Hormon ilaçları göğsümde kitle olmuştur şu benim genel ceraaha yönlendirdi doktorum Ultrasyona girecem maalesef bu haplardan dolayı sizlerde dikkat edinHayır ama sersemlik hali çok fazla sürekli uyku modunda olup uyuyamama ve evet gerginlik ne kadar daha devam ederim kullanmaya bilmiyorum ama dengem bozuldu bu sekilde
Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz ve rahim kalınlaşması için kullandınız değil miHormon ilaçları göğsümde kitle olmuştur şu benim genel ceraaha yönlendirdi doktorum Ultrasyona girecem maalesef bu haplardan dolayı sizlerde dikkat edin
Aminnn inşallah, rabbim emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde versin hayırlı haberlerimizi buradan yazmayı da nasip etsin inşallah canımmİnşallah süper bi doğum günü hediyesi olur senin içinbende senden bu gün önce transfer oldum
Sulu ultrason nedir ilk kez duydumBen hala hasta olmadım heralde 1-2 saate başlar. Poliplere bakalım adetin 2. Günü sulu ultrasona gel demişlerdi rahim filmi gibi bişey akşam oldu hala adet olmadım eğer başlarsa yarın sabah 9da gitsem çok mu erken olur ki çünkü yarın cuma araya haftasonu girecek
Hsg çekiceğiz dedi daha doğrusu biz sulu ultrason kullanıyoruz dedi. Benim anladığım rahim filmi yöntem farklı sanırım. Adetin 2. Günü şart mı acaba 1. Günü gitsemSulu ultrason nedir ilk kez duydum
Bilmiyorum ki genelede testler vs 2,3ve 4.gunler yapılıyor iki dedilerse 2.gun gitmek gerek vardır illa ki bildikleriHsg çekiceğiz dedi daha doğrusu biz sulu ultrason kullanıyoruz dedi. Benim anladığım rahim filmi yöntem farklı sanırım. Adetin 2. Günü şart mı acaba 1. Günü gitsem
Ben son 1 yıldır kürtaj olduktan sonra rahimde sıvı birikmesinden dolayı başladım ondan sonra tüp bebek için başladım ilki başarısız oldu ardına 2. Tüp bebek için derken çok fazla kullandım.evet rahimm kalınlaşması sıkıntısı yaşıyorum normal dozajından fazla kullandım maalesef ilk tüp bebekte günde 4 tane içiyordum şimdi günde 3 tane siz kaçtane içiyorsunuzNe kadar zamandır kullanıyorsunuz ve rahim kalınlaşması için kullandınız değil mi
Günde iki tane kullanıyorum 22gundur rahim kalınlaşması için transfer hazırlık ama öncesinde üniv Hastanesi'nde tedaviye başlamıştım tüp bebek için cyclo progynova kullandım 3kutu o estrofem den çok çok daha berbattıBen son 1 yıldır kürtaj olduktan sonra rahimde sıvı birikmesinden dolayı başladım ondan sonra tüp bebek için başladım ilki başarısız oldu ardına 2. Tüp bebek için derken çok fazla kullandım.evet rahimm kalınlaşması sıkıntısı yaşıyorum normal dozajından fazla kullandım maalesef ilk tüp bebekte günde 4 tane içiyordum şimdi günde 3 tane siz kaçtane içiyorsunuz
Evet çok kötü bende kullanmıştım oda şişirdi beni ve midemi mahvettmişti.bukadar içtiğimize değecek haberle nasip olsun hepimize çok yıpratıcı bir süreçGünde iki tane kullanıyorum 22gundur rahim kalınlaşması için transfer hazırlık ama öncesinde üniv Hastanesi'nde tedaviye başlamıştım tüp bebek için cyclo progynova kullandım 3kutu o estrofem den çok çok daha berbattı
Günde iki tane kullanıyorum 22gundur rahim kalınlaşması için transfer hazırlık ama öncesinde üniv Hastanesi'nde tedaviye başlamıştım tüp bebek için cyclo progynova kullandım 3kutu o estrofem den çok çok daha berbattı
Progesteron kullanıyormusnGünde iki tane kullanıyorum 22gundur rahim kalınlaşması için transfer hazırlık ama öncesinde üniv Hastanesi'nde tedaviye başlamıştım tüp bebek için cyclo progynova kullandım 3kutu o estrofem den çok çok daha berbattı
İki ayda 7kilo aldım cyclo progynova dolayısıyla ve maalesef boşu boşuna kullanmışım o dönem inşallah çektiğimiz bunca şeyin ödülü sağlıklı evlatlar olur progesteron kullanmadım bu hafta ignelere başlanacak sonrasında opu sizde süreç nedirEvet çok kötü bende kullanmıştım oda şişirdi beni ve midemi mahvettmişti.bukadar içtiğimize değecek haberle nasip olsun hepimize çok yıpratıcı bir süreç
Bende fitil kullanıyorum yatiyorum transferden beri. Arada kalkıyorum yürüyorumEstrofem ve Progesteron verdiği gerginlik dışında herşey normal bir değişiklik yok gözle görülür sizlerde varmı bir değişklik
Amiinn inşallah canımAminnn inşallah, rabbim emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde versin hayırlı haberlerimizi buradan yazmayı da nasip etsin inşallah canımm
Çok şükür bir yaramazlık yok tuvaletten tuvalete kalkıyorum 3 gün yat demişlerdi insan yatmaktan sıkılıyor tam kalkıcam eşim yat yat diye başlıyor :)) sende nasıl gidiyor bide hangi ilaçları kullanıyorsun aynı mı acaba kullandıklarımızAmiinn inşallah canımsende nasıl geçiyor
Belirti için kendimi dinliyorum ama yok bişi. 3.gün embriyosu için en erken ne zaman test yapmalıyım kiNasıl geçiyor sürecin
Kafana çok takma stres yapma canım transferin ne zaman olmuştu 3. Gün embriyosu 11-12 gün sonra test yapılıyor diye biliyorumBelirti için kendimi dinliyorum ama yok bişi. 3.gün embriyosu için en erken ne zaman test yapmalıyım ki
Benim eşim de öyle yinede arada kalkıyorum. Bugün belden aşağısı sızlıyor adet ağrısı gibiÇok şükür bir yaramazlık yok tuvaletten tuvalete kalkıyorum 3 gün yat demişlerdi insan yatmaktan sıkılıyor tam kalkıcam eşim yat yat diye başlıyor :)) sende nasıl gidiyor bide hangi ilaçları kullanıyorsun aynı mı acaba kullandıklarımız
H Hayirlisiylaa dediğin gibi 3. gün 11-12. gün 5. gün daha erken tutunuyor diye biliyorum. Ben erken test yapmaktan korkuyorum çünkü sonradan insan kendisi saliyor 9.-10. günü filan beklemeyi düşünüyorum inşallahBelirti için kendimi dinliyorum ama yok bişi. 3.gün embriyosu için en erken ne zaman test yapmalıyım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?