Canım ben bugün vericem kan. Sonucu haber ederm hakkmzda hayırlısı inş. Artış iyi göründü bana da.

Pozitif görenlere belirti soranlar olmuş. Bir de belirti olmaz diyen de olmuş. :) Bu kişiden kişiye değişir. Benim suan şiddetli kasık kramplarım var sağ kasıkta. Lekelenme yaşamadım. Aşırı su içme isteğim var. İdrara da inanılmaz skışıyorm haliyle devamlı wcdeyim. Aynı adet sancısı gibi sancılar yaşıyorum ama kısa süreli. Her an adet olacakmş gibi oluyor. Bir de bu sağ kasıktaki ağrı bugün sağ dizime kadar vurdu. Zonkluyorum artık iyice. Oskopar iğne vurdum bu akşam göbekten, ondan mıdır bilmem. En başından beri en büyük belirtim ise habire uyuyorum ne gücüm var ne gözlerimi açabiliyorum. Gören herkes hasta mısın diyor. Baygın baygın baktıgımı söyleyenler ıykusuz mısın diyenler ws. Anlayan teyzeler de var tabi. Normalde hiperaktif enerji dolu biriyimdir gece geç yatarm sabah erken işime kalkarım bana mısın demem. Ama şuan dayancak gücüm kalmadı hiçbişiye. Hayatımda hiç bu kadar güçsüz ve uykusuz hissetmwmiştm kendimi. Önceki gebeliklerimde göğüslerm çok erken ve şiddetli hissettirmişti üstünw yatmayı bırakın, tshirtüm değince bile çok ağrırdı uçlar. Bu gebelikte ise meme hissiyatı daha geç ve rahatsız etmeyecek kadar az geldi. Uçlarnda şiddetli ağrı yok. Demek ki geeçekten de her gebelikte ve bebekten bebeğe hissiyat farkediyor olayı da doğruymuş dedim arrtkk. umarm yardımcı olabilmişimdir

Ama şunu unutmayn; heekesin belirtisi ve hatta her gebelikte kendi belirtiniz bile farklıdır. Bu 5. Gebeliğim. Diğerleri olumsuzdu. Herşeyn hayırlısı ne diyim… inş birgün kucagmıZa alırız.