Mayıs 2025 transfer olanlar topalanın

Bana da ole dedi ben capa da yaptırıyorum doktor yatmayı onermiyor dedi 3 gün istirat sonra günlük hayatınıza devam dedi bende ona uymaya çalışıyorum Rabbım nasip etsin hepimize inslalah bu bekleyişler güzel haber ler le olur

Ayy maşallah devamı gelmezse lekenin güzel yerleşme kanaması oluyor bende 23 Mayıs'ta transfer oldum 5 hücreli yavaş gelişiyor ama iyi kalite kötü deil dedi doktor
Bende 24 mayısta transfer oldum 3.gün 7 hücreli emriyolog kalitesi güzel dedi fakat doktor keşke 8 hücreli olsaydı dedi kafam çok karıştı hafif kasıkta ağrı batma var fakat kullandığım iğnelerden diye düşünüyorum merakla bekliyorum 5 Haziran test tarihim

Bende 23 ünde transfer oldum benim de sağlı sollu sızı şeklinde girip cıkıyor umarım pozitif olır
Ben de 22 sinde oldum sol tarafta bugün özellikle çok hissetmeye başladım o sızıyı umarım bebişlerimiz yerleşiyordur

Ağrı batma benimde var sol kasıkta bide 7 hücreli kötü deil 8 hücre ile çok iyi kalite dediği 2 kişinin benden bir hafta önce yapmışlardı tutmamış mesela Allah'ın dediği olur

Nar suyu iç cnm

Ağrı batma benimde var sol kasıkta bide 7 hücreli kötü deil 8 hücre ile çok iyi kalite dediği 2 kişinin benden bir hafta önce yapmışlardı tutmamış mesela Allah'ın dediği olur
Ayyy benim de solda var sadece bu hücre dediğiniz şey nedir bana bunla alakalı bi bilgi verilmedi sadece en iyi kalite dendi o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…