Mayıs 2025 de tüp bebek yaptıracak çiçekler toplanın buraya

Hayır ama sersemlik hali çok fazla sürekli uyku modunda olup uyuyamama ve evet gerginlik ne kadar daha devam ederim kullanmaya bilmiyorum ama dengem bozuldu bu sekilde
Hormon ilaçları göğsümde kitle olmuştur şu benim genel ceraaha yönlendirdi doktorum Ultrasyona girecem maalesef bu haplardan dolayı sizlerde dikkat edin

Ben hala hasta olmadım heralde 1-2 saate başlar. Poliplere bakalım adetin 2. Günü sulu ultrasona gel demişlerdi rahim filmi gibi bişey akşam oldu hala adet olmadım eğer başlarsa yarın sabah 9da gitsem çok mu erken olur ki çünkü yarın cuma araya haftasonu girecek

Ben hala hasta olmadım heralde 1-2 saate başlar. Poliplere bakalım adetin 2. Günü sulu ultrasona gel demişlerdi rahim filmi gibi bişey akşam oldu hala adet olmadım eğer başlarsa yarın sabah 9da gitsem çok mu erken olur ki çünkü yarın cuma araya haftasonu girecek
Sulu ultrason nedir ilk kez duydum

Hsg çekiceğiz dedi daha doğrusu biz sulu ultrason kullanıyoruz dedi. Benim anladığım rahim filmi yöntem farklı sanırım. Adetin 2. Günü şart mı acaba 1. Günü gitsem
Bilmiyorum ki genelede testler vs 2,3ve 4.gunler yapılıyor iki dedilerse 2.gun gitmek gerek vardır illa ki bildikleri

Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz ve rahim kalınlaşması için kullandınız değil mi
Ben son 1 yıldır kürtaj olduktan sonra rahimde sıvı birikmesinden dolayı başladım ondan sonra tüp bebek için başladım ilki başarısız oldu ardına 2. Tüp bebek için derken çok fazla kullandım.evet rahimm kalınlaşması sıkıntısı yaşıyorum normal dozajından fazla kullandım maalesef ilk tüp bebekte günde 4 tane içiyordum şimdi günde 3 tane siz kaçtane içiyorsunuz

Ben son 1 yıldır kürtaj olduktan sonra rahimde sıvı birikmesinden dolayı başladım ondan sonra tüp bebek için başladım ilki başarısız oldu ardına 2. Tüp bebek için derken çok fazla kullandım.evet rahimm kalınlaşması sıkıntısı yaşıyorum normal dozajından fazla kullandım maalesef ilk tüp bebekte günde 4 tane içiyordum şimdi günde 3 tane siz kaçtane içiyorsunuz
Günde iki tane kullanıyorum 22gundur rahim kalınlaşması için transfer hazırlık ama öncesinde üniv Hastanesi'nde tedaviye başlamıştım tüp bebek için cyclo progynova kullandım 3kutu o estrofem den çok çok daha berbattı

Günde iki tane kullanıyorum 22gundur rahim kalınlaşması için transfer hazırlık ama öncesinde üniv Hastanesi'nde tedaviye başlamıştım tüp bebek için cyclo progynova kullandım 3kutu o estrofem den çok çok daha berbattı
Evet çok kötü bende kullanmıştım oda şişirdi beni ve midemi mahvettmişti.bukadar içtiğimize değecek haberle nasip olsun hepimize çok yıpratıcı bir süreç

Progesteron kullanıyormusn

Evet çok kötü bende kullanmıştım oda şişirdi beni ve midemi mahvettmişti.bukadar içtiğimize değecek haberle nasip olsun hepimize çok yıpratıcı bir süreç
İki ayda 7kilo aldım cyclo progynova dolayısıyla ve maalesef boşu boşuna kullanmışım o dönem inşallah çektiğimiz bunca şeyin ödülü sağlıklı evlatlar olur progesteron kullanmadım bu hafta ignelere başlanacak sonrasında opu sizde süreç nedir

Estrofem ve Progesteron verdiği gerginlik dışında herşey normal bir değişiklik yok gözle görülür sizlerde varmı bir değişklik
Bende fitil kullanıyorum yatiyorum transferden beri. Arada kalkıyorum yürüyorum🤭 Bugün biraz adet ağrım var sızlama gibi😬

Amiinn inşallah canım 🥹 sende nasıl geçiyor☺️
Çok şükür bir yaramazlık yok tuvaletten tuvalete kalkıyorum 3 gün yat demişlerdi insan yatmaktan sıkılıyor tam kalkıcam eşim yat yat diye başlıyor :)) sende nasıl gidiyor bide hangi ilaçları kullanıyorsun aynı mı acaba kullandıklarımız

Çok şükür bir yaramazlık yok tuvaletten tuvalete kalkıyorum 3 gün yat demişlerdi insan yatmaktan sıkılıyor tam kalkıcam eşim yat yat diye başlıyor :)) sende nasıl gidiyor bide hangi ilaçları kullanıyorsun aynı mı acaba kullandıklarımız
Benim eşim de öyle yinede arada kalkıyorum. Bugün belden aşağısı sızlıyor adet ağrısı gibi 😬 erken adet ağrısı için diyorum içimden🙈

Belirti için kendimi dinliyorum ama yok bişi. 3.gün embriyosu için en erken ne zaman test yapmalıyım ki
H Hayirlisiylaa dediğin gibi 3. gün 11-12. gün 5. gün daha erken tutunuyor diye biliyorum. Ben erken test yapmaktan korkuyorum çünkü sonradan insan kendisi saliyor 9.-10. günü filan beklemeyi düşünüyorum inşallah 🥹

Back
X