Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına. Transfer gününden sonraki 12. Gün test yaptım. Hiç öncesinde test yapmadım moralimi bozmak istemedim. Değerim 620 çıktı ikiz olabilir dedi doktorum. Cuma günü yine kan vereceğimMaşallaaahçok tebrik ederim çoook kaçıncı gün test yaptın canımcım? Sonuç kaç çıktı
Ayyy cok iyi yapmışsın sabretmekle.. darısı bizlerin başınaÇok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına. Transfer gününden sonraki 12. Gün test yaptım. Hiç öncesinde test yapmadım moralimi bozmak istemedim. Değerim 620 çıktı ikiz olabilir dedi doktorum. Cuma günü yine kan vereceğim
Amin canım rabbim sana da nasip etsinAyyy cok iyi yapmışsın sabretmekle.. darısı bizlerin başınaartarak çoğalsın değerleri büyüsün bebişler inşallah
Hayırlı olsun canım çok tebrik ederimHanımlar herkese selamlar. Ben bugün pozitifi gördüm şükürler olsuntarifsiz bir his. Allahım sizlere de nasip etsin
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım çok tebrik ederim❤
AminnnnAmin canım rabbim sana da nasip etsinben 2 yıl uğraştım sayısız operasyon sayısız iğne ilaç vs. Allah sana ve dileyen herkese sağlıkla nasip etsin
Az önce yapıldı prp beklediğimden kolay oldu hatta transferden bile kolaydi diyebilirimrahat olun kasmayın kendinizi
Hayırlı olsunn, çok tebrik ederimHanımlar herkese selamlar. Ben bugün pozitifi gördüm şükürler olsuntarifsiz bir his. Allahım sizlere de nasip etsin
İnş canım inşAz önce yapıldı prp beklediğimden kolay oldu hatta transferden bile kolaydi diyebilirimbu çarşamba da transfer olacak insallah hayırlısıyla atlatırız bu süreci de
Sağ ol inşallah o günleri de görürüz. Ümit Hocam için ne desem az o kadar titiz yaklaştı ki her ayrıntıyı tek tek değerlendirdi. Sizin transferiniz ne zaman oldu. İnşallah Allah size de nasip eder.Hayırlı olsunn, çok tebrik ederimSağlıkla kucağına alırsın inşallah Benim de doktorum Ümit Hoca, inşallah biz de güzel sonuçlar alırız
Çok teşekkür ederimHiç endişe edip kendinizi strese sokmayın olacağı varsa oluyor zaten dua edelim bekleyelim
Gözünüz aydın. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.Hanımlar herkese selamlar. Ben bugün pozitifi gördüm şükürler olsuntarifsiz bir his. Allahım sizlere de nasip etsin
Allah herşeyi gönlünüze göre versinTransferim ertelenmedi canım bu ay adetle tedaviye başladık şuan gonalf 300 iğne vuruyorum yarın yine kontrol var cuma günü kontrole gittiğimde 8 yumurta vardı 7 mm boyutunda bakalım yarın ne durumdalar
4 denemenizide aynı merkezdemi yaptınızHiç endişe edip kendinizi strese sokmayın olacağı varsa oluyor zaten dua edelim bekleyelim
Yaa çok sevindm kç embryo transfr edilmstiGözünüz aydın. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.
Çok teşekkür ederimGözünüz aydın. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.
Bana soruyorsanız eğer 2 embriyo transfer edildiYaa çok sevindm kç embryo transfr edilmsti
İnşallahbende bekleyen herkeste pozitifi görsün inşallah
Evet size sordum fakat size cevap verenin altina gtti yorumum.Bana soruyorsanız eğer 2 embriyo transfer edildi
12.gün kan sonucum 620 doktorum ikiz olabilir dedi cuma yine yapacağım değere bakacağız artık hayırlısı AllahtanEvet size sordum fakat size cevap verenin altina gtti yorumum.
Tek gebelikmi ikiz gebelikmi bizi haberdar et lütfn
Heycanlımisiniz ben heycnlandim şuan sizin adiniza yumurta toplamadan kc gün snra transfrnz oldu sizin12.gün kan sonucum 620 doktorum ikiz olabilir dedi cuma yine yapacağım değere bakacağız artık hayırlısı Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?