Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hiç öylee regl tribi, siniri olmaz ya. Bence ben şuanda bat günlerimde olduğum için acaba var mı yok mu stresini yaşıyorum.
Bende yumurta çatladıktan bata kadar ölüyorum ama adet olunca bi rahatlama geliyo zaten yumurtladın mı çatladı mı derken zaman geçiyo

Tortularım oldu 16.Mayıs ilk akıntıyı görünce yumurtlama sandım ya o birkaç gün sürdü. Arada oluyor ovulasyon yapıyorm ya oradan biliyorm tortu yumrtlama günleri arasında oluyor sonra kayıp oluyor. Bence yinede değerlendirmeni yapsaydın yaa yaa seninle biz hamile kalacağız ya da bunlar soru işareti olarak kalacak bizde. Bardağa koyduğum idrarda görürdüm ama bugün dün önceki gün testlerimi yaparken yoktu gitmişti görmedim.

Şuan vajinamda batmalar başladı bıçak batar gibi Sabah en iyisi test yapıp sonucu göreyim ve bu belirsizlikten kurtulayım. Bugün yumurtlamanın 14.günü olacak, çıkar heralde

Ne çektiler bizden beee belkide sırf çenemizden kurtulmak için çocuk istiyolardır
Allah hak eden her aileye çocuk versin bizlere öyle gelir ama içlerinden ne geçer demezler baba olmayı hepsi ister. Hakkını vermek herkese nasip olmaz. İnşallah bizler de hakkını verenlerden oluruz

Ay tüp bebek başlığında biri özellikle 1 çocuk istiyorum ona göre embriyo yerleştirin demiş doktoruda belki tutmaz diye 2 tane yerleştirmiş ilk hafta ikiz tuttuğunu öğrenince deliye dönmüş 1 hafta sonrada öğrenmiş ki üçüz tutmuş doktora dava açıcam falan yazıyodu ayy özellikle 1 tane olsun derken üçüz olması

Allah yardımcısı olsun ne diyim ki

Tortuyu bugün gördüm de zaten yumurtlamaysa değerlendirme oldu ben artık belirti söylemicem aynıyız zaten bide saçma sapan belirtiler değil bildiğin psikolojik olmayan ham gebelik belirtileri var yani tortuyu psikolojik nasıl yapalım bencede ya hamilelik var bizde yada sağlam bir doktor bulup araştırmaya falan gitmemiz lazım durduk yere olmamalı var mı burda tortu görüp hamile kalan acaba doktor bugün gebelik için regl geçmesi lazım diyor bilmiyorum sanki dedim ben enfeksiyon için geldim zaten

Ben netten baktım çok şey dedi eledim onların olamadığına eminim dediğim tahminimce doğru gebelik kısmını köşeye koydum onu da diyorda. En dikkatimi çeken bu bende hep bu yumrtlama zamanı oluyor genelleme ovulasyon yaptığım için denk geldm. Ne diyor bereketli dönem diyor yazı şu şekilde "İdrardaki beyaz tortular genellikle uterus tarafından üretilen mukustan gelir. Bu durum doğal olarak fertil dönemdeki (yumurtlama) kadınlarda görülür. Doğurganlık döneminde, yumurta sperm tarafından döllenecek yumurtalıktan fallop tüpüne salınır ve uterus daha fazla mukus üretir." al sana bilgi :)))

Sonucu paylaşırmsnz bnde gitmeyi planlıyorum
Merhabalar, cuma günü işlem oldu. Çok şükür kapalı olan sağ tüpüm açıldı, sol tüpümden operasyonluydum dış gebelik geçirmiştim. Oda açık dendi ama tabi dış gebelikten dolayı ne kadar zarar gördü ne kadar işlev görür bilmiyorum. İyiki gitmişim gerçekten çok mutluyum sağ tüpüm İçin. İnşallah kısa zamanda da gebelik olur.

Evet bende de aşırı karın ağrısı gaz ishal vardı. hamileydim

işte insanoğlu çok nankör. allah ona öyle nasip etmiş. dava açmak nedir ya herkes kaderini yaşar

İnşallah Bnde çok sevindim bana da umut oldu tez zamanda hayalinize kavuşursunuz inşallah karaca3443 de gidicek o da görsün

İnşallah Bnde çok sevindim bana da umut oldu tez zamanda hayalinize kavuşursunuz inşallah karaca3443 de gidicek o da görsün
Çok sevindim yurtdışından gelmiş arkadaş sanırım bunun için. O kadar emeğe değmesi ne güzel. Ben de böyle okudukça umutlanıyorum. Sol kesin açık sağa bakıcaz demişti cevat hoca. Umarım böyle güzel haberler alırım ben de Haziran adetimi iple çekiyorum. Cevat hocaya kavuşmak için sabırsızım

Çok sevindim sizin için Tüpü açmak için selektif salpingografi mi yapıldı peki?

Evet ya inşallah canım Bnde eşimi ikna edersem gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…