Aşılama Mayıs 2022 de tüp bebek

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mayıs 2022 de tüp bebek yapacak olanlar toplanalım
İlk tedavimizden itibaren Centrum klinikte Emre Hocamla uzuuuun zorluklarla dolu ümitle emekle azimle yılmadan ilerlediğimiz bu yolda en büyük desteği ilgiyi biz Emre hocamdan hissettik.
Ben artık bitti olmuyor dediğimde pes ettiğimde başarısız sonuçlarda Emre hocam bana inanmam gerektiğini ve asla ama asla ümidimi kaybetmemem gerektiğini bana ısrarla hatırlattı...
Şimdi çok güzel bi sonuç aldık hayırlısıyla ikizlerimizi bekliyoruz biz vazgeçmedik sizde vazgecmeyin sevincimizi mutluluğumuzu anlatmak mümkün değil kelimeler kifayetsiz fakat değinmem gereken en önemli konu ekibin profesyönelliği hastaya güven vermesi hemşirelerin güler yüzle samimiyetle bi dost havasında yaklaşması ve her an telefonun ucunda herşey için hazırda bekliyor olmaları laboratuvarın büyük bir uyumla ve özveriyle çalışması herşey tek kelimeyle mükemmeldi...
İnsanlara tek diyeceğim burada Emre hocama ve Centrum Kliniğe sonuna kadar güvenin ve asla pes etmeyin inatla ilerleyin yolun sonu ışıkla yolun sonu umutla ve yolun sonu minicik atan kalplerle minik mucizelerle son buluyor

Çok teşekkür ederim hamile misiniz bilmiyorum ama değilseniz darısı başınıza
Rica ederim canım. Değilim bende tedavideyim iğnelere son gaz devam ama artık göbeğinde yer kalmadı hergun nereye vursam diye dusunuyorum artık çok ağrıyor ve kanıyor iğne yerleri . Hayırlısı olsun inşallah Rabbim isteyen herkese versin tez vakitte

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhhatle büyütün Insalalh

Transfer gününü saymazsak 3.gün izmir-irenbe tüp bebek merkezi Haziran 2 öğreneceğim inşallah umarım güzel haberler veririm. Senin ne zamandı transfer?
6 haziran transfer günüm
Çar çbuk transfr olup hamile kaldnz ne güzel.
Sağlıklı bi şekilde bebeklerine kavuş inş

Ben 1 kez grdm çok ağrim olmuştu.
3 kez hc ara vermeden dinlenmden mi girdiniz
Ver her opu öncesi iğnemi vuruldunuz.
Çok emek sarfetmişsiniz
Ben tedaviye başlayalı 14 ay oldu. Arka arkaya opu olmadım. Aralarda hep 2 3 ay vardı. Bir de hepsi anestezi altında yapıldı ağrı falan olmadı o yüzden. Opular öncesinde evet ilaç ve iğne kullandım. Tüp bebek kişiye göre çok değişkenlik gösteren bir süreç ben transfer için uzun süre bekledim ama sonu güzel oldu. İnşallah böyle devam eder

Menopurdan memnundum rahatsz etmedi beni şimdi menopur bulamadım merofert kullanıyorum yerine. Kalçadan değil onuda göbekten yapıyorum toplamda 3 iğne vuruyorum göbekten.

Menopurdan memnundum rahatsz etmedi beni şimdi menopur bulamadım merofert kullanıyorum yerine. Kalçadan değil onuda göbekten yapıyorum toplamda 3 iğne vuruyorum göbekten.
Canım bende dün akşam 2. ciyi göbekten vurdum ama aşırı kasık ağrım ve bel ağrım var hangi iğneden oluyor bilmiyorum bu akşam tekrar kontrolüm var bakalım ne olmuş

Merhabalar, allahin izniyle ben bugün transferimi oldum 2 tane 5AA kalite embriyo verildişimdi hastanedeyim 4-5 saat kadar yatırıp taburcu edecekler
İnşallah hyırlı güzel sonuçlar alırsın canım yaş kaçtı acaba bana da çift embriyo transferi yaparlarmı diye soruyorum

İnşallah hyırlı güzel sonuçlar alırsın canım yaş kaçtı acaba bana da çift embriyo transferi yaparlarmı diye soruyorum
Sağol canim insallah benim yaş 35 bu 4.denemem ilk 2 deneme tek yapıldı olmayınca ikidir çift embriyo ile transfer ediliyor

Sağol canim insallah benim yaş 35 bu 4.denemem ilk 2 deneme tek yapıldı olmayınca ikidir çift embriyo ile transfer ediliyor
Canım inşallah hayırlı olumlu haberler alırsın ve umarım benimde herşey yolunda gider ve kucaklarımızda olur bebişlerimiz hayırlısı ile

Hanımlar merhaba. Bugünkü kan sonucum 1287. Pazartesi 620ydi. Sanırım her şey yolunda. Bir şey sormak istiyorum daha önce deneyimleyen ya da etrafında olan varsa belki biliyordur. Sizce bu değer ikiz olduğunu gösterir mi. Transferden sonra 14. Gün bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…