Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum benim 1 gün kaldı öyle aşırı bir belirtim var diyemem, ufak tefek şeyler. Baze belirt olmadan da olabiliyor ma bi hsg çektirsene sen 1 senedir falan deniyordun yanlış hatırlamıyorsam

Bende korkuyorum şuan çalışmadığım için dünya para vermektense araştırmada disimi sikayim diyorum. Bu ay bayrama denk geldi yoksa doktora gidecektim ve isticektim film canim eğer imkanın varsa özelde daha konforlu yerde çektir şuan bizim borcumuz çok fazla bi kac ay beklemektense belki dayanırım devlette diyorum. Birde ben hic alttan muayene olmadım onun korkusu daha çok bende

Tabi bakalim gelir bizimki birazdan Allahım kolaylaştırsın inşallah işimizi gücümüzü canim
Bide çok geç saatte denemek performansı düşürebilir, eşin zaten işten yorgun falan geliyor olabilir2. Erken saatlerde değerlendirebilseniz keşke.

Bide çok geç saatte denemek performansı düşürebilir, eşin zaten işten yorgun falan geliyor olabilir2. Erken saatlerde değerlendirebilseniz keşke.
Canım bu hafta esim 4-12 vardiyasında sabah aslında yapariz ama 3 gündür birliktelik olmadi akinti da var eğer bisiler varsa kacirmim diyorum birde yarın esim başka bi iş görüşmesine gidicek sabah fırsat olmayabilir.

Vajinal ultrasond hiçbirşey yook canım nasıl girdiğini hiç anlamıyorsun bile, saniyelik. Hatta ben ilk doktora gittiğimde hemşire çamaşırını falan çıkar dedi bende deneyimsizim napacaklarını falan bilmiyorum. Hatta vajinal ultrason ne onu bile bilmiyorum, hemşire birden korkma diyip yerleştirdi hiç anlamadım bile. Ben oraya uzanana kadar karnımdan bakacak sanıyordum

Selizay akıl vermek gibi olmasın canım ama tüplerinin tıkalı olacağını düşünmüyorum ağır bit şekilde dış gebelik geçirdim buna rağmen tüplerim açık çıktı hem iki tüp birden tıkalı olsa bile çaresi var işlem sırasında açılabiliyor açılmasa da tüp bebek yapılıyor rahim sağlıklı olsun bir yumurta ve bir sperm yeter Allah’ın izniyle olur bence kendini yiyip bitirme hsg hiç zor bir işlem değil

Anladım canım sorun imkan değil de tamamen hsg korkusu. Hem çekilme hem de anestezi alma ikisi de maalesef aşırı geriyor beni ilk doktor sezeryan ameliyat vs geçmişin yoksa hsg önermiyoruz ilk etapta, diğer doktor 3 ay klomen deneriz olmazsa hsg dedi, onu dinleyeceğim sanırım.

Ne okuyorsun yüsrakuş

Çataldan çok korkuyorum ya ama bi gün mecburi yatıcam oraya bazen ilişkiye girince de kendimi kasıyorum ozaman bile korkuyorum biraz fobim var benim vajina dar gibi ilişki başlarken acıma oluyo sanirim çocuk mevzusu etkiliyor ilk başlarda stres yapmazdım hic

Anestezisiz çektirmeyi düşünüyorum ben ama anestezi olursa da hayır demem bende hic anestezi almadım nasıl duygu acaba bi kere bayılmıştım öyle birşey sanırım

Anestezisiz çektirmeyi düşünüyorum ben ama anestezi olursa da hayır demem bende hic anestezi almadım nasıl duygu acaba bi kere bayılmıştım öyle birşey sanırım
Sadece klomen mi iciyon hap dimi o bide iğne olanlar var seninki o değil dimi Selizay canim yumurta takibi vs yapıyor mu doktor

Ben ilk devlet Hastanesi'ne gitmiştim norma uzanarak vajinal ultrason baktı, ikincide özele gitim. Şu klasik koltuk var bacaklarını koyuyorsun yükseğe o şekilde baktı. Bende de ağrı oluyor canım başlarken ama napalım mecburuz

Bakalım bende obur ay gidicem yine alttan bakar belki doktor

Kızlar gülmeyin ama bir sorum var çatlama olduktan sonra ne oluyor? Mesela çatlama oldu diyelim 3 saat sonrasında birliktelik oldu çatladı bitti diye hamilelik olmuyor mu nasıl oluyor bu süreç?

Sadece klomen mi iciyon hap dimi o bide iğne olanlar var seninki o değil dimi Selizay canim yumurta takibi vs yapıyor mu doktor
Evet canım hap, yumurta takibi de yaptık, iyi gelişmiş çatlar iğne yapmayalım dedi, ilişki takvimi önerdi ama maalesef iki tanesi kistleşmiş. O yüzden bir ay ara verdi Klomene

Kızlar gülmeyin ama bir sorum var çatlama olduktan sonra ne oluyor? Mesela çatlama oldu diyelim 3 saat sonrasında birliktelik oldu çatladı bitti diye hamilelik olmuyor mu nasıl oluyor bu süreç?
Çatladıktan sonra 24 saat döllenme için uygun oluyor sonra vucut eritiyor canım, bu yüzden öncesinde ve sonrasında ilişki olması şansı arttırıyor. Bu yüzden yumurta ve ovulasyon takibi yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…