Benim de doktorum aynı şekilde yatma, günlük yaşama devam et dedi. Transferden 30 dk sonra da hastaneden taburcu ettiler. Sadece grip vs olmamaya çalışıyorum. Aşılama sonrasında influenza olup antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım
Bana da ole dedi ben capa da yaptırıyorum doktor yatmayı onermiyor dedi 3 gün istirat sonra günlük hayatınıza devam dedi bende ona uymaya çalışıyorum Rabbım nasip etsin hepimize inslalah bu bekleyişler güzel haber ler le olurBenim de doktorum aynı şekilde yatma, günlük yaşama devam et dedi. Transferden 30 dk sonra da hastaneden taburcu ettiler. Sadece grip vs olmamaya çalışıyorum. Aşılama sonrasında influenza olup antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım
Belirtiniz varmıBen de 23 mayısta transfer oldum, heyecanla bekliyorum test gününü
Bugün ince sızı şeklinde alt karında belirti başladı, umarım pozitife götürür :)Belirtiniz varmı
Bende 23 ünde transfer oldum benim de sağlı sollu sızı şeklinde girip cıkıyor umarım pozitif olırBugün ince sızı şeklinde alt karında belirti başladı, umarım pozitife götürür :)
HaberleşelimBende 23 ünde transfer oldum benim de sağlı sollu sızı şeklinde girip cıkıyor umarım pozitif olır
5.gün embriyosuydu 5AB kalitede embriyoydu,pazar günü ayın 1 inden kan baktırıcaz,umarım pozitif gelirHaberleşeliminşallah pozitifi görürüz ikimizde, kaçıncı gün embriyosuydu ve ayın kaçında test yapacaksınız
Bende 24 mayısta transfer oldum 3.gün 7 hücreli emriyolog kalitesi güzel dedi fakat doktor keşke 8 hücreli olsaydı dedi kafam çok karıştı hafif kasıkta ağrı batma var fakat kullandığım iğnelerden diye düşünüyorum merakla bekliyorum 5 Haziran test tarihimAyy maşallah devamı gelmezse lekenin güzel yerleşme kanaması oluyor bende 23 Mayıs'ta transfer oldum 5 hücreli yavaş gelişiyor ama iyi kalite kötü deil dedi doktor
Benim 3. Gündü, 10 gün sonra tahlil dedi bakalım :)5.gün embriyosuydu 5AB kalitede embriyoydu,pazar günü ayın 1 inden kan baktırıcaz,umarım pozitif gelir
Hadi hayırlısı olsun bakalımmm,bizimle kalırlar inşallahBenim 3. Gündü, 10 gün sonra tahlil dedi bakalım :)
Kaçıncı gün embriyosu oldunuzBende 23 ünde transfer oldum benim de sağlı sollu sızı şeklinde girip cıkıyor umarım pozitif olır
5. GünKaçıncı gün embriyosu oldunuz
İnşallah hep beraber güzel haberler alalımHayırlı olsun pozitifi alırsınız inşallah
Ben de 22 sinde oldum sol tarafta bugün özellikle çok hissetmeye başladım o sızıyı umarım bebişlerimiz yerleşiyordurBende 23 ünde transfer oldum benim de sağlı sollu sızı şeklinde girip cıkıyor umarım pozitif olır
Ağrı batma benimde var sol kasıkta bide 7 hücreli kötü deil 8 hücre ile çok iyi kalite dediği 2 kişinin benden bir hafta önce yapmışlardı tutmamış mesela Allah'ın dediği olurBende 24 mayısta transfer oldum 3.gün 7 hücreli emriyolog kalitesi güzel dedi fakat doktor keşke 8 hücreli olsaydı dedi kafam çok karıştı hafif kasıkta ağrı batma var fakat kullandığım iğnelerden diye düşünüyorum merakla bekliyorum 5 Haziran test tarihim
Nar suyu iç cnmÇok teşekkür ederim inşallah sizde kalp atışını duyar ve kucağınıza sağlıkla alırsınız peki 4 günde biraz daha artarmi kalınlık acaba cuma son kontrolü yapicak cumartesi transfer olucak inşallah ama umarım sizinki kadar olur
Ayyy benim de solda var sadeceAğrı batma benimde var sol kasıkta bide 7 hücreli kötü deil 8 hücre ile çok iyi kalite dediği 2 kişinin benden bir hafta önce yapmışlardı tutmamış mesela Allah'ın dediği olur
Aynı gün transfer olmuşuz kaybetmeyelim birbirimiziBen de 23 mayısta transfer oldum, heyecanla bekliyorum test gününü
Sağlıklı devam etti miSakin ol ben 3. Gün embriyosu 7 gün test yaptım negatif çıktı 12. Gün kanda 25 gördüm umutsuzluğa kapılma
En iyi kalite dedi ise işte 8 hücreli oluyor güzel yaniAyyy benim de solda var sadecebu hücre dediğiniz şey nedir bana bunla alakalı bi bilgi verilmedi sadece en iyi kalite dendi o kadar
Anladım çok teşekkür ederim inşallah güzel haberleri alırız burda hep beraber beklemek çok zor çokEn iyi kalite dedi ise işte 8 hücreli oluyor güzel yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?