ben de 29 mayıs ta oldum sıfır belirti. 3. denemem bu sefer 5. gün embiryosu sizin kacıncı gündü? Umarım pozitif sonuçlar alırızBende 29 mayısta oldum ama hiç belirtim yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de 29 mayıs ta oldum sıfır belirti. 3. denemem bu sefer 5. gün embiryosu sizin kacıncı gündü? Umarım pozitif sonuçlar alırızBende 29 mayısta oldum ama hiç belirtim yok![]()
Umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırız. 3. Embriyosuydu benim ki. Nerede yaptırıyorsunuzben de 29 mayıs ta oldum sıfır belirti. 3. denemem bu sefer 5. gün embiryosu sizin kacıncı gündü? Umarım pozitif sonuçlar alırız
Kan testini doktorunun dedigi tarihte ver bence . Cunku hcg hormunu 7. Gun daha yeni kana karışıyor. Düşük çıkabilir.Kizlar 26-si transfer oldum 6-ci gununden evde idrar test yapiyorum cikiyor. 7-ci gunumde kan testi verdim. 2.6 cikdi. Hamilelik yokmu yani? Eki Görüntüle 3601040 Eki Görüntüle 3601041
teşekkür ederimNe güzel çıkmış erkenden tebrik ederim, kaçıncı gün embriyosuydu?
Ankara'da Baran Hoca'ya. Sanırım Hoca adı veremiyoruz sanırım burda. 2. transferden sonra histereskopi oldum rahim içi yapışıklık vardı. Rahim kalınlığım 15 di transfer sırasında verilen ultrason kağıdında gördüm. Gelmek istiyorsa bebiş her türlü hazırlığı yaptım. Kurban kestirdim,Astroloji haritamda uygun zamanlara baktırdım.Kısacası tüm tuşlara bastım:)Umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırız. 3. Embriyosuydu benim ki. Nerede yaptırıyorsunuz
Doktorum yarin vermemi diyor. İnsallah bakalim noluyoKan testini doktorunun dedigi tarihte ver bence . Cunku hcg hormunu 7. Gun daha yeni kana karışıyor. Düşük çıkabilir.
Amiiin canımaahhh ahhhh çok ama çok mutlu oldum kendim pozitif sonuç almışım gibi mutlu oldum,sağlıkla bebişinizi büyütün.. Darısı pozitif sonuç bekleyen karınları kan sulandırıcıdan morarmış anne adaylarına...hepimiz çok çektik sonucu olumlu olsun.
ya gözün aydın canimBende resmi olarak bugün pozitifi gördüm arkadaşlar 122 yle 8. Günümdedarısı size olsun inşallah
![]()
inşallah istediğin gibi olurDoktorum yarin vermemi diyor. İnsallah bakalim noluyo
Adet günün müydü yoksa erken mi geldiKizlar benim transferin 9-cu gunu. Siddetli reng agrisi var. Ve kan geliyor. Yani hamilelik yokmu? Reglmi oluyorum?
Hayr adet gunum 8-i. Transferin 9-cu gunu. Kirmizi renk adet sancisi var keskin sanci regl oldugum gibi.Adet günün müydü yoksa erken mi geldi
Birde ne renk
Canım bence Bi doktoruna yaz birde yapabiliyorsan kan testi yaptırHayr adet gunum 8-i. Transferin 9-cu gunu. Kirmizi renk adet sancisi var keskin sanci regl oldugum gibi.
Doktor progestoron iynesini yap dedi ve şamıni koy dedi. Yaptim. Kan testim yarin. Benim anlamadigim sey bu kadar erken olurmuki regl?Canım bence Bi doktoruna yaz birde yapabiliyorsan kan testi yaptır
Bilmiyorum bence gec oluyor acaba yerleşme kanaması olabilir miDoktor progestoron iynesini yap dedi ve şamıni koy dedi. Yaptim. Kan testim yarin. Benim anlamadigim sey bu kadar erken olurmuki regl?