirti yaşadığım tek gebeligim boş gebelikti. Bir de belirtilerin çokluğu sağlıklı gebeliğe işaret ediyor diyorlardı. Hiç ilgisi yokmuş. Inşallah Allah korktugunuza uğratmasın. Hamilelik haberleri çoğaldı devran döndü artık bundan sonra peşpeşe gelir inşallahOooo kaynamış buralar kv muhabbetibenimki sağolsun etliye sütlüye karışmaz herşeye sen bilirsin der, köyden mahsulleri de yollar bir münakaşamız olmadı çok şükür
Kızlar benim moralim çok bozuk elimden tutun, bata 1 hafta kaldı ama yine enn ufak bir belirti dahi yok. Böyle olunca umutsuzluğa kapılıyorum, istiyorum ki kasıklarım ağrısın, memişlerim şişsin uçları acısın dokunamayayımama yokkkk, dünkü tüp muhabbeti etkiledi beni sanırım kesin tüplerim tıkalı demeye başladım
Gecen ay ilk ovu testi yaptığımda çatlamada yumurta kivaminda akıntı gelmişti bugün böyle gelince kafam karıştı yarın yine test yapicam bugünü de değerlendirin diyorum canim reglden sonra 2 kere değerlendirdik isleri yoğun beraber olamıyoruz düşün yani sonra cocuk olsun diye uğraşıyoruzAkıntıdan bir kaç gün sonra pik oluyor testte. Akıntı da fizyolojik belirti veriyor sen bu geceyi dene canım iyi olur. Testini devam et olacak elbelt benimki de öyle oldu yok gibi ilerledi sonra koyuluk vurdu.
Doğrudur canım bazen naparsan yap şartlar istediğin gibi olmuyor hayat mücadelesi işte yinede hep sağlık olsun diyoruz. Sen akıntıyı dene kaçırmamış olursun pik de bekle bakalım ne oluyor kesin bşr yerde olacak da zorluyor hep bizleriGecen ay ilk ovu testi yaptığımda çatlamada yumurta kivaminda akıntı gelmişti bugün böyle gelince kafam karıştı yarın yine test yapicam bugünü de değerlendirin diyorum canim reglden sonra 2 kere değerlendirdik isleri yoğun beraber olamıyoruz düşün yani sonra cocuk olsun diye uğraşıyoruz
KorkuyorumUç mağdurları olarak sayfayı gunceliyoz kuzum ahahaha kiz film cektirsene ben önümüzdeki aylarda isticem rahîm filmi bakalim devlett3 yada araştırmada yapiyolarsa benimde kafama takıldı sperm muhabbetti çünkü
Aa bu ne işe yarıyormusKızlar biberiye ve civanperçemi çayını kullanıp etkisini gören oldu mu
Canım bende 1 sene olmayınca öyle düşündüm ama şükür açık çıktıOooo kaynamış buralar kv muhabbetibenimki sağolsun etliye sütlüye karışmaz herşeye sen bilirsin der, köyden mahsulleri de yollar bir münakaşamız olmadı çok şükür
Ya benimde zihnimde böyle 50'li yaşlar belirmişt. 65'den biraz daha hanımcık hareketler beklenir yaYaşi 65 ama çalışmış köy kadını bi bacağı sakat görüntü olarak yaşlı duruyorsurvivor izlerken sen bi gör bizi
Tabi bakalim gelir bizimki birazdanDoğrudur canım bazen naparsan yap şartlar istediğin gibi olmuyor hayat mücadelesi işte yinede hep sağlık olsun diyoruz. Sen akıntıyı dene kaçırmamış olursun pik de bekle bakalım ne oluyor kesin bşr yerde olacak da zorluyor hep bizleridenersen kafan karışmasın ya için denediğin rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?