Amin esracım aminnnTabi bakalim gelir bizimki birazdanAllahım kolaylaştırsın inşallah işimizi gücümüzü canim
Kuzum benim 1 gün kaldı öyle aşırı bir belirtim var diyemem, ufak tefek şeyler. Baze belirt olmadan da olabiliyor ma bi hsg çektirsene sen 1 senedir falan deniyordun yanlış hatırlamıyorsamOooo kaynamış buralar kv muhabbetibenimki sağolsun etliye sütlüye karışmaz herşeye sen bilirsin der, köyden mahsulleri de yollar bir münakaşamız olmadı çok şükür
Kızlar benim moralim çok bozuk elimden tutun, bata 1 hafta kaldı ama yine enn ufak bir belirti dahi yok. Böyle olunca umutsuzluğa kapılıyorum, istiyorum ki kasıklarım ağrısın, memişlerim şişsin uçları acısın dokunamayayımama yokkkk, dünkü tüp muhabbeti etkiledi beni sanırım kesin tüplerim tıkalı demeye başladım
Bende korkuyorum şuan çalışmadığım için dünya para vermektense araştırmada disimi sikayim diyorum. Bu ay bayrama denk geldi yoksa doktora gidecektim ve isticektim film canimKorkuyorum
Bide çok geç saatte denemek performansı düşürebilir, eşin zaten işten yorgun falan geliyor olabilir2. Erken saatlerde değerlendirebilseniz keşke.Tabi bakalim gelir bizimki birazdanAllahım kolaylaştırsın inşallah işimizi gücümüzü canim
Canım bu hafta esim 4-12 vardiyasında sabah aslında yapariz ama 3 gündür birliktelik olmadi akinti da var eğer bisiler varsa kacirmim diyorum birde yarın esim başka bi iş görüşmesine gidicek sabah fırsat olmayabilir.Bide çok geç saatte denemek performansı düşürebilir, eşin zaten işten yorgun falan geliyor olabilir2. Erken saatlerde değerlendirebilseniz keşke.
Vajinal ultrasond hiçbirşey yook canım nasıl girdiğini hiç anlamıyorsun bile, saniyelik. Hatta ben ilk doktora gittiğimde hemşire çamaşırını falan çıkar dedi bende deneyimsizim napacaklarını falan bilmiyorum. Hatta vajinal ultrason ne onu bile bilmiyorum, hemşire birden korkma diyip yerleştirdi hiç anlamadım bile. Ben oraya uzanana kadar karnımdan bakacak sanıyordumBende korkuyorum şuan çalışmadığım için dünya para vermektense araştırmada disimi sikayim diyorum. Bu ay bayrama denk geldi yoksa doktora gidecektim ve isticektim film canimeğer imkanın varsa özelde daha konforlu yerde çektir şuan bizim borcumuz çok fazla bi kac ay beklemektense belki dayanırım devlette diyorum. Birde ben hic alttan muayene olmadım onun korkusu daha çok bende
Anladım canım sorun imkan değil de tamamen hsg korkusu. Hem çekilme hem de anestezi alma ikisi de maalesef aşırı geriyor beniBende korkuyorum şuan çalışmadığım için dünya para vermektense araştırmada disimi sikayim diyorum. Bu ay bayrama denk geldi yoksa doktora gidecektim ve isticektim film canimeğer imkanın varsa özelde daha konforlu yerde çektir şuan bizim borcumuz çok fazla bi kac ay beklemektense belki dayanırım devlette diyorum. Birde ben hic alttan muayene olmadım onun korkusu daha çok bende
Ne okuyorsun yüsrakuşYok gelemedi ki bacım ya bende zorlamadım zaten yarın testime bakacağım ne olacak tek testim kaldı siliniyor mu bakalım. İş yeri uzak birde izin sıkntı işsiz kalmasından iyi gelmemesi oldu olaySınavlarımda haftaya hepsi üst üste geldi Allahubana yardım ede
Çataldan çok korkuyorum ya ama bi gün mecburi yatıcam orayaVajinal ultrasond hiçbirşey yook canım nasıl girdiğini hiç anlamıyorsun bile, saniyelik. Hatta ben ilk doktora gittiğimde hemşire çamaşırını falan çıkar dedi bende deneyimsizim napacaklarını falan bilmiyorum. Hatta vajinal ultrason ne onu bile bilmiyorum, hemşire birden korkma diyip yerleştirdi hiç anlamadım bile. Ben oraya uzanana kadar karnımdan bakacak sanıyordum
Anestezisiz çektirmeyi düşünüyorum ben ama anestezi olursa da hayır dememAnladım canım sorun imkan değil de tamamen hsg korkusu. Hem çekilme hem de anestezi alma ikisi de maalesef aşırı geriyor beniilk doktor sezeryan ameliyat vs geçmişin yoksa hsg önermiyoruz ilk etapta, diğer doktor 3 ay klomen deneriz olmazsa hsg dedi, onu dinleyeceğim sanırım.
Sadece klomen mi iciyon hap dimi o bide iğne olanlar var seninki o değil dimiAnestezisiz çektirmeyi düşünüyorum ben ama anestezi olursa da hayır demembende hic anestezi almadım nasıl duygu acaba bi kere bayılmıştım öyle birşey sanırım
Ben ilk devlet Hastanesi'ne gitmiştim norma uzanarak vajinal ultrason baktı, ikincide özele gitim. Şu klasik koltuk var bacaklarını koyuyorsun yükseğe o şekilde baktı. Bende de ağrı oluyor canım başlarken ama napalım mecburuzÇataldan çok korkuyorum ya ama bi gün mecburi yatıcam orayabazen ilişkiye girince de kendimi kasıyorum ozaman bile korkuyorum biraz fobim var benim vajina dar gibi ilişki başlarken acıma oluyo sanirim çocuk mevzusu etkiliyor ilk başlarda stres yapmazdım hic
Hadi hayırlısı olsun bakalımBenimki 29 mayıs az kaldi
Bakalım bende obur ay gidicem yine alttan bakar belki doktorBen ilk devlet Hastanesi'ne gitmiştim norma uzanarak vajinal ultrason baktı, ikincide özele gitim. Şu klasik koltuk var bacaklarını koyuyorsun yükseğe o şekilde baktı. Bende de ağrı oluyor canım başlarken ama napalım mecburuz
Tıbbı dokumantasyon ve sekreterlik okuyayım da başım göğe ersin dedimNe okuyorsun yüsrakuş
Evet canım hap, yumurta takibi de yaptık, iyi gelişmiş çatlar iğne yapmayalım dedi, ilişki takvimi önerdi ama maalesef iki tanesi kistleşmiş. O yüzden bir ay ara verdi KlomeneSadece klomen mi iciyon hap dimi o bide iğne olanlar var seninki o değil dimiSelizay canim yumurta takibi vs yapıyor mu doktor
Çatladıktan sonra 24 saat döllenme için uygun oluyor sonra vucut eritiyor canım, bu yüzden öncesinde ve sonrasında ilişki olması şansı arttırıyor. Bu yüzden yumurta ve ovulasyon takibi yapılıyorKızlar gülmeyin ama bir sorum varçatlama olduktan sonra ne oluyor? Mesela çatlama oldu diyelim 3 saat sonrasında birliktelik oldu çatladı bitti diye hamilelik olmuyor mu nasıl oluyor bu süreç?
Olsun ya insana bir uğraş oluyorTıbbı dokumantasyon ve sekreterlik okuyayım da başım göğe ersin dedimevlisin sen ne işin var diyorum hep stres bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?