Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mayıs 2022 de tüp bebek yapacak olanlar toplanalım![]()
Hadi hayırlısı olsun bakalım güzel haberler olur inşallah nerede yaptiriyorsunuz ilk denemeniz mi ?Merhababen de yeni başladım tedaviye.. yarın 5.günüm ve kontrolüm var
![]()
Hayırlı olsun canım bende regli bekliyorum benimde 1 hafta kaldı basa baş gideceğiz sanırım seninleSanırım bende bu ay sürece başlayacağım regle bir hafta kaldı siz nerde yaptıracaksınız özelde mi devlette mi
Evet ilk denemem.. istanbuldayım, doktorumun özel muayenahanesi var, opuntransfer işlemlerini de acıbadem yada ota hinemed de yapıyor.Hadi hayırlısı olsun bakalım güzel haberler olur inşallah nerede yaptiriyorsunuz ilk denemeniz mi ?
Çok az kalmış, güzel haberler alalım inşallahTransferimin 5.gunu pazar günü kan testi vereceğimheyecanlı bir bekleyiş
![]()
Hepimiz inşallah güzel sonuçlar alalimÇok az kalmış, güzel haberler alalım inşallahneler yaşadınız bu süreçte?
Ayy gün geçer mi bize bile geçmiyorHepimiz inşallah güzel sonuçlar alalimgercekten gecmiyor günler sürekli kendimi dinliyorum ama buda doğru değil çünkü kendimi dinlediğimde psikolojik olarak etkileniyorum ister istemez. Transferden sonra ilk Gün yattım, ertesi gün evinde icinde tempomu düşürerek ağır isler yapmadan normal hayatıma geri dönmeye başladım. Ilaclardan dolayı inanılmaz bir şişkinlik mevcut ve asla doymuyorum sürekli açım
bugünde bitti şükür 1 gün daha azaldi
![]()
Yazıyorsun bçyle ama dile kolay değil mi.. ne çok şey atlatmışsın.. inşallah bir kaç güne müjdeli haber de verirsin bize hep beraber seviniriz14 toplandi 5. Gune 6 kaldı 2 tane transfer edildi diger 4 u 2 serli donduruldu :) matematik.problemi gibi gercektenay devam ediyor ignemin sonuncusunu pazar gunu oldum ama corasprin,progestan,estrofem,prednol,duphaston kullanıyorum
Evet psikolojik olarak öncesi daha yıpratıcı bence de, hep bir umıt var çünkü.. tedavi başladıktan sonra farklı bir rahatlama geliyormuş.. teslim olma gibi.. hepimiz için en hayırlı ve en sağlıklısı olsunsürecin fiziksel kısmından cok psikolojik kısmı daha zor. Bu asamaya gelene kdr her regl öncesi acaba bu ay olur mu diye beklemek,transfere gideceğim güne kadar hep acaba mi dedim bu kdr ilac kullandım belki rahim kalinlastigi icin bi şans bi ümit. Iste standart hepimiz aynı seyleri düşündük yaşadık icimizden gecirdik eminim..Ama ne yapalım bizimkide böyle olması gerekiyormus böyle oluyor tek duam var kendim icin esim icin ailemiz icin en hayırlısı nasılsa öylesi olsun ve hepimiz icin tabi ki![]()
Transferimin 5.gunu pazar günü kan testi vereceğimheyecanlı bir bekleyiş
![]()
Hayırlı olsun canım bende regli bekliyorum benimde 1 hafta kaldı basa baş gideceğiz sanırım seninleyarı devlet yari özel üniv. Hastanesi benim sizin hangi hastane ilk denemeniz mi ? Herkesin gönlünün muradını versin Rabbim tez vakitte ☘☘