Aşılama Mayıs 2022 de tüp bebek

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Maşallaaah çok tebrik ederim çoook kaçıncı gün test yaptın canımcım? Sonuç kaç çıktı
Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına. Transfer gününden sonraki 12. Gün test yaptım. Hiç öncesinde test yapmadım moralimi bozmak istemedim. Değerim 620 çıktı ikiz olabilir dedi doktorum. Cuma günü yine kan vereceğim

Ayyy cok iyi yapmışsın sabretmekle.. darısı bizlerin başına artarak çoğalsın değerleri büyüsün bebişler inşallah

Ayyy cok iyi yapmışsın sabretmekle.. darısı bizlerin başına artarak çoğalsın değerleri büyüsün bebişler inşallah
Amin canım rabbim sana da nasip etsin ben 2 yıl uğraştım sayısız operasyon sayısız iğne ilaç vs. Allah sana ve dileyen herkese sağlıkla nasip etsin

Hanımlar herkese selamlar. Ben bugün pozitifi gördüm şükürler olsun tarifsiz bir his. Allahım sizlere de nasip etsin
Hayırlı olsunn, çok tebrik ederim Sağlıkla kucağına alırsın inşallah Benim de doktorum Ümit Hoca, inşallah biz de güzel sonuçlar alırız

Hayırlı olsunn, çok tebrik ederim Sağlıkla kucağına alırsın inşallah Benim de doktorum Ümit Hoca, inşallah biz de güzel sonuçlar alırız
Sağ ol inşallah o günleri de görürüz. Ümit Hocam için ne desem az o kadar titiz yaklaştı ki her ayrıntıyı tek tek değerlendirdi. Sizin transferiniz ne zaman oldu. İnşallah Allah size de nasip eder.

Transferim ertelenmedi canım bu ay adetle tedaviye başladık şuan gonalf 300 iğne vuruyorum yarın yine kontrol var cuma günü kontrole gittiğimde 8 yumurta vardı 7 mm boyutunda bakalım yarın ne durumdalar
Allah herşeyi gönlünüze göre versin
6 haziranda transferim var benimde
Korku heycan panik birbirine grdi

12.gün kan sonucum 620 doktorum ikiz olabilir dedi cuma yine yapacağım değere bakacağız artık hayırlısı Allahtan
Heycanlımisiniz ben heycnlandim şuan sizin adiniza yumurta toplamadan kc gün snra transfrnz oldu sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…